• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biri acı mı dedi valla kızlar doğulu olarak hiçbir yemeğimiz acısız değildir ve zayıflattığıda garanti ben çok yiyorum oğlumda ne pişik ne başka bişi olmadı çok şükür..
Bu arada dün kaçamak yapan bi ben değilmişim sanırım.. bugün dikkat etmeye calşcam oğlumun yaşına az kaldı onun partisinde tam hedefime ulaşmak istiyorum 25 gün var..
Bugün çok temizlik yaptım duş almadan birde leslie yapayım diyorum önce ufaklığı yatırmam lazım tabiki.. öptüm hepinizi bol zayıflamalı hafta olsun..

Annem kızıyo bana geçer bebeğe diyo:duduk:

şimdi biraz baktım da netten sütün tadını değiştirebilirmiş ama her bebek bundan etkilencek diye bişey yokmuş bazı bebekler farketmezmiş ya da bazı bebeklere dokunmazmış ben netin yalancısıyım :KK51: ama bizim yavruya geçen bişi olmadı bence sende gizlice bi dene :sus: bişey olmazsa azar azar yersin canın çektiğinde :)

Hepinize benden gaz. Bebikoyu uyuttum. 20 dk eliptik sonrası bisikletle devam..

Eklentiler

• IMG_20170320_134322.webp
    IMG_20170320_134322.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
kızlar kaptanımız yeos . Ama ben onun mesajlarını göremmiyorum.İlk sayfadaki açıklama kımı falan yok .size açılıyormu benimnette mi sorun var

kızlar kaptanımız yeos . Ama ben onun mesajlarını göremmiyorum.İlk sayfadaki açıklama kımı falan yok .size açılıyormu benimnette mi sorun var
Ben gördüm bide bugün planlamamı yaptım 1300 kalori olmuş iyi değilmi

Merhaba gazlı bir günle devam ediyorum bebeğim hala huzursuz çok uyumuyor bende spor filan yapamıyorum .
Gece : 5 de 2 adet yufkalı börek :((((
Sabah kahvaltım yumurta zeytin peynir domates salatalık tahin pekmez azıcık bal dereotu 2 dilim çavdar ekmeği
Rezene kimyon çayı
Kahve
Öğlen : bakla ( gaz yapmaz umarım ) yoğurt bir tabak bir adet peynirli yufkalı börek sigara böreği büyüklüğünde ama fırında pişmiş .

1300 düşük canım.Sen onu 1600 e çıkar sağlıklı ve süt yapıcı protein içerikli birşeler ekle
Ay en ekli hali bu yani:deli:haşlanmış makarna bile yedim karbonhidratı çoğaltmak için süt var yoğurt var köfte var:halay:

Hepinize benden gaz. Bebikoyu uyuttum. 20 dk eliptik sonrası bisikletle devam..
Ah ah bende bir iyşikeşşem başlayacağım bide zaman YÖK ya kızım hiç uyumuyor .
Ya kızlar birşey soracağım bebeğim de benim de böyle karnım da uğultular geliyor sonra gazımızı çıkarıyoruz , ne yapacağımı şaşırdım oğlumda hiç yaşamadım böyle seyler sanırım ya da hatırlamıyorum bir akıl verin . Rezene kimyon içiyorum ilaç da veriyorum . Annem diyor üşütüyorsun ne yapıyor lı üşütecek evdeyim hep çorap var ayağımda

Kızlar şu chia tohumu varya onu emzirenler kullanabiliyomu araştıran var mı

Kullanabiliyormuş. İçinde yüksek miktarda omega3 varmış. Bende akşam 9 da ara öğün olarak yoğurtla yemeyi düşünüyorum
Akşam 9 çok geç ben 6 dan sonra bişe yemiyorum gündüz bi ara öğünde yesek olmaz mı

Akşam 9 çok geç ben 6 dan sonra bişe yemiyorum gündüz bi ara öğünde yesek olmaz mı
Olur neden olmasın. Eskiden diyetisyenim akşam 9 da meyveyle yoğurt verirdi bana şimdi chia ile yoğurda başlıycam. 6 dan sonra hiçbir şey yememeği doğru bulmuyorum. Sonuçta emziriyoruz. Düzenli ve dengeli beslenmeliyiz. Dozunu aşmadan hamur işi ve tatlıyı kesersek yeterli olur diye düşünüyorum. Tabiii uygun bir egzersiz programıyla.

Rebel92 Rebel92 chiayı bende kullanmak istiyorum. Ama bazen bilmediğimiz etkiler olabiliyot bitkilerde.Örneğin keten tohumu çok faydalı ama östrojen ihtiva ettiği için emzirirken kullanamayız. Aynı şey beyaz lahana zayıflama kürü içinde geçerli..ibrahim saraçoğlu çok zayıflatır diyor ama yine östrojen ihtiva ediyor emziren kullanmasın diyor. Chia yı bilmiyorum

Olur neden olmasın. Eskiden diyetisyenim akşam 9 da meyveyle yoğurt verirdi bana şimdi chia ile yoğurda başlıycam. 6 dan sonra hiçbir şey yememeği doğru bulmuyorum. Sonuçta emziriyoruz. Düzenli ve dengeli beslenmeliyiz. Dozunu aşmadan hamur işi ve tatlıyı kesersek yeterli olur diye düşünüyorum. Tabiii uygun bir egzersiz programıyla.
Cnm o saatlerde yediğimiz herşey yağ yapıyo su bilemedin süt yeterli bence

Back
X