• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/

ben işyerinde yapıyorum canım. fix kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost. içine biraz da nane koyuyor. güzel oluyor. arasıra yanına 1 haşlanmış yumurta alıyorum.

bazen de evden getiriyorum nadiren. 2 kk beyaz peynir, 5-6 zeytin, 1tk bal, yeşillik, 2 dilim ekmek. sarıp getiriyorum.

kızlar bu arada istanbulda yaşayanlar için halk ekmeğin organik tam buğday ekmeği var. tadı beyaz ekmekten çok farklı. ilk başlarda bana da bir tuhaf geliyordu ama zamanla sevdim. hem daha besleyici hem de daha çok doyuruyor. kesinlikle tavsiye ederim.
ihe.webp

bir de çalışan anneler siz sabah kahvaltısını nası yapıyorsunuz? bir ay oldu daha ben bu kahvaltı işini oturtamadım ya :/
ben akşamdan yulaf ezmesine süt koyup kuru meyveyle karıştırıyorum. sabahta çok az elma koyuyorum birazda tarçın koyuyorum sabah direk onu kaşıklıyorum

ben de kahvaltıyı evde yapıcam diye uğraşıyorum saati ne kadar erkene krarsam kurayım bizim paşa da o kadar erken kalkıyor yine olmuyor ben de işe getireyim bari:kk77:

ben işgünü evde kahvaltı yapmayalı epey zaman oldu. evliliğimin başlarında yapıyordum ama artık mümkün değil. eşim de ben de işyerinde yapıyoruz.

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun ben sabah 08:00 de evden çıkıyorum biraz erken uyanmaya çalışıyorum duşumu akşamdan alıyorum evde kahvaltı yapmak bana daha sıcak geliyo evden aç çıkarsam ne bulursam yerim çünkü genellikle uyanınca yumurtayı koyuyorum haşlansın diye ben hasırlanırken hazır lanınca hemen tost makinesine 2 çavdar ekmeği arasına as yağlı beyaz yada kaşar peynir yağ kullanmadan yanına yeşillik hafta sonu yıkayıp hazırladığım için kolay oluyo bugün artık haşlanmış yumurtadan sıkıldığım için lor peynirli omlet yaptım acayip tok tuttu tavsiye ederim

Merhaba herkese, hamileliğimde 30 kilo aldım. Doğumdan 20 gün sonra tartıldığımda 10 kilo verdiğimi görmüştüm. 6 ay çok zorlandım adapte olmakta sonra alışınca kendime dönebildim. Diyetistene gittim. 12 kilo verdim. Emzirdiğim için çok daha kolay kilo verdiğimi söyledi diyetisyenim. Sonra yaz gelince ara verdim. Şimdi 1 ay oldu tekrar başladım kalan kilolar için. 4 kilo gitti bile. 5 kilom kaldı =) Kesinlikle diyetisyene gitmenizi öneriyorum. Spor olarak bence! en iyisi yürüyüş. Her gün olmasa da haftada 4 gün 45 dk yürüyüş. Bu formülle 26 kilo verdim. Herkese başarılar diliyorum.

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun ben sabah 08:00 de evden çıkıyorum biraz erken uyanmaya çalışıyorum duşumu akşamdan alıyorum evde kahvaltı yapmak bana daha sıcak geliyo evden aç çıkarsam ne bulursam yerim çünkü genellikle uyanınca yumurtayı koyuyorum haşlansın diye ben hasırlanırken hazır lanınca hemen tost makinesine 2 çavdar ekmeği arasına as yağlı beyaz yada kaşar peynir yağ kullanmadan yanına yeşillik hafta sonu yıkayıp hazırladığım için kolay oluyo bugün artık haşlanmış yumurtadan sıkıldığım için lor peynirli omlet yaptım acayip tok tuttu tavsiye ederim

Amin canım sağolasın.. lorlu omleti deniycem h.sonu zaten bana yumurta olsun da bugün kahvaltıyı akşamdan hazırliycam bakalım sabah ya evde ya işte o kahvaltı yapılmalı

Menümü bildireyim kızlar
Sabah: kepekli ekmeğe beyaz peynir marul domatesli sandviç ve büyük bi kupa rezene artı bi litre su
Öğle: yarım kase boşnak çorbası , orta boy bir servis tabağında karışık şekilde biraz etli keşkek biraz garnitürlü brokoli ve biraz sebzeli tava
Ara: 3 hurma
Akşam: zeytinyağlı mantar sote ve 5 köfte yanında kuru soğanla bir dilim de tambuğday ekmek bir litre daha su yatana kadar yine rezene ve su içerim:)

İyi akşamlar kızlar kaç gündür ütülenecek çamaşırlarla bakışıyorduk uzaktan sonunda giriştim hepsi bitti kızlarımın dolaplarını düzenledim ☺️Menüler paylaşılınca faydalı oluyo rezene içmiyorum iç onu hatırladım hemen demlemeli ☺️Menümü paylaşılacam ilerleyen saatlerde

Selam kızlar kapanışı verdim menüyü bildireyim
Sabah 3 ince dilim t. Buğday ekmek 1 yumurta
3 zeytin 1 kk süzme peynir çeri domates tere roka
Öğlen yok ara yok bebişimizi doktora götürdük..

Akşam 3 parça tavuk fırın
5 y.k mantarlı bulgur pilavı salata yoğurt
Arada çay yanına bikaç tane yulaflı bisküvi
1 elma 1 portakalla günü kapattım
2 litre su.

Kızlar menüm;
Sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 avuç beyaz leblebi
Öğle 1kase çorba yarım pors ıspanak 2kaşık yoğurt 1dilimekmek
Ara 1elma
Akşam 1kase çorba 9 pazı dolması (dolmalar çık büyük değildi) yoğurt 2dilim ekmek
Yatmadan 1bardak süt içerim
Su 2lt

Geçen hafta 2 günle bile eksi görmüştüm moral bozmak tartılmak yok Cuma'ya kadar hava güzelse bebişinizi bırakacak biri varsın çıkın yürüyün kızlar çok iyi oluyo açık havada yada evde egzersiz yapın tartıya yansımasada hafifliyorsunuz benim yolum çok uzun sizin gibi değil 90 lardan 70 lere 20 kg sizin hedefiniz daha yakın nolur pes etmeyin

Dünkü menüm
Kahvaltı 2 kaşık lorla omlet domates salatalık 1 dilim çavdar ekmeği
Ara yok (gerçekten acıkmadım )
Öğle nohut pilav salata yoğurt
Ara 1 muz bir avuç çiğ badem
Akşam az Bulgurlu ıspanak etli türlü 1 dilim beyaz ekmek maalesef
Ara 1 küçük kase patlamış mısır
Su 2,5 litre
Spor yok ama 1 saat ütü 1 saatte kızların dolaplarını temizleme düzeltme
Bu akşam dışardayız inşallah saldırmam yemeklere

Benim bu Cuma'dan hiç umudun yok Ama hadi bakalım

bende de her cumaya yaklaşırken aynı düşünceler oluyor. bu sabah dahil artıdayım bakalım yarın ne göstericek. dün de güzel beslenemedim. çok karışık oldu.

Geçen hafta 2 günle bile eksi görmüştüm moral bozmak tartılmak yok Cuma'ya kadar hava güzelse bebişinizi bırakacak biri varsın çıkın yürüyün kızlar çok iyi oluyo açık havada yada evde egzersiz yapın tartıya yansımasada hafifliyorsunuz benim yolum çok uzun sizin gibi değil 90 lardan 70 lere 20 kg sizin hedefiniz daha yakın nolur pes etmeyin

ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım bu konuda. aramızda çok fark yok. ama başarıcaz inanıyorum buna

ben de yarından hiç ümitli değilim bu hafta karman çorman oldu acımız vardı tabi bikaç gün evde yemek de pişmedi arada bi gün güzel beslendim ama dün köye gittik dedemin duası vardı o karışıklıkta olan yemekten azıcık yedim tabi.. artıda çıkıcam gbi hissediyorum ya:olamaz: neyse olmazsa öbür cumaya artık pes etmek yok

Back
X