• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar günaydın. Cuma akşamı hastalandım acillik oldum Cuma'dan beri anne yoğun bakımındayım :) yedirdiğini hiç birşeye itiraz edemiyorum kızıp duruyor çünkü Zaten hiç sevmez benim kilo vermemi :) bu hafta inşallaj artı çıkmam zor Ama :) benim de instagramda takip ettiğim beni motive eden sayfalar var. Eğer yasak değilse sizlerle de paylaşırım
çok geçmiş olsun canım. hastalığın ne

Benim de annem kilolu ama benim lise döneminde anoreksik eğilimlerim vardı ayrıca bir iki ciddi hastalık geçirdiğim için korkuyo sanırım eskisi gibi olcam diye yoksa normal kilonda ol diyo ama kv direk tombul seviyo :KK48::KK48::KK48:

Benim de annem kilolu ama benim lise döneminde anoreksik eğilimlerim vardı ayrıca bir iki ciddi hastalık geçirdiğim için korkuyo sanırım eskisi gibi olcam diye yoksa normal kilonda ol diyo ama kv direk tombul seviyo :KK48::KK48::KK48:

o kadar da olma yaa Allah korusun. 1,65 boyun var, 60 kilo olsan iyidir.

Kızlar yamuno korseyi kullanan var mı aranız da ben almayı düşünüyorum ama çok pahalı kullanan ve memnun kalan var mu acaba

çok geçmiş olsun canım. hastalığın ne
Aslında söyle oldu kp Çarşamba günü kalp krizi geçirdi. Bende kp i çok severim baya bi üzüldüm mideme vurdu iki gün pek bişi giyemedim. Eşimde hep hastanedeydi iki çocukla hep ben ilgilendim kendime hiç bakmadım bünyem iflas etti resmen 40 derece ateşle acile gittim. Şimdi de hala ölesiye dayak yemiş gibiyim kolum bacağım daha yeni yeni tutuyor. Ben üzülünce bünyem hemen etkileniyor. Kp de 4 gün yoğun bakımda yattı sonra dün by pass oldu tüm damarları değiştirdiler bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür

Aslında söyle oldu kp Çarşamba günü kalp krizi geçirdi. Bende kp i çok severim baya bi üzüldüm mideme vurdu iki gün pek bişi giyemedim. Eşimde hep hastanedeydi iki çocukla hep ben ilgilendim kendime hiç bakmadım bünyem iflas etti resmen 40 derece ateşle acile gittim. Şimdi de hala ölesiye dayak yemiş gibiyim kolum bacağım daha yeni yeni tutuyor. Ben üzülünce bünyem hemen etkileniyor. Kp de 4 gün yoğun bakımda yattı sonra dün by pass oldu tüm damarları değiştirdiler bugün yoğun bakımdan çıktı çok şükür

çok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine Allah acil şifa versin..

çok çok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine. İki çocuğun bakımı zaten zor bir de üzüntü eklenince kaldırmamış bünuen normal.Kendine daha çok dikkat et inan anne yıkılırsa bütün ev yıkılıyor.

çok çok geçmiş olsun canım hem sana hem kayınpederine. İki çocuğun bakımı zaten zor bir de üzüntü eklenince kaldırmamış bünuen normal.Kendine daha çok dikkat et inan anne yıkılırsa bütün ev yıkılıyor.
Aynen öyle eşime diyorum Zaten evin direği sen değilsin benim diye /:)

kızlar menü bildiriyorum;
sabah 7-8 tane zeytin, 5 çeri domates, üç dilim peynir, maydanoz,iki dilim tb ekmek ve bi kupa rezene
arada açık çay
öğlede bir kase ezogelin bir tabak karalahana sarması ve bir kase yoğurt
ikindide bir kase mercimek çorba, üç kaşık mantar sote biraz bulgur pilavı ve yoğurt

daha birşey yemem sanırım bugün çok iştahsızım :/

Spor mola günüm bugün acayip bi şişkinliğim var hala regl olamadım ama tüm belirtileri var emzirdiğim sürece olamıycam gibi :110:

Kızlar menümü bildireyim ;

Sabah ;yumurta ,peynir ,1 çay kaşığı helva ,1 dilim çavdar ekmeği ,1 bardak şekersiz çay

Öğle ; 1 tabak kıymalı karnıbahar ,mantar sote ,yoğurt ve kereviz salatası

Ara ;1 adet muz

Akşam ;öğle yemeğini çok kaçırdığım için 1 kase sütlü ,hurmalı yulaf

Kizlar cok yogunum. Giremiyrm kac gundur. Kizin dis bugdayina hazirlaniyrm. Evi temizliyrm bi yandan misafir geliyor. Ben surekli bi yerdeyim. Buldugumu yiyorum spor zatrn yok
Hic tartil madim.
Veet yamuna korse baya toparliyor vucudu. Ama tabi biraz sıki bildigimiz korseler gibi degil.

Kızlar menüm;
Sabah kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost 1 haşlanmış yumurta açık çay
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1avuç beyaz leblebi
Öğle az çorba yarım pors mantarlı köfte
Ara 1 avuç kuruyemiş
Ara 1 elma
Ara 1 dilim kokolinli saray helvası
Akşam 1büyğk kase yoğurt içine 3 kaşık yulaf 2ceviz 1tuyam pul biber, salata
Ara 1kuru kayısı 2badem

Su 2lt yi geçkin
Spor 210 ayakta mekik

Sabah: 1 yumurta,3 yeşil zeytin,bir tatlı kaşığı reçel,3-4 dilim peynir,4 cerry domates
Öğlen:yarım dilim kek,1 kase tavuklu şehriye çorbası
Ara:yarım portakal
Akşam:küçük bir karnıyarık,6-7 yemek kaşığı pilav
Ara:sütlü Türk kahvesi
Bol su
Spor olarak bol bol çocuk peşinde koşma,kızımı 1,5 saat parka götürüp peşinde koşma :))

Günaydın herkese kalorisiz sağlıklı beslendiğimiz bigün olsun inşallah ben 1,5 litrelik suyumu koydum yine önüme Yen'i güne merhaba☺️

Back
X