Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneyeceğim çok tşkrlerBebeğin bir yaşındaysa 3 öğün seni emip 3 öğün yemek yemesi lazım yoğurt çorba meyve püresi tarzı neyse tatlı krizini önlemek için içtiğin suya kabuk tarçın atabilirsin önlüyo gerçekten
Aslında bazıları kaynatıyormuş ama ben katıyorum ve tadı geçiyo suya zaten içimide çok güzel oluyo bende hemşireyim bu aradaTarçını içtiğimiz sicaklikta katıyoruz değil mi? Kaynatma vs yok yani.
Günaydın benm midem küçülmüş çok şükür dün fazla kaçırmadığım halde sabaha kadar uyuyamadım hazımlıktan aslında mutlu da oldumGünaydın bayanlar. Haftasonu eşler evde olunca biraz kaçırılıyor.Biz yine de dikkatli olalım. Yarında tam gaz devam ederiz diyetlerimize
Benimde küçüldü canım ama gözüm doymuyor.Günaydın benm midem küçülmüş çok şükür dün fazla kaçırmadığım halde sabaha kadar uyuyamadım hazımlıktan aslında mutlu da oldum
Aslında ben hiç kaçamaksız falan gidiyodum da dün yedim yani o kadar hazırlandım die önceki misafirlerde tadına bile bakmamıştım yaptıklarımınBenimde küçüldü canım ama gözüm doymuyor.
o kadar olur canım ya. Amacımız kendimizi hayattan koparmak değil öyle yapılan bir diyette bir sürü sonra bizi bezdirirAslında ben hiç kaçamaksız falan gidiyodum da dün yedim yani o kadar hazırlandım die önceki misafirlerde tadına bile bakmamıştım yaptıklarımın
Öle yani inşallah bide akşam leslie ye başlıyacamo kadar olur canım ya. Amacımız kendimizi hayattan koparmak değil öyle yapılan bir diyette bir sürü sonra bizi bezdirir
Evet Canın nazara karşı zahter Özerik ve tuz yakarız nazara karşı ben çok inanamam ama dua mu okurum sonra da onu yaptım mı geçiyor sanki inanc meselesi . Aynen misafirin yanın da uyuyor gidince çok aglıyır . Morelim çok bozuk dün gece hiç uyumadık eşimle de tartıştım o sinirle çok mutsuzum ne zaman geçecek ne güzel rahats alışmıştım tekrsr basa sardım çok mutsuzumBildiğimiz tütsüymüş bu ayol. Ben de dedim bu ney :) Hoş koku sakinleştirir evet.
AYnen sucuklu yumurta ve patates kızartması tedim eşim hazırlamıştır şimdi kırgınız ya yemesem olmazdıGünaydın bayanlar. Haftasonu eşler evde olunca biraz kaçırılıyor.Biz yine de dikkatli olalım. Yarında tam gaz devam ederiz diyetlerimize
Ah ah yemesen pişman yesen pişman ne olacak bu durum bende bu serüvene katıldım 36 gün oldu doğum yapalıHerkese günaydın :) haftasonu gerçekten zorlu geçiyor. Eşim gidip pogacalar hamurisleri alıp geliyor. Ye ye diye ısrar ediyor. Annemler de öyle. Sen emziriyor sun ye süt olsun diye diye bu hale geldik zaten. Nasıl basedeceğim çevremle bilemiyorum![]()
olur o kadar ben haftasonu onları saymıyorum hiç napim o kadar sıkı yaparsam sonunda terk ederim diyeti.sadece sucuğu pek tüketmemeye çalışıyorum.AYnen sucuklu yumurta ve patates kızartması tedim eşim hazırlamıştır şimdi kırgınız ya yemesem olmazdı