• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar dün kayınpederim bu senin kiloların nolacak kızım dedi. Onlara diyet yaptığımı söylememiçtim. Anlamadılarda verdiğimi. Moralimi bozdu biraz motivasyonum düştü

Kızlar dün kayınpederim bu senin kiloların nolacak kızım dedi. Onlara diyet yaptığımı söylememiçtim. Anlamadılarda verdiğimi. Moralimi bozdu biraz motivasyonum düştü

Sakın ebrucum bozmasın bunlar moralini. O farketmese de tartı gösteriyo çok güzel kilo veriyorsun maşallah. Bırakmak yok.
Ben de şimdi kv ye gidiyorum. 3ay önce görüşmüştük. Bakalım bişi diycek mi

Maydonoz artırıyor diye herkes biliyor Can'ım ilk defa duydum
Maydonoz azaltır diyen de var artıran diyen de ama tere kesinlikle artırıyor tavsiye ederim

Sakın ebrucum bozmasın bunlar moralini. O farketmese de tartı gösteriyo çok güzel kilo veriyorsun maşallah. Bırakmak yok.
Ben de şimdi kv ye gidiyorum. 3ay önce görüşmüştük. Bakalım bişi diycek mi
Valla zor zahmet veriyoruz hepimiz .bir yandan çocuk bak bir yandan ev bir yandan da az ye spor yap. gece bile bir uyu bir uyuma .çok zor bir dönem. üstüne böyle patavatsız cümlelere kızıyorum ama herzaman yapmaz arada söyler bende sabrettim bişey söylemedim .Devam edicem inş bu sefer dönmicem yolumdan.Ben de merak ettim kv den birşey aölerse anlat bize de.sende baya verdin uzun süre görmemiş anlar bence

Örneğin; Obezite Doktoru Dr. Fevzi Özgönül doğumdan sonra annelere beslenme önerilerinde bulunurken, bazen süt üretimini azalttığı için maydanoz ve naneden uzak durulmasını öneriyor.
Başka bir uzmanın söylediği Maydanozun idrar söktürücü özelliği vardır. Vücuttan fazla sıvının atılmasını sağlar.
Bunlar netten ilk bulduklarım. Bilemiyorum belki farklı görüşlerde vardır.

Valla zor zahmet veriyoruz hepimiz .bir yandan çocuk bak bir yandan ev bir yandan da az ye spor yap. gece bile bir uyu bir uyuma .çok zor bir dönem. üstüne böyle patavatsız cümlelere kızıyorum ama herzaman yapmaz arada söyler bende sabrettim bişey söylemedim .Devam edicem inş bu sefer dönmicem yolumdan.Ben de merak ettim kv den birşey aölerse anlat bize de.sende baya verdin uzun süre görmemiş anlar bence

Çok haklısın Can'ım. Devam edicem tabi moral bozmak yok

Benim kv hiç bişey söylemedi. Ben de sormadım zayıflamışmıyım diye. Bişi farketmedi heralde. Farkettiyse de söylememiş olabilir. Pek samimi değiliz

Selam kızlar bozmayın morallerinizi bir iki aya çok farketcekler zayıfladıklarıınızı.. neyse velhasıl bugün
Sabah iki zeytin bir dilim peynir
Bir kaşık çemen sosu 1 yumurta iki dilim ekmek
Öğle yok arada yarım muz iki ceviz
Akşam 1 tabak domatesli makarna salata
Şimdi çay içiyorum yanında üç kare sütlü çikolata yedim malesef dayanamadım..
Bugün doğru düzgün beslenemedim yarın daha sağlıklı daha güzel beslenicem inşallah..

Evet kızlar ;
Sabah kahvaltısı ;yumurta ,zeytin ve peynir ,şekersiz çay

Öğle ; 1,kase kısır bol marul zeytin peynir
Ve maalesef 3 adet sigara böreği (aylardır yememiştim misafir için yaptım ve yedim maalesef )

Ara ;5-6 tane fıstık

2. Ara;1 ayva yarım kivi

Akşam ;1 kase kısır ve bol marul

Çok haklısın Can'ım. Devam edicem tabi moral bozmak yok

Benim kv hiç bişey söylemedi. Ben de sormadım zayıflamışmıyım diye. Bişi farketmedi heralde. Farkettiyse de söylememiş olabilir. Pek samimi değiliz
Neyse canım boşver. biz bu işin sonunda hem sağlıklı hem hoş bayanlar olalım ayrıca bebişlerimizi de güzel büyütelim de onların farketmesi mühim değil

Dereotu ve hurma kesinlikle arttırıyor. Diyetisyene basladım. üçüncü haftadaym 3.5 kilo verdim.

Bende dün kv ye gittim görümcem de Doğum yaptı benden 39 gün sonra. Oda lohusa daha yani. Kv de de görümcem de sen zayıflamışsın küçülmüşsün dediler de kabul etmedim yorgunluktan çökük gelmişsindir kilom aynı dedim :)) çünkü kv beni bu kilolarda seviyor habire bişi yedirmeye çalışıyor. Yemesem de üzülür diye kıyamıyorum. Hayır yemesem geve boyu uyumaz zaten dert eder kendine kız niye yemedi canı çekip yemediyse kendine eziyet ediyorsa diye. Hatta söyle bişi anlatayım. Kızım Yen'i dolmuş zamanlardı 3 yıl önce falan. Kv lerdeyiz ben tabi diyetteyim yine :) ekler yiyecektim eşimde şakasına ooo diyet falan kalmadı dedi. Bende iyi yemiyorum dedim yemedim. Sen kv gece boyu uyuma kızım canı çekti x yüzünden yemedi diye. Gece 2 benim tel çalıyor. Açtım teli kv kızım getireyim de yer misin diyo :)) dedim anne sen kendine dert arıyorsun heralde yat uyu ben canım çok çekse ekleri de yerim doymazsam x i de yerim :)))
O yüzden dün hemen farketti senin omuzların çökmüş yemek yemiyor Musun dikkat et kendine güçsüz düşsersin diye epey konuştu

Dereotu ve hurma kesinlikle arttırıyor. Diyetisyene basladım. üçüncü haftadaym 3.5 kilo verdim.
İlk haftalar zaten 2-3 kilo ödemden gidiyor kesinlikle devam et canım yağlarda gitmeye başlayacak zamanla.. hurma bendede süt yapıyor

İlk haftalar zaten 2-3 kilo ödemden gidiyor kesinlikle devam et canım yağlarda gitmeye başlayacak zamanla.. hurma bendede süt yapıyor
Canım benim bebegim dört bucuk aylık. Toplamda 12 kilo gitti doğumdan sonra. simdi de dört kiloya yakın gitti. 18 kilo almıştım.

Liste verdi mi peki canım diyetisyen. Bizimle de paylaşır mısın. Birde neler söyledi bizi de bilgilendir duacın olalım :))
Aslında mantık basit sabahları bol dereotu maydanoz limonlu üc kibrit kutusu peynir. Her bir kibrit kutusu peynir yumurta ile yer değiştirebilir. mesela baska gün bir yumurta iki kibrit kutusu peynir. Bir dilim ekmek genelde. Bazen ek olarak bir tatlı kaşığı bal koyuyor. menemen yaptırıyorsa hemen bir yumurtadan. ama bol dereotu kesinlikle yeniliyor. ara öğün olarak yoğurt olabilir 3-4 hurma olabilir. o gün hafif yazılmışsa 20 gr cikolata olabilir. meyve olabilir bir tane. Günlük mutlaka et yediriyor. Beş köfte genelde. Köfte büyüklüğünde et olabilir. Öğlen veya aksam olabilir yanına cacık ve bol dereotlu limonlu yağsız salata. öğlen et mi yedin aksama herhangi bir sebze yemeği 10 kasık falan. yine aksam bir salata. Kabuk tarcınla yesil cay günlük bir kez.Genel olarak böyle. Bol su bu arada en az 3 lt. Egzersiz de lazım tabi.

Canım benim bebegim dört bucuk aylık. Toplamda 12 kilo gitti doğumdan sonra. simdi de dört kiloya yakın gitti. 18 kilo almıştım.
Canım sen diyete başlamadan önce tabiki doğum şişliklerini vermişsin şimdi diyetle destekliyorsun ben 30 kilo aldım gebeliğimde 6 aya kendiliğimden 15 kilo verdim zaten kilo verimim durunca diyete başladım 12kilo daha verdim şimdi hamile kaldığım kilodayım.. sende hızla vereceksin daha 6 ay bile olmamış bide diyetisyene gidiyorsun kısa sürede fit bir anne olursun..

Back
X