• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu günden itibaren dikkat etmeye başladın bile... inş vericeksin kiloları. sütünün bebeğine yetiyor olması çok güzel maşallah:nazar: bunu da devam ettirirsen şahane olur. ama artık yemeklerini arttırması lazım bebişin. 10 aylık olmuş.

birlikte zayıflıycaz inşallah. buna gerçekten inanıyorum
Biraz önce 2 yumurta yedim haşlanmış. Yaa bi de kayınvalidem cuma sohbeti almış. Ona kek yapıyorum. Umarım bi delilik yapmam :)) bebişe de yumurta sarısı peynir yediriyim dedim ama malesef acmadı ağzını. Emme emme diye bagırıp durdu. İnşaallah birlikte vericez kiloları

tebrik ederim canım.
benim kızım da bu aralar geceleri acayip huzursuz. uyandığında çok ağlıyor. kuş gibi ellerini çırpıyor. emziriyorum olmuyor. koşarak mama hazırlamaya gidiyorum. bence uyku da kilo vermeyi etkiliyor.

hayırlı olsun bebeğin canım. çok yeniymiş ama şimdiden durumu farkedip ona göre hareket etmeye karar vermen çok güzel. o abur cuburların, kızartmaların ne sana ne de bebeğine bir faydası var. dediğin gibi şuan sadece sağlıklı beslenmelisin. abur cuburları kestin mi emzirdiğin için emin ol vericeksin

tebrik ederim canım
Aynen oyle o abur cuburlar sutte yapmaz aksine sutu kalitesizlestirir.

Katilabilcek miyim araniza simdi :))
Bende oğlum bir aylıkken başlamıştım. Tam bir ay oldu 2.7 kilo verdim bu ay. Eğer burda olmasaydım en iyi ihtimal hiç kilo vermezdim yada 2-3 kilo kendime kesin eklerdim. Şimdi nerdeyse 3 kilo daha hafifim. İlk hedefime 2.3 kilo kaldı :)
ben de tek basima dikkat edemem etsemde 2 gun snra salarim kendimi yine boyle olunca motive olup dikkat ederim diye dusunuyorum. Sen guzel kilo vermissin masallah. Sutunu arttirmak yada azalmamasi icin yaptigin bse varmi

ben de tek basima dikkat edemem etsemde 2 gun snra salarim kendimi yine boyle olunca motive olup dikkat ederim diye dusunuyorum. Sen guzel kilo vermissin masallah. Sutunu arttirmak yada azalmamasi icin yaptigin bse varmi
Benim zaten Öyle çok sütüm Yok maalesef. Sütüm Zaten süt ürünleri hurma vE uykuyla artıyor onları da yememin sıkıntısı olmuyor zaten. Tatlı yerine kuru meyveler yiyorum bol yeşillik süt yoğurt mümkünse yağsız et ürünleri

Canm oğlan hastalandı
Gecen hafta 73
Bu hafta 72.600
Fark 0.4
Yüzdeyi hesaplayamadım yine :)

ben vazgeçtim zaten yüzde istemekten:olamaz: excele formül koydum.

tebrik ediyorum seni de canım

Biraz önce 2 yumurta yedim haşlanmış. Yaa bi de kayınvalidem cuma sohbeti almış. Ona kek yapıyorum. Umarım bi delilik yapmam :)) bebişe de yumurta sarısı peynir yediriyim dedim ama malesef acmadı ağzını. Emme emme diye bagırıp durdu. İnşaallah birlikte vericez kiloları

zamanla dirayetli olmayı öğrenicez canım. zaten ne zaman ki tam olarak bu iradeyi korur hale geliriz o zaman zaten kilo vermekle uğraşmayız.

katıldın bile canım. bizim amacımız birden bire fit olmak değil, yavaş yavaş da olsa kilolardan kurtulmak istiyoruz. sen hayatından gereksiz yediklerini çıkarıp, düzgün beslenip, bol suyunu içince kilo vermeye başlıycaksın.

-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilo

bunları yaz seni de listeye ekleyelim.

Benim zaten Öyle çok sütüm Yok maalesef. Sütüm Zaten süt ürünleri hurma vE uykuyla artıyor onları da yememin sıkıntısı olmuyor zaten. Tatlı yerine kuru meyveler yiyorum bol yeşillik süt yoğurt mümkünse yağsız et ürünleri
Dere otuda cok sut yapiyo aklinda bulunsun :)
ben vazgeçtim zaten yüzde istemekten:olamaz: excele formül koydum.

tebrik ediyorum seni de canım

zamanla dirayetli olmayı öğrenicez canım. zaten ne zaman ki tam olarak bu iradeyi korur hale geliriz o zaman zaten kilo vermekle uğraşmayız.

katıldın bile canım. bizim amacımız birden bire fit olmak değil, yavaş yavaş da olsa kilolardan kurtulmak istiyoruz. sen hayatından gereksiz yediklerini çıkarıp, düzgün beslenip, bol suyunu içince kilo vermeye başlıycaksın.

-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilo

bunları yaz seni de listeye ekleyelim.
yasim 25
Boyum 160 cm
Kilom 88.7
Ilk hedef 80
Ikinci hedef 75 :dua:

kızlar listeyi güncelledim. kilo veren herkesi tebrik ederim.

fulya3535 fulya3535 crystallife crystallife bildirim yapmadınız.

E Esmerce27 Kanguru_ Kanguru_ yeniden aramıza hoşgeldiniz. önümüzdeki cuma güzel bir girişle listede yerinizi alacaksınız.

bol zayıflamalı bir haftaya merhaba diyelim. önümüzdeki hafta tablonun daha güzel olmasını umuyorum...

yeos yeos yine harikasın canım hem çalışıyorsun hem de bizim için uğraşıyorsun ellerine sağlık. fulya3535 fulya3535 bayadır yoksun nerelerdesin. crystallife crystallife sen nerelerdesin ikizler yine çok yoruyor galiba.

Kızlar dünkü menüm

Sabah ;1 adet haşlanmış yumurta ,peynir zeytin 1 dilim çavdar ekmeği

Ara;yeşil elma ,yarım portakal

Öğle; bulgur pilavı ,köfte ayran ,marul

Ara ;şekersiz kahve ,hurma

Akşam yemeği yemedim Can'ım istemedi

Bugünkü menüm ;
Menemen 2 dilim çavdar ekmeği ve peynir ,1 küçük parça helva

Ara : yeşil elma ve yarım portakal

Öğle: tavuk göğüs haşlama, bulgur pilavı ,yoğurt ve bol acı :)

Ara ; türk kahvesi ve hurma

Akşam da kelle çorbası ile menümü kapatmış olacağım inş

yeos yeos eline sağlık canım teşekkür ederiz umarım haftaya bende 200 gr da olsa veririm kilo veren herkesi tebrik ederim yorucu bi gün geçirdim kahvenin yanında biraz atıştırdığım doğrudur cezam 5 mil Leslie ☺️

Kızlar bence kalorisi yüksek olan şeyleri yediğimiz zaman ceza olsun siz ne dersiniz böylece daha caydırıcı olur.. pentagram yapıyor mesela bende bi bardak kola için 40 dk yürümüştüm 40 dk olmasada yürüyüş egzersiz olabilir mesela.. grup kaptanı yeos yeos cum ne dersin..

yeos yeos yine harikasın canım hem çalışıyorsun hem de bizim için uğraşıyorsun ellerine sağlık. fulya3535 fulya3535 bayadır yoksun nerelerdesin. crystallife crystallife sen nerelerdesin ikizler yine çok yoruyor galiba.

yeos yeos eline sağlık canım teşekkür ederiz umarım haftaya bende 200 gr da olsa veririm kilo veren herkesi tebrik ederim yorucu bi gün geçirdim kahvenin yanında biraz atıştırdığım doğrudur cezam 5 mil Leslie ☺️

Rica ederim kızlar. Uğraştırıyor ama bjna değer

Mayisda kuzenimin dugunu var ozamana kadar 75 olsam :dua:
O kadarı biraz zor canım. Bnm hedefim ayda 3 kg. Şimdilik tutturuyorum.

Kızlar merhaba,

Ceza konusunda fikir birliği yapmamız lazım. askbahcem askbahcem in önerisi yüksek kalorili yemekler için ceza uygulanması mesela.

Benim fikrim şu yönde;

İlk olarak cuma bildiriminde kilo alan arkadaşlara ceza keselim. Mesela haftanın 3 günü 15 dk veya yarım saat egzersiz olabilir.

İkinci olarak; menüsünde kaçamak yapanlara ceza uygulayalım. Bunu ya kişi kendisi belirlesin yapsın ve yazsın. veya her hafta 1 kişi bunu takip etmekle sorumlu olsun, Menüleri okuduğunda kaçamak yapan arkadaşın mesajına ceza belirlesin. Yapabilir misiniz? Ama eğer biz belirleyeceksek her gün menü paylaşımı yapmaya gayret etmemiz lazım.

Ayrıca ben ceza konusunda çok katı olmak istemiyorum. Zaten çok zor şartlarda diyet yapıyoruz(kendim için öyle) fırsat bulamayabiliriz vs. O yüzden olacaksa da ufak cezalar olmalı diye düşünüyorum. Zaten yapabilen fazlasını yapar.

Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum

Canlar bişey danisiyim dedim şu lahana diyeti amacım tamamen diyet olarak yapmak değil sonuçta sebze onu sadece çorba yerine icsem yine beslenmeme aynı şekilde devam etsem kahvaltı öğle akşam yemeği ara öğünler olarak diğer çorbalar yerinde lahana çorbası yapsam zararı olur mu sizce

Ü
Kızlar merhaba,

Ceza konusunda fikir birliği yapmamız lazım. askbahcem askbahcem in önerisi yüksek kalorili yemekler için ceza uygulanması mesela.

Benim fikrim şu yönde;

İlk olarak cuma bildiriminde kilo alan arkadaşlara ceza keselim. Mesela haftanın 3 günü 15 dk veya yarım saat egzersiz olabilir.

İkinci olarak; menüsünde kaçamak yapanlara ceza uygulayalım. Bunu ya kişi kendisi belirlesin yapsın ve yazsın. veya her hafta 1 kişi bunu takip etmekle sorumlu olsun, Menüleri okuduğunda kaçamak yapan arkadaşın mesajına ceza belirlesin. Yapabilir misiniz? Ama eğer biz belirleyeceksek her gün menü paylaşımı yapmaya gayret etmemiz lazım.

Ayrıca ben ceza konusunda çok katı olmak istemiyorum. Zaten çok zor şartlarda diyet yapıyoruz(kendim için öyle) fırsat bulamayabiliriz vs. O yüzden olacaksa da ufak cezalar olmalı diye düşünüyorum. Zaten yapabilen fazlasını yapar.

Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum
Ben onaylıyorum her iki fikrinide..
Tabiki cezalar çok katı olmamalı siz çalışanlar için zor olur..

Back
X