kızlar psikolojik olarak toparlayamıyorum kendimi...
zayıfladığımın farkındayım. 85 in altını garantiledim. 79 a az kaldı. aslında çok hırsla devam etmek istiyorum ama sütümün azalması beni çok üzdü

diyetimi yumuşattım. biraz daha fazla yiyorum. su zaten içiyorum bol bol. 2 hafta güzel yesem diyorum, bakalım değişiklik olcak mı...
etrafımda sütüm olsun diye geri alma verdiğin kiloları, zaten hep azdı diyenler var (önce kendini düşün diyolar sanki). bu düşünceyi yadırgıyorum ama çok yakınım bunu diyenler ve tepki veremiyorum.
yiyip içtiğim halde sütüm olmasa kesilse bu kadar üzülmem. şimdi ben çok yemiyorum diye mi sütüm gidiyor diye düşünüyorum... belki başkası olsa bırakmıştı uğraşmayı. ben yine 2 kaşık kadar çıksa da iş yerinde sağmaya devam ediyorum. sağmazsam hepten gider diye...
bu hafta olmaz ama haftaya süt iznimi bir hafta cuma sonraki hafta pazartesi alıyım diyorum. 4 gün hiç bişi yapmam eşimle de konuşurum yemek falan işlerini ondan isterim. yeni doğduğu zamanki gibi sürekli emziririm, kompostolar içerim. o uyuduğu zaman ben de uyurum. emzirme kampı yaparım. inş o zamana kalmadan artar...