- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Gecmis olsunn..Benim bebegim de yazliga gelmemizle beraber iyice.huysuzlasti ve boynunda yuzunde pitir pitir kirmizi biseyler cikartti..isilik heralde o,onemsemedim de.. huysuzlasmasi neden ki ya,seninki de oyleymis . Acaba dis mi cikariyorlar ki,benim bebegim 7aylik olcak nerdeyse,ama.hic disi yok. Gerci sicaklardan da bunaliyor olabilir. Kovaya su doldurup icine bacaklarini.batirip cikariyorum ama sanirim oyle de usuttum... dun gece ateslendi ve ev hamam.gibiydi. islattim.durdum cocugu uyurken. Halsizdi de pek ses cikaramadi uyumaya devam etti neyse.,. :/Selamlar kızlar bebeğim çok fena rahatsız hiç susmuyor Yen'i uyudu bugün heryeri kızardı isilik gibi ama değil gibide nazar değdi sanırırm çünkü çok usluydu hiç sesi çıkmıyordu resmen nazar alıp geldik eve daha valizlerimi bile açamadım yarın doktora götürücem
Bu arada kızlar fazla bakamadım ama genel olarak artıdayız gibi ne dersiniz bu haftayı da es geçip sıfırdan başlayalım mı yap derseniz yaparım ama genel olarak artıdayız be dersiniz
Simdi.biraz.dusmus atesi.. senin bebek de atesli mi?
Bu arada,sifirdan baslaynca nasil oluyor,smdiki kilolarimizi baslangic olarak mi yazacaksn? Valla cogunluk ne diyosa bana uyarr...