• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diyeti bozdum pişman mıyım hayır çünkü oğlumun diş buğdayı yaptım ve çok çok özenerek hazırladım herşeyi o yüzdn keyfini çıkardım akşam 32 mekik çektim yarın kaldığım yerden dewam

Bebeğin bir yaşındaysa 3 öğün seni emip 3 öğün yemek yemesi lazım yoğurt çorba meyve püresi tarzı neyse tatlı krizini önlemek için içtiğin suya kabuk tarçın atabilirsin önlüyo gerçekten
deneyeceğim çok tşkrler

Tarçını içtiğimiz sicaklikta katıyoruz değil mi? Kaynatma vs yok yani.

Günaydın bayanlar. Haftasonu eşler evde olunca biraz kaçırılıyor.Biz yine de dikkatli olalım. Yarında tam gaz devam ederiz diyetlerimize

Günaydın bayanlar. Haftasonu eşler evde olunca biraz kaçırılıyor.Biz yine de dikkatli olalım. Yarında tam gaz devam ederiz diyetlerimize
Günaydın benm midem küçülmüş çok şükür dün fazla kaçırmadığım halde sabaha kadar uyuyamadım hazımlıktan aslında mutlu da oldum

Herkese günaydın :) haftasonu gerçekten zorlu geçiyor. Eşim gidip pogacalar hamurisleri alıp geliyor. Ye ye diye ısrar ediyor. Annemler de öyle. Sen emziriyor sun ye süt olsun diye diye bu hale geldik zaten. Nasıl basedeceğim çevremle bilemiyorum :KK12:

Aslında ben hiç kaçamaksız falan gidiyodum da dün yedim yani o kadar hazırlandım die önceki misafirlerde tadına bile bakmamıştım yaptıklarımın
o kadar olur canım ya. Amacımız kendimizi hayattan koparmak değil öyle yapılan bir diyette bir sürü sonra bizi bezdirir

Bildiğimiz tütsüymüş bu ayol. Ben de dedim bu ney :) Hoş koku sakinleştirir evet.
Evet Canın nazara karşı zahter Özerik ve tuz yakarız nazara karşı ben çok inanamam ama dua mu okurum sonra da onu yaptım mı geçiyor sanki inanc meselesi . Aynen misafirin yanın da uyuyor gidince çok aglıyır . Morelim çok bozuk dün gece hiç uyumadık eşimle de tartıştım o sinirle çok mutsuzum ne zaman geçecek ne güzel rahats alışmıştım tekrsr basa sardım çok mutsuzum

AYnen sucuklu yumurta ve patates kızartması tedim eşim hazırlamıştır şimdi kırgınız ya yemesem olmazdı

Herkese günaydın :) haftasonu gerçekten zorlu geçiyor. Eşim gidip pogacalar hamurisleri alıp geliyor. Ye ye diye ısrar ediyor. Annemler de öyle. Sen emziriyor sun ye süt olsun diye diye bu hale geldik zaten. Nasıl basedeceğim çevremle bilemiyorum :KK12:
Ah ah yemesen pişman yesen pişman ne olacak bu durum bende bu serüvene katıldım 36 gün oldu doğum yapalı

AYnen sucuklu yumurta ve patates kızartması tedim eşim hazırlamıştır şimdi kırgınız ya yemesem olmazdı
olur o kadar ben haftasonu onları saymıyorum hiç napim o kadar sıkı yaparsam sonunda terk ederim diyeti.sadece sucuğu pek tüketmemeye çalışıyorum.

Haftasonu çılgınlar gibi yedim:((( resmen pisliğine yedim:) kahvaltı sofraları, eve gelen misafirler derken ipin ucu epey kaçtı. Hiç sporda yapamadım:( okuduğum kadarıyla çoğumuzun da benim gibi:( benim problemimde bu! Büyük bir inançla başlayıp bir an geliyo kıtlıktan çıkmış gibi yemeğe yumuluyorum:( napıcam bilmiyorum.

Back
X