• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istediğin kiloya düştüğünde illaki yiyeceksin o zaman tekrar kilo yapacak. Bence bu kadar canın çektiyse sabah saatlerinde bir kere ye.Normal zamanımızda yapamayacağımız kadar sıkarsak diyeti bıraktığımızda tekrar kilo alırız.
Kuzum benim ki biraz nefis köreltme aslında. Durmak bilmiyorum o yüzden önce bi nefis körelsin sonra cüzii miktarda yerim tabii ki.

Günaydın kızlar ben bu sabah tropikal meyveli müsli aldım tadı çok güzelmiş ya ama yarım kaseyi zor bitiriyor insan tokluk hissinden dolayı.. arada bir kahvaltımı bu şekilde yapıcam.. insanın canı herzaman klasik kahvaltı yapmak istemiyor .

Ben onu yiyince doymuyorum sanki ya daha doğrusu yumurta yemediğim gün çabuk acıkıyorum hemen hemen hergün yumurta yiyorum sıkıldım artık sabah aynı şeyleri hazırlamaktan kolay da olur aslında bende mi denesem

Ne oldu bu sayfaya iki gündür doğru düzgün uğrayan yok .bayanlar nerelerdesiniz ???
Burdayım ancak gelebildim küçüğü yıkadım uyuttum 4 mil Leslie ile yarım saat yer hareketleri yaptım çok terledim menüme gelince
Kahvaltı 2 Çavdarlı ekmekle 2 dilim köy peynirinden yapılmış yağsız tost 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 5 çiğ badem 1 hurma yeşil çay
Öğle yarım kepçe yayla çorbası 4 kaşık bulgur pilavı sebzeli etli bi yemek vardı çok yağlıydı sadece tanelerinden aldım 4 çatal
Ara 1 aktivya 1 muz
2.ara 1 hurma bi avuç çiğ badem
Akşam Bulgurlu ıspanak yemeği etli türlü yoğurtlu haşlanmış karnabahar ekmek yok
Ara henüz yapmadım süt içip yatıcam kızım çok uyanmazsa mışıl mışıl uyuycam inşallah
Sayfa çok sessiz gerçekten hadi kızlar mart gelmek üzere şurda yaza ne kaldı atalım fazlalıklarımızı ayda 3 kg versek yine kardır

İyi geceler kızlar menümü bildireyimde yatayım valla bugün çok yoruldum yaa.
Sabah yarım kase sütle hazırlanmş tropikal meyveli müsli
Öğlen tost ayran
Öğleden 1 saat sonra komşum kısır getirmişti onu yedim birazda
Akşam yemekte az yedim 3kasık pilav 2 tane köfte ekmeksiz.
2 saat sonra 1 avuç şam fıstğı çay
Öpüldünüz iyi geceler

Neyse canım boşver. biz bu işin sonunda hem sağlıklı hem hoş bayanlar olalım ayrıca bebişlerimizi de güzel büyütelim de onların farketmesi mühim değil

kesinlikle canım. ne düşündüğü umrumda değil zaten. önceden ayda bir görürdüm. en son kasımda gitmiştim yanına. önemli olan benim aynada durumu farketmem. geçen gün aynada yandan fotomu çektim. 1 ay sonra bir daha çekicem. bakalım farketcekmiyim inceldiğimi

Listeler iyi de şunları biri hazırlayıp getirse keşke o zaman be güzel veririm kilo :)

valla süper olurdu. ben de yemeğim hazır olsa çok daha rahat kilo verirdim.

günaydın kızlar dedem vefat etti :( o yüzden yazamadım buralara bir kaç gündür çok dikkat edemedim yediklerime öğün möğün olmadı haliyle.. sabah tartılayım bi dedim 69.6 yaa çok şaşırdım insan hemen iki günde kilo alır mı ya yada ödem falan mıdır?

günaydın kızlar... dün çalışmıyordum. 3 gündür bir koşuşturma halindeydim. dikkat etmeye çalıştım ama dün gece çok kötü bişey yaptım. gece resmen krizlerim oluyor benim. kudurmuş gibi dalıyorum buzdolabına. dün de o gecelerden birini yaşadım.. pişmanım ama olan oldu bir kere.... geri de bırakıyorum...

cumaya bugünle 3 gün var... çok dikkat ediyoruz. çok.... cumaya eksi çıkmamız lazım...

günaydın kızlar dedem vefat etti :KK43: o yüzden yazamadım buralara bir kaç gündür çok dikkat edemedim yediklerime öğün möğün olmadı haliyle.. sabah tartılayım bi dedim 69.6 yaa çok şaşırdım insan hemen iki günde kilo alır mı ya yada ödem falan mıdır?

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin...
ben de pazartesi sabah tartıldığımda 700gr fazla çıktım. geçen hafta da aynısı olmuştu 3 gün kasmıştım, cumaya eksideydim.
dikkat edersek gider mutlaka

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin...
ben de pazartesi sabah tartıldığımda 700gr fazla çıktım. geçen hafta da aynısı olmuştu 3 gün kasmıştım, cumaya eksideydim.
dikkat edersek gider mutlaka

sağol canm dostlar sağ olsun.. inşallah ya bakalım aman şimdi sütüm azalmasın da üzüntü etkiliyor malum :( bu cuma olmazsa öbür cumaya inerim eksiye inşallah daha da artı olmasın da:dua:
bu arada bugün kepekli sandviç ekmeğinin arasına bir yaprak marul bir dilim beyaz peynir bir dilim domatesle güne başladım hadi bakalım hayırlısı :)

bir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/

Günaydın kızlar
Çok fena grip oldum
Malum işe başladım. Benim kuzu sabah yanında olmayınca akşam sabaha kadar emmek istiyo. Tam uyudu diyorum yatağa koyorum h op geri uyanıyor . Benimde is uykusuz geceler birde evde iş derken bağışıklık düştü hasta oldum.
Birde regle oldum.
Diyete devam ediyorum.
Inşallah bu hafta da güzel kilo veririz

günaydın kızlar dedem vefat etti :KK43: o yüzden yazamadım buralara bir kaç gündür çok dikkat edemedim yediklerime öğün möğün olmadı haliyle.. sabah tartılayım bi dedim 69.6 yaa çok şaşırdım insan hemen iki günde kilo alır mı ya yada ödem falan mıdır?
Canım başın sagolsun
Mekanı cennet olsun.
Dikkat et hemen gider.
Ödem olmuş

günaydın kızlar... dün çalışmıyordum. 3 gündür bir koşuşturma halindeydim. dikkat etmeye çalıştım ama dün gece çok kötü bişey yaptım. gece resmen krizlerim oluyor benim. kudurmuş gibi dalıyorum buzdolabına. dün de o gecelerden birini yaşadım.. pişmanım ama olan oldu bir kere.... geri de bırakıyorum...

cumaya bugünle 3 gün var... çok dikkat ediyoruz. çok.... cumaya eksi çıkmamız lazım...
Kuzum bende de oluyor.
Emzirince daha çok enerji ihtiyaç oluyor.
Cok canını sıkma dikkat et hemen gider

Back
X