• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar spor yapıyor musunuz? Ben leslie yapıyordum 3 miles .hatta bazen günde 2 kere yapıyordum .fakat hep aynı hareketler artık sıkmaya başladı beni .var mı bildiğiniz şöyle hareketli ciddi efor sarfettiren videolar ?hareketsiz yavaş sporları ben pek sevemiyorum :(

Kızlar bişey öğrendim paylaşmak istedim. Kilonuz boyunuzdan
10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
5-10eksikse 36 beden giyiliyormuş.
Tabi benimki 160 boya 80 kilo olunca ne giyiliyor o belli değil.
Doğru yazmışlar benim boyum kilom eşit 40 beden giyiyorum eskiden boyum kilomdan 10 fazlaykende 36 giyiyordum

Spora da bağlı ama sıkılayarak verirsen bedenler dahada küçülür
Kesinlikle canım katılıyorum. Çocuklardan fırsat buldukça leslie ve kondisyon bisikletine sarılıyorum.Annemler gelecek bugün artık biraz daha zamanım olur inş

Kesinlikle canım katılıyorum. Çocuklardan fırsat buldukça leslie ve kondisyon bisikletine sarılıyorum.Annemler gelecek bugün artık biraz daha zamanım olur inş
Hadi bakalım şanslısın kullan bu durumu :) benim sezeryan olalı 40 gün oldu daha doktor 3. Ay başlayabilirsin dedi o yüzden biraz daha beklemem lazım

Hadi bakalım şanslısın kullan bu durumu :) benim sezeryan olalı 40 gün oldu daha doktor 3. Ay başlayabilirsin dedi o yüzden biraz daha beklemem lazım
az kalmış canım şimdi anın tadını çıkar.Benim kız 8 aylık oldu. o 40 lık hallerini özledim bile. Hiçbir dakikalarını bir daha göremicez.

10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,
Evet üstten 42 bedene giriyorum artık eteklerde 44 oldum 48 bedenden :KK33::KK9::KK9:

Berbat bi menüyle karşınızda ben :KK43:
Sabah :sebzeli omlet 5zeytin şekersiz çay 1 kk peynir
Ara bir dilim beyaz ekmek içine 1 tane kornişon turşu çok çekti canım
Akşam 3parça etliekmek 1kase çorba 1bardak ayran
Misafirlikte yine böyle oldu çok acayip tuttum kendimi kek börek bişey yemedim ama anca böyle oldu kızlar bugün daha güzel olcak inş.

Kızlar spor yapıyor musunuz? Ben leslie yapıyordum 3 miles .hatta bazen günde 2 kere yapıyordum .fakat hep aynı hareketler artık sıkmaya başladı beni .var mı bildiğiniz şöyle hareketli ciddi efor sarfettiren videolar ?hareketsiz yavaş sporları ben pek sevemiyorum :KK43:

Berbat bi menüyle karşınızda ben :KK43:
Sabah :sebzeli omlet 5zeytin şekersiz çay 1 kk peynir
Ara bir dilim beyaz ekmek içine 1 tane kornişon turşu çok çekti canım
Akşam 3parça etliekmek 1kase çorba 1bardak ayran
Misafirlikte yine böyle oldu çok acayip tuttum kendimi kek börek bişey yemedim ama anca böyle oldu kızlar bugün daha güzel olcak inş.
Kek pogaca yok ben berbat menü göremiyorum canm abartı değil

İyi geceler kızlar tüm gün güzel gittim ama akşam çayın yanında biraz abarttım sanırım haftasonu bana yaramıyor haftaiçi mesai gibi diyette mesai yapıyo galiba
Ama sporu bırakmıyorum bugün yine 4 mil Leslie yaptım :KK49:
Yarın sabah limonlu su deniycem yağ yakımı içim süte bi zararı olmaz inşallah bu arada kızlar maydonoz sütü azaltıyormuş bilginiz varmı

Son düzenleme:
Kızlar spor yapıyor musunuz? Ben leslie yapıyordum 3 miles .hatta bazen günde 2 kere yapıyordum .fakat hep aynı hareketler artık sıkmaya başladı beni .var mı bildiğiniz şöyle hareketli ciddi efor sarfettiren videolar ?hareketsiz yavaş sporları ben pek sevemiyorum :KK43:
Canım bende Leslie yapıorum dediğin gibi insan sıkılıyo bi zaman sonra ben arada zumba yapıyorum tam hareketleri yapamasam bile bayağı terliyorum özellikle oryantal zumbada
Ayrıca eğer sıkılaşmak değilde yağdan kilo kaybı istenirse kardiyo egzersizleri var hiit kardiyo diye aratırsan bulabilirsin başlangıç seviyeleri biraz zor bide d.a serisi var kardiyo olarak benim bildiklerim bunlar tabi vücudunu tanımalısın her egzersiz herkese olmuyo bide ısınmak için Leslie 1 mil yapsan bence gayet güzel olur

10_ 15 fazla ise 46,
5_10fazlaysa 44,
0-5 fazlaysa 42,
eşitse 40 ,
0-5 eksikse 38,

Gerçekten de öyle.. benim de şu an kilom 5 fazla, 42 beden giyiyorum gerçi bir kaç gün önce 40 bedenin de içine girebildim :) ama hamilelikten önce 10 eksikti 36 beden oluyordu

kızlar önceden mekik çekerken başımı dizlerime çok rahat değdiriyordum. dün mekik çekiyim dedim. aman Allah ımmm kafayla diz arasında kocaaaa bir boşluk ve nasıl yoruldum nasıl anlatamammm

Öncelikle günaydın güzel anneler :)

Kek pogaca yok ben berbat menü göremiyorum canm abartı değil
canım gün boyu aç kaldım öğlen yemeği gitti yok. Bide hafif bişey de yoktu hep yağlı unlu şeyler bunun için berbat bi menü dedim.. yemedim ama akşam yemeğinde mecburen etliekmek yedim 1parça kurtarırken 3 parça oldu :( neyse sağlık olsun veririz kilolarımızı

Bugün iş başı yaptım kızlar ama şu saate kadar doğru beslenemedim. İnşallah bir düzene sokabilirim.

Yaa ben de acayip bir iştah patlaması var cumartesiden beri deliriyorum:olamaz:sanki hep açım regl öncesiyim ondandır muhtemelen ama siz böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz?

Back
X