- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Bilgiler çok güzel teşekkür ederim avakadoyu bu aralat diyetisyenlerin verdiği listelerden görüyorum hiç yemedim ama sanırırm alışverişime eklemem gerek salata filanda yapılıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgiler çok güzel teşekkür ederim avakadoyu bu aralat diyetisyenlerin verdiği listelerden görüyorum hiç yemedim ama sanırırm alışverişime eklemem gerek salata filanda yapılıyormuş
O zaman deneyerek öğrenicezBebekten bebeğe değişir canm o benm oğlum öle çok etkilenmiyo acıdan bazı bebekler etkileniyomuş
Ben hamileykende çok yerdim şimdi de yiyorum bazı bebeklerin poposunu falan yara yaparmış ama bence alıştırmak lazım acıya baharata falanO zaman deneyerek öğrenicez
Annem kızıyo bana geçer bebeğe diyo![]()
bişey olmazsa azar azar yersin canın çektiğinde :)Ben gördüm bide bugün planlamamı yaptım 1300 kalori olmuş iyi değilmikızlar kaptanımız yeos . Ama ben onun mesajlarını göremmiyorum.İlk sayfadaki açıklama kımı falan yok .size açılıyormu benimnette mi sorun var
1300 düşük canım.Sen onu 1600 e çıkar sağlıklı ve süt yapıcı protein içerikli birşeler ekleBen gördüm bide bugün planlamamı yaptım 1300 kalori olmuş iyi değilmi
tamm sorun çözüldükızlar kaptanımız yeos . Ama ben onun mesajlarını göremmiyorum.İlk sayfadaki açıklama kımı falan yok .size açılıyormu benimnette mi sorun var
Ay en ekli hali bu yani1300 düşük canım.Sen onu 1600 e çıkar sağlıklı ve süt yapıcı protein içerikli birşeler ekle
haşlanmış makarna bile yedim karbonhidratı çoğaltmak için süt var yoğurt var köfte var
Ah ah bende bir iyşikeşşem başlayacağım bide zaman YÖK ya kızım hiç uyumuyor .Hepinize benden gaz. Bebikoyu uyuttum. 20 dk eliptik sonrası bisikletle devam..
Kullanabiliyormuş. İçinde yüksek miktarda omega3 varmış. Bende akşam 9 da ara öğün olarak yoğurtla yemeyi düşünüyorumKızlar şu chia tohumu varya onu emzirenler kullanabiliyomu araştıran var mı
Akşam 9 çok geç ben 6 dan sonra bişe yemiyorum gündüz bi ara öğünde yesek olmaz mıKullanabiliyormuş. İçinde yüksek miktarda omega3 varmış. Bende akşam 9 da ara öğün olarak yoğurtla yemeyi düşünüyorum
Olur neden olmasın. Eskiden diyetisyenim akşam 9 da meyveyle yoğurt verirdi bana şimdi chia ile yoğurda başlıycam. 6 dan sonra hiçbir şey yememeği doğru bulmuyorum. Sonuçta emziriyoruz. Düzenli ve dengeli beslenmeliyiz. Dozunu aşmadan hamur işi ve tatlıyı kesersek yeterli olur diye düşünüyorum. Tabiii uygun bir egzersiz programıyla.Akşam 9 çok geç ben 6 dan sonra bişe yemiyorum gündüz bi ara öğünde yesek olmaz mı
Cnm o saatlerde yediğimiz herşey yağ yapıyo su bilemedin süt yeterli benceOlur neden olmasın. Eskiden diyetisyenim akşam 9 da meyveyle yoğurt verirdi bana şimdi chia ile yoğurda başlıycam. 6 dan sonra hiçbir şey yememeği doğru bulmuyorum. Sonuçta emziriyoruz. Düzenli ve dengeli beslenmeliyiz. Dozunu aşmadan hamur işi ve tatlıyı kesersek yeterli olur diye düşünüyorum. Tabiii uygun bir egzersiz programıyla.