Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maydonoz artırıyor diye herkes biliyor Can'ım ilk defa duydummaydonoz, nane yeme canım süt azaltıyormuş
Kızlar dün kayınpederim bu senin kiloların nolacak kızım dedi. Onlara diyet yaptığımı söylememiçtim. Anlamadılarda verdiğimi. Moralimi bozdu biraz motivasyonum düştü
Maydonoz azaltır diyen de var artıran diyen de ama tere kesinlikle artırıyor tavsiye ederimMaydonoz artırıyor diye herkes biliyor Can'ım ilk defa duydum
Valla zor zahmet veriyoruz hepimiz .bir yandan çocuk bak bir yandan ev bir yandan da az ye spor yap. gece bile bir uyu bir uyuma .çok zor bir dönem. üstüne böyle patavatsız cümlelere kızıyorum ama herzaman yapmaz arada söyler bende sabrettim bişey söylemedim .Devam edicem inş bu sefer dönmicem yolumdan.Ben de merak ettim kv den birşey aölerse anlat bize de.sende baya verdin uzun süre görmemiş anlar benceSakın ebrucum bozmasın bunlar moralini. O farketmese de tartı gösteriyo çok güzel kilo veriyorsun maşallah. Bırakmak yok.
Ben de şimdi kv ye gidiyorum. 3ay önce görüşmüştük. Bakalım bişi diycek mi
Valla zor zahmet veriyoruz hepimiz .bir yandan çocuk bak bir yandan ev bir yandan da az ye spor yap. gece bile bir uyu bir uyuma .çok zor bir dönem. üstüne böyle patavatsız cümlelere kızıyorum ama herzaman yapmaz arada söyler bende sabrettim bişey söylemedim .Devam edicem inş bu sefer dönmicem yolumdan.Ben de merak ettim kv den birşey aölerse anlat bize de.sende baya verdin uzun süre görmemiş anlar bence
Neyse canım boşver. biz bu işin sonunda hem sağlıklı hem hoş bayanlar olalım ayrıca bebişlerimizi de güzel büyütelim de onların farketmesi mühim değilÇok haklısın Can'ım. Devam edicem tabi moral bozmak yok
Benim kv hiç bişey söylemedi. Ben de sormadım zayıflamışmıyım diye. Bişi farketmedi heralde. Farkettiyse de söylememiş olabilir. Pek samimi değiliz
Pardonda kayınpederine mi dert olmuş kilon ne ayıp.Kızlar dün kayınpederim bu senin kiloların nolacak kızım dedi. Onlara diyet yaptığımı söylememiçtim. Anlamadılarda verdiğimi. Moralimi bozdu biraz motivasyonum düştü
Hurmayı tek sayıda yiyin derler birde nedenseDereotu ve hurma kesinlikle arttırıyor. Diyetisyene basladım. üçüncü haftadaym 3.5 kilo verdim.
Günlük 3 tane falan öneriyor diyetisyen. Ayrıca bulgur ve yoğurtta etkili.Hurmayı tek sayıda yiyin derler birde nedense
Liste verdi mi peki canım diyetisyen. Bizimle de paylaşır mısın. Birde neler söyledi bizi de bilgilendir duacın olalım :))Günlük 3 tane falan öneriyor diyetisyen. Ayrıca bulgur ve yoğurtta etkili.
İlk haftalar zaten 2-3 kilo ödemden gidiyor kesinlikle devam et canım yağlarda gitmeye başlayacak zamanla.. hurma bendede süt yapıyorDereotu ve hurma kesinlikle arttırıyor. Diyetisyene basladım. üçüncü haftadaym 3.5 kilo verdim.
Canım benim bebegim dört bucuk aylık. Toplamda 12 kilo gitti doğumdan sonra. simdi de dört kiloya yakın gitti. 18 kilo almıştım.İlk haftalar zaten 2-3 kilo ödemden gidiyor kesinlikle devam et canım yağlarda gitmeye başlayacak zamanla.. hurma bendede süt yapıyor
Aslında mantık basit sabahları bol dereotu maydanoz limonlu üc kibrit kutusu peynir. Her bir kibrit kutusu peynir yumurta ile yer değiştirebilir. mesela baska gün bir yumurta iki kibrit kutusu peynir. Bir dilim ekmek genelde. Bazen ek olarak bir tatlı kaşığı bal koyuyor. menemen yaptırıyorsa hemen bir yumurtadan. ama bol dereotu kesinlikle yeniliyor. ara öğün olarak yoğurt olabilir 3-4 hurma olabilir. o gün hafif yazılmışsa 20 gr cikolata olabilir. meyve olabilir bir tane. Günlük mutlaka et yediriyor. Beş köfte genelde. Köfte büyüklüğünde et olabilir. Öğlen veya aksam olabilir yanına cacık ve bol dereotlu limonlu yağsız salata. öğlen et mi yedin aksama herhangi bir sebze yemeği 10 kasık falan. yine aksam bir salata. Kabuk tarcınla yesil cay günlük bir kez.Genel olarak böyle. Bol su bu arada en az 3 lt. Egzersiz de lazım tabi.Liste verdi mi peki canım diyetisyen. Bizimle de paylaşır mısın. Birde neler söyledi bizi de bilgilendir duacın olalım :))
Canım sen diyete başlamadan önce tabiki doğum şişliklerini vermişsin şimdi diyetle destekliyorsun ben 30 kilo aldım gebeliğimde 6 aya kendiliğimden 15 kilo verdim zaten kilo verimim durunca diyete başladım 12kilo daha verdim şimdi hamile kaldığım kilodayım.. sende hızla vereceksin daha 6 ay bile olmamış bide diyetisyene gidiyorsun kısa sürede fit bir anne olursun..Canım benim bebegim dört bucuk aylık. Toplamda 12 kilo gitti doğumdan sonra. simdi de dört kiloya yakın gitti. 18 kilo almıştım.