• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüler çok güzel moral bozmak yok ayrıca iradenize hayranım ben tutamıyorum kendimi ya kaçıyo bazen spor yapınca en aZından frenliyorum kendimi özellikle bukaçkalori diye bi sayfa var orda ki kalorileri görünce bunu yakmak için 1 saat koşu gerek diyip usulca elimdekileri bırakıyorum☺️

Kızlar bikaç aydır beni görmeyen bir komşum geldi sağolsun .kapıdan içeri girer girmez çok zayıfladığını söyledi ay çok sevindim boynuna atlayasım geldi

Selam fit hatunlar nasılsınız 1haftadır gelemiyordum çocuklarım hastalandılar tam iyi oldular bu kez ben hastalandım midem çok sancıyor arasıra bikaç gündür gece gündüz huzurum yoktu dua edin bize canlar nazarmı ettiler anlamadım hiç.. her gelen her gören bilen ikiz bebeklerle iyi başediyorsun falan fıstık bürsürü şey söylüyor heralde birinin nazarı değdi.. arasıra baktım hiç beni özleyip merak edip bi etiketleyip naaptı şu hatun dememişsiniz.. naapalım olsun canlarınız sağolsun gitmedim burdayım aktif bir şekilde boğazımı tutuyorum kızartma kola şeker un gibi bir çok şeyden muhafaza eduyorum kendimi bi de leslieye başlasam tam süper olcak.. bi ara oda olcakk :) ;) :*

Kızlar bikaç aydır beni görmeyen bir komşum geldi sağolsun .kapıdan içeri girer girmez çok zayıfladığını söyledi ay çok sevindim boynuna atlayasım geldi

ayyy bana da işyerinden biri dedi nasıl sevindim nasıl:KK68: hatta bazen bunu duymak için etrafımdakilere diyetteyim falan diyorum ama çok söylememek lazım diyenler var

kızlar gece yatmadan önce 30 dk.4 kaşık yogurt 1 cay kaşığı pul biber yarım limon karışımı sizce sütü etkiler mi yapan var mı göbek yaglarını yaktığı soyleniyor yogurt limon sıkıntı cıkarmaz da biber sütü acıtır mı acaba deneyen duyum alan var mı
Süte olan etkisini bilmiyorum canım ama ben bu kürü yapmışTım 15 gün hiç ara vermeden yoğurt yarım yağlı yoğurttu. Gerçekten göbeğim epey inmişti

Ben bu sefer diyetimi kimseye söylemedim. Diyetteyim deyince sanki millet kasıtlı Yapar gibi sürekli birşey ikram edip illa ye ne olacak diye tutturuyırlar. Şimdi her gören "ooo bütün kilonu vermişsin kimse iki çocuk annesi demez sana sakın kilo verme böyle kal" diyorlar bende hadi ya kilo mu vermişim koşturmadandur yaaa diye geçiştiriyorum :)))

Ben işyerinde söyledim diyette olduğumu. Kimse bozdurmaya çalışmıyor çok şükür insanlar genelde ye bir kere bişey oımaz diyip bozdurur. Kilo verdin baya falan diyorlar ama diyeti bildiklerinden psikolojik olarak öyle görüyorlar bence.
Bir de arkadaşım var 85 ten 60 a düşmüş doğumdan sonra onu görünce daha motive oluyorum

Valla ben baya baya inceldiğim için her sorana diyetteyim diyorum çokta zayıflama yakışmaz sana diyenler oldu tabikide kıskanıpta şerbetli tatlıları önüme dizEnlerde oldu onlarada ben kendimi begenene kadar zayıflamaya devam edicem diyorum kimse değil kendim için diyet yapıyorum.. hele aynaya baktığımda inceldiğimi görüyorum elbiselerim yakışıyor yaa diyetteyim dicem tabikide bu kadar uğras vermişim..

Selam fit hatunlar nasılsınız 1haftadır gelemiyordum çocuklarım hastalandılar tam iyi oldular bu kez ben hastalandım midem çok sancıyor arasıra bikaç gündür gece gündüz huzurum yoktu dua edin bize canlar nazarmı ettiler anlamadım hiç.. her gelen her gören bilen ikiz bebeklerle iyi başediyorsun falan fıstık bürsürü şey söylüyor heralde birinin nazarı değdi.. arasıra baktım hiç beni özleyip merak edip bi etiketleyip naaptı şu hatun dememişsiniz.. naapalım olsun canlarınız sağolsun gitmedim burdayım aktif bir şekilde boğazımı tutuyorum kızartma kola şeker un gibi bir çok şeyden muhafaza eduyorum kendimi bi de leslieye başlasam tam süper olcak.. bi ara oda olcakk :) :KK66: :*
Çok geçmiş olsun ben inanıyorum nazara aman dikkat bizde sayfayı Yen'i Yen'i canlandırıyoruz ayrılma bi yere ☺️
Öğlen evden götürdüğüm ıspanak yemeği ile yoğurdu yedim eve gelince 1 aktivya 5 çiğ badem şimdide 1 elma yiycem dışarıda işlerim var akşama menüm hazır tarhana çorbası bol yumurtalı kıymalı melemen ve salata yiycem inşallah bu arada bende 8li rakamları görmek istiyorum artık sütümü azaltmadan ama hala Doğum şişliği var gibi geliyo bana

Ay yarın kaç kilo çıkıcam acaba merak içindeyim :))) akşam oğlanı kızı babasına vE ananesine bırakıp arkadaşlarla akşam dışarı çıkıcam. Hamilelikten beri ilk kez görüşücem çoğuluyla acaba zayıflamışsın diyecekler mi :) inşallah bende tartı öncesi çok kaçırmam dışarda

Selam fit hatunlar nasılsınız 1haftadır gelemiyordum çocuklarım hastalandılar tam iyi oldular bu kez ben hastalandım midem çok sancıyor arasıra bikaç gündür gece gündüz huzurum yoktu dua edin bize canlar nazarmı ettiler anlamadım hiç.. her gelen her gören bilen ikiz bebeklerle iyi başediyorsun falan fıstık bürsürü şey söylüyor heralde birinin nazarı değdi.. arasıra baktım hiç beni özleyip merak edip bi etiketleyip naaptı şu hatun dememişsiniz.. naapalım olsun canlarınız sağolsun gitmedim burdayım aktif bir şekilde boğazımı tutuyorum kızartma kola şeker un gibi bir çok şeyden muhafaza eduyorum kendimi bi de leslieye başlasam tam süper olcak.. bi ara oda olcakk :) :KK66: :*
Geçmiş olsun canım, iyi olun inş.
Sen aldırış etmemeye devam et, ben oldum artık diyene kadar bırakmıyoruz

İnsanı çok motive ediyor ama değil mi
Ediyor yaaa. Ama benim boyum uzun olduğu için kiloyu kaldırıyorum. Evlendiğim Halim'le aramda nerdeyse 20 kilo var ama hala senin bişeyin yok diyenler var. Tabi onlar bol kıyafetlerle görüyorlar beni, bir de içini görseler :eek:

Valla ben baya baya inceldiğim için her sorana diyetteyim diyorum çokta zayıflama yakışmaz sana diyenler oldu tabikide kıskanıpta şerbetli tatlıları önüme dizEnlerde oldu onlarada ben kendimi begenene kadar zayıflamaya devam edicem diyorum kimse değil kendim için diyet yapıyorum.. hele aynaya baktığımda inceldiğimi görüyorum elbiselerim yakışıyor yaa diyetteyim dicem tabikide bu kadar uğras vermişim..
benim dolabımda bir sürü kıyafet var içine giremediğim. Diyete başlamadan deneğim bir gömlek var ona girebilsem baya Mutlu olucam...

Ay yarın kaç kilo çıkıcam acaba merak içindeyim :))) akşam oğlanı kızı babasına vE ananesine bırakıp arkadaşlarla akşam dışarı çıkıcam. Hamilelikten beri ilk kez görüşücem çoğuluyla acaba zayıflamışsın diyecekler mi :) inşallah bende tartı öncesi çok kaçırmam dışarda
Ben de Bebek'ten sonra kendime hiç vakit ayıramadım. Biraz büyüsün rahat ederim diyorum ama o Zaman da 2. Yapmamam lazım

Merhaba kızlar bende aranız dayım 3 gün oldu Doğum yapalı amacım zayıflamak degil sadece hayatımda sağlıksız seyleri çıkartmaya çalışacağım şeker Abur cubur be hamur işi bunlar aranız da vazgeçemediğim şey ekmek hamur işi nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum . Sağlıklı bir yaşama merhaba beni de aramıza alır mısınız

Merhaba kızlar bende aranız dayım 3 gün oldu Doğum yapalı amacım zayıflamak degil sadece hayatımda sağlıksız seyleri çıkartmaya çalışacağım şeker Abur cubur be hamur işi bunlar aranız da vazgeçemediğim şey ekmek hamur işi nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum . Sağlıklı bir yaşama merhaba beni de aramıza alır mısınız
Hoşgeldin canım . Keşke bende baştan dikkat etseydim

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin. Henüz çok küçük Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı etsin. İlk mi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin. Henüz çok küçük Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı etsin. İlk mi
İkinci çoçuğum 3.5 yasında oğlum var bide evet çok etken olduğunu biliyorum Can'ım bakalım sağlıklı beslenmeyi becerebilecek miyim

İkinci çoçuğum 3.5 yasında oğlum var bide evet çok etken olduğunu biliyorum Can'ım bakalım sağlıklı beslenmeyi becerebilecek miyim
Sağlık beslenmeniz sizin sütünüzün kalitesini de arttıracağından şuanda çocuğunuza verebileceğiniz en büyük hediye olacaktır .ben ilk Zamankar sütüm artsın diye kuru maya bile yuttum .allahın izni ile benim Sütümün artmasına yardımcı olmuştu .bir tatlı kaşığı mayayı su ile yutuyordum bir zararını da görmedim

Bi
İkinci çoçuğum 3.5 yasında oğlum var bide evet çok etken olduğunu biliyorum Can'ım bakalım sağlıklı beslenmeyi becerebilecek miyim[/QUOTE
Birde yiyeceğiniz şeyleri birgün önceden planlamanızı tavsiye ederim size o Zaman kaçak daha az oluyor

Geçmiş olsun canım, iyi olun inş.
Sen aldırış etmemeye devam et, ben oldum artık diyene kadar bırakmıyoruz

Ediyor yaaa. Ama benim boyum uzun olduğu için kiloyu kaldırıyorum. Evlendiğim Halim'le aramda nerdeyse 20 kilo var ama hala senin bişeyin yok diyenler var. Tabi onlar bol kıyafetlerle görüyorlar beni, bir de içini görseler :eek:

benim dolabımda bir sürü kıyafet var içine giremediğim. Diyete başlamadan deneğim bir gömlek var ona girebilsem baya Mutlu olucam...

Ben de Bebek'ten sonra kendime hiç vakit ayıramadım. Biraz büyüsün rahat ederim diyorum ama o Zaman da 2. Yapmamam lazım
Valla eğer yardım edecek birileri varsa çevrende yap. Benim kızımm3.5 yaşında oğlum 50 günlük bugün çıktım dışarı kız arkadaşlarla annemle eşim baktı çocuklara 6 da çıktım 12 de geldim geri :)) oğlan uyumuş kız da bana sarıldı uyudu hemen :) bende bi kötü enerjimi attım. Kızlarla ayda bir buluşuyoruz dışarda haftaya da bana gelecekler kocamı evden Aycan geceye kadar vende dururlar :))

canım oh miss enerjini attın desene

hoşgeldin canım bebişin sağlıklı sıhatli büyüsün inşallah

bu arada herkese günaydın kızlar...
kilolarıma gelince bu hafta malesef gitmemiş +100 gr
geçen hafta 70,8
bu hafta 70,9 diyecek bir şey kalmadı napam haftya bakacağız

Back
X