- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 33
Canm oğlan hastalandı
Gecen hafta 73
Bu hafta 72.600
Fark 0.4
Yüzdeyi hesaplayamadım yine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce 2 yumurta yedim haşlanmış. Yaa bi de kayınvalidem cuma sohbeti almış. Ona kek yapıyorum. Umarım bi delilik yapmam :)) bebişe de yumurta sarısı peynir yediriyim dedim ama malesef acmadı ağzını. Emme emme diye bagırıp durdu. İnşaallah birlikte vericez kilolarıbu günden itibaren dikkat etmeye başladın bile... inş vericeksin kiloları. sütünün bebeğine yetiyor olması çok güzel maşallahbunu da devam ettirirsen şahane olur. ama artık yemeklerini arttırması lazım bebişin. 10 aylık olmuş.
birlikte zayıflıycaz inşallah. buna gerçekten inanıyorum
Aynen oyle o abur cuburlar sutte yapmaz aksine sutu kalitesizlestirir.tebrik ederim canım.
benim kızım da bu aralar geceleri acayip huzursuz. uyandığında çok ağlıyor. kuş gibi ellerini çırpıyor. emziriyorum olmuyor. koşarak mama hazırlamaya gidiyorum. bence uyku da kilo vermeyi etkiliyor.
hayırlı olsun bebeğin canım. çok yeniymiş ama şimdiden durumu farkedip ona göre hareket etmeye karar vermen çok güzel. o abur cuburların, kızartmaların ne sana ne de bebeğine bir faydası var. dediğin gibi şuan sadece sağlıklı beslenmelisin. abur cuburları kestin mi emzirdiğin için emin ol vericeksin
tebrik ederim canım
ben de tek basima dikkat edemem etsemde 2 gun snra salarim kendimi yine boyle olunca motive olup dikkat ederim diye dusunuyorum. Sen guzel kilo vermissin masallah. Sutunu arttirmak yada azalmamasi icin yaptigin bse varmiBende oğlum bir aylıkken başlamıştım. Tam bir ay oldu 2.7 kilo verdim bu ay. Eğer burda olmasaydım en iyi ihtimal hiç kilo vermezdim yada 2-3 kilo kendime kesin eklerdim. Şimdi nerdeyse 3 kilo daha hafifim. İlk hedefime 2.3 kilo kaldı :)
Benim zaten Öyle çok sütüm Yok maalesef. Sütüm Zaten süt ürünleri hurma vE uykuyla artıyor onları da yememin sıkıntısı olmuyor zaten. Tatlı yerine kuru meyveler yiyorum bol yeşillik süt yoğurt mümkünse yağsız et ürünleriAynen oyle o abur cuburlar sutte yapmaz aksine sutu kalitesizlestirir.
Katilabilcek miyim araniza simdi :))
ben de tek basima dikkat edemem etsemde 2 gun snra salarim kendimi yine boyle olunca motive olup dikkat ederim diye dusunuyorum. Sen guzel kilo vermissin masallah. Sutunu arttirmak yada azalmamasi icin yaptigin bse varmi
Canm oğlan hastalandı
Gecen hafta 73
Bu hafta 72.600
Fark 0.4
Yüzdeyi hesaplayamadım yine :)
excele formül koydum. Biraz önce 2 yumurta yedim haşlanmış. Yaa bi de kayınvalidem cuma sohbeti almış. Ona kek yapıyorum. Umarım bi delilik yapmam :)) bebişe de yumurta sarısı peynir yediriyim dedim ama malesef acmadı ağzını. Emme emme diye bagırıp durdu. İnşaallah birlikte vericez kiloları
Aynen oyle o abur cuburlar sutte yapmaz aksine sutu kalitesizlestirir.
Katilabilcek miyim araniza simdi :))
Dere otuda cok sut yapiyo aklinda bulunsun :)Benim zaten Öyle çok sütüm Yok maalesef. Sütüm Zaten süt ürünleri hurma vE uykuyla artıyor onları da yememin sıkıntısı olmuyor zaten. Tatlı yerine kuru meyveler yiyorum bol yeşillik süt yoğurt mümkünse yağsız et ürünleri
yasim 25ben vazgeçtim zaten yüzde istemektenexcele formül koydum.
tebrik ediyorum seni de canım
zamanla dirayetli olmayı öğrenicez canım. zaten ne zaman ki tam olarak bu iradeyi korur hale geliriz o zaman zaten kilo vermekle uğraşmayız.
katıldın bile canım. bizim amacımız birden bire fit olmak değil, yavaş yavaş da olsa kilolardan kurtulmak istiyoruz. sen hayatından gereksiz yediklerini çıkarıp, düzgün beslenip, bol suyunu içince kilo vermeye başlıycaksın.
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilo
bunları yaz seni de listeye ekleyelim.

3 ayda 13 kilo emziren bir anne için yüksek hedef olur canım . Sütüne de zarar verir.Mayisda kuzenimin dugunu var ozamana kadar 75 olsam![]()
Mucize istwmek benimki :) hayal iste3 ayda 13 kilo emziren bir anne için yüksek hedef olur canım . Sütüne de zarar verir.
yeos yine harikasın canım hem çalışıyorsun hem de bizim için uğraşıyorsun ellerine sağlık.
fulya3535 bayadır yoksun nerelerdesin.
crystallife sen nerelerdesin ikizler yine çok yoruyor galiba.
yeos eline sağlık canım teşekkür ederiz umarım haftaya bende 200 gr da olsa veririm kilo veren herkesi tebrik ederim yorucu bi gün geçirdim kahvenin yanında biraz atıştırdığım doğrudur cezam 5 mil Leslie
![]()
O kadarı biraz zor canım. Bnm hedefim ayda 3 kg. Şimdilik tutturuyorum.Mayisda kuzenimin dugunu var ozamana kadar 75 olsam![]()
Ben onaylıyorum her iki fikrinide..Kızlar merhaba,
Ceza konusunda fikir birliği yapmamız lazım.askbahcem in önerisi yüksek kalorili yemekler için ceza uygulanması mesela.
Benim fikrim şu yönde;
İlk olarak cuma bildiriminde kilo alan arkadaşlara ceza keselim. Mesela haftanın 3 günü 15 dk veya yarım saat egzersiz olabilir.
İkinci olarak; menüsünde kaçamak yapanlara ceza uygulayalım. Bunu ya kişi kendisi belirlesin yapsın ve yazsın. veya her hafta 1 kişi bunu takip etmekle sorumlu olsun, Menüleri okuduğunda kaçamak yapan arkadaşın mesajına ceza belirlesin. Yapabilir misiniz? Ama eğer biz belirleyeceksek her gün menü paylaşımı yapmaya gayret etmemiz lazım.
Ayrıca ben ceza konusunda çok katı olmak istemiyorum. Zaten çok zor şartlarda diyet yapıyoruz(kendim için öyle) fırsat bulamayabiliriz vs. O yüzden olacaksa da ufak cezalar olmalı diye düşünüyorum. Zaten yapabilen fazlasını yapar.
Konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum