• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar....

cumaya son iki gün. bu iki günü iyi değerlendirelim az ve öz yiyelim. tartıda eksik çıkmamız lazım...

hep beraber fit, fıstık gibi anneler olucaz

Kizlar cok yogunum. Giremiyrm kac gundur. Kizin dis bugdayina hazirlaniyrm. Evi temizliyrm bi yandan misafir geliyor. Ben surekli bi yerdeyim. Buldugumu yiyorum spor zatrn yok
Hic tartil madim.
Veet yamuna korse baya toparliyor vucudu. Ama tabi biraz sıki bildigimiz korseler gibi degil.

ne yaptın sen fulyaaa:sinirli: oldu mu şimdi ne buluyosam yiyorum falan.. cuma mutlaka bildirim yap da seni de kaybetmeyelim. geçen hafta da bildirim yapmadın. diş buğdayından sonra toparlarsın

Kızlar dün aksamdan beri kendimi durduramuyırym acayip iştahım açıldı doymayı bilmiyorum ne yapmam gerek oy oy

Kızlar dün aksamdan beri kendimi durduramuyırym acayip iştahım açıldı doymayı bilmiyorum ne yapmam gerek oy oy

acıktıkça su iç yoğurt ye. ben bu aralar yulafa takılıyorum baya tok tutuyor

acıktıkça su iç yoğurt ye. ben bu aralar yulafa takılıyorum baya tok tutuyor
Hamur işi ekmek yiyorum dün ve bugün sütüm de azaldı humano içmedim sanırım ondan günde kaç bardak içiyorsunuz benim sütüm hep azdı oğlumda da yetmiyordu şimdi kızım da doymuyor mecbur biraz bugün mama verdim . İnt vitamalt sipariş verdim umarım sütüm artar .tekrsr dan

fulya3535 fulya3535 merhaba Can'ım bende almayı düşünüyorum sen hangi bedeni aldın ve faydasını gördün mü Doğumdan. Sınra ne zaman kullandın

Kızlar benim sezeryan yerim hala sgrıyor bide kalçam dan sol bacağıma agrı giriyor kramp gibi benim gibi olan oldu mu spinal sezeryan oldum acaba ondan mı yok sa fıdık mı oldum acaba çok agrıyor

fulya3535 fulya3535 merhaba Can'ım bende almayı düşünüyorum sen hangi bedeni aldın ve faydasını gördün mü Doğumdan. Sınra ne zaman kullandın
E eminim canım bende alıcam da önce fulya3535 fulya3535 kullansın etkisini görsün diye bekliyorum öncesi sonrası yapar bize :)
Kizlarben kullaniyrm ama bu ara diyey fln gitti toparlicamnins. Havalar guzel sporada baslicam yuruyus yani en iyi spor. Ben xl alidm bedeni internet sitesinde anlatiyor belini olcup alisn. Ama giyince baya dümdüzyapıyor. Yalniz goguslerim kucuk olmasina ragmen alttam baski oldugu icin buyuk görünüyor benm isime geliyor ama sizi bilemem. Ha birde askili olaninalmanizi tavsiye ediyrm. Bidaha askili alirim

ne yaptın sen fulyaaa:sinirli: oldu mu şimdi ne buluyosam yiyorum falan.. cuma mutlaka bildirim yap da seni de kaybetmeyelim. geçen hafta da bildirim yapmadın. diş buğdayından sonra toparlarsın
Valla dis bugdayi ypacam diye hem yoruldum hem duEnim degisti. Bi de bidunya masraf.

Kizlarben kullaniyrm ama bu ara diyey fln gitti toparlicamnins. Havalar guzel sporada baslicam yuruyus yani en iyi spor. Ben xl alidm bedeni internet sitesinde anlatiyor belini olcup alisn. Ama giyince baya dümdüzyapıyor. Yalniz goguslerim kucuk olmasina ragmen alttam baski oldugu icin buyuk görünüyor benm isime geliyor ama sizi bilemem. Ha birde askili olaninalmanizi tavsiye ediyrm. Bidaha askili alirim
Senin boyun kilon kaç Can'ım bebeğin kaç aylık peki benim morekim çok bozuk dışarı bile çıkmak istemiyorum fil yavrusu gibiyim

adetin yakın mı?

aaa öyle mi canım k bakma hayırlı olsun bebişin:anne: ama normal bence iştahının olması sen yeterki sağlıklı beslen ben ilk zamanlar o deli açlığımı şekersiz kompostoyla bastırıyodum hem tanesini de yiyodum bilmiyom bana iyi gelmişti bi de yoğurt yiyodum :kk77:

menümü bildireyim:)
sabah çeyrek ekmeğin içine kaşar ve bir domates yanında bi kupa çay
arada su ve rezene
öğle ezogelin çorba kağıt kebabı sütlaç
akşam 4 buçukta da 3 adet fırında tavuk baget bir kase yoğurt biraz kuru soğan yarım dilim çavdar ekmeği
artık bugün bişi yemem mutfak kapandı su ve rezeneyle gün de kapanır:KK52:

Evet kızlaaaarrr ; cezayı hakeden bir insan olarak bugünkü kaçamağımın acısını yarın çıkarmam gerekecek :/

Menüm ;
Sabah ;1 kupa şekersiz çay ,peynir ,Menemen

Ara ;çeyrek muz

Öğle ;yoğurt ,marul,bir tabak güveç

Akşam ; soğanlı yumurta 3 dilim Tb ekmeği

Akşamleyin fazla kaçırdığım ekmek yetmiyormuş gibi 21.30 da da 1,5 poğaça yedim :/ aylardır yememiştim Can'ım çekti

Spor ;30 dk Plates

Cezamı kesin hakime hanım :kızgın: yeos yeos

Kızlar menüm (sanki biraz uzun olacak)
Sabah 1,5 sb süte 3yk yulaf ezmesi, 2ceviz,1tk bal
Ara sade Türk kahvesi
Ara yarım avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba, fırında 2köfte,1dilim patates, salata, 2dilim kepek ekmeği
Ara 1bardak kefir
Ara 1elma
Ara 4tatlı sivri biber
Akşam büyük kase yoğurda 4yk yulaf ezmesi 2kuru kayısı
Ara 1sb kefir
Su yaklaşık 4lt (1,5lt lik 2şişe bitirdim, 3. De az kaldı belki yatana kadar içerim 4,5lt olmuş olur)
Spor için çok üşeniyorum ama buraya yazarsam yapmak durumunda kalacağımdan yazıyorum 100ayakta mekik olsun 50 de squat ekleyelim

Evet kızlaaaarrr ; cezayı hakeden bir insan olarak bugünkü kaçamağımın acısını yarın çıkarmam gerekecek :/

Menüm ;
Sabah ;1 kupa şekersiz çay ,peynir ,Menemen

Ara ;çeyrek muz

Öğle ;yoğurt ,marul,bir tabak güveç

Akşam ; soğanlı yumurta 3 dilim Tb ekmeği

Akşamleyin fazla kaçırdığım ekmek yetmiyormuş gibi 21.30 da da 1,5 poğaça yedim :/ aylardır yememiştim Can'ım çekti

Spor ;30 dk Plates

Cezamı kesin hakime hanım :kızgın: yeos yeos
Akşama kadar herşey güzelmiş taki o ekmekler poğaçalar da ne:sinirli:
O zaman benden sana Leslie gelsin min 1mile ekstra yaparsın artık

Arkadaşlar çok alakadiz ama.emziriken chia tohumu kulaniliyor mu kullanan var mi lütfen yazar misiniz aktardan aldim ona gore kullamayi düşünüyorum diyetisyen tavsiye ediyor mu emzirirken ?

Back
X