• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlaaar:) bu gruba katılınca insan kendini sorumlu hissediyo. Amaç birilerinin bizi frenlemesi ve kilo takibi değilmi:) aynısını diyetisyende yapıyo. Bu defa diyetisyene gitmeden sizinle başarmak istiyorum. Evet şu 4 günü kaçamaksız geçirerek bakalım nolucak. Herkese bol eksili haftalar:)
Kesinlikle canım. Canımız aburcubur çekince hemen o ortamdan uzaklaşıp başka bir odaya geçin ve zayıflayınca giymeyi hayal edecüğiniz bir elbise resmi açın internetten yada olmayı hayal edeceğiniz bir bayan resmi. Bende böyle görüneceğim deyip gaza geliyor insan

Kesinlikle canım. Canımız aburcubur çekince hemen o ortamdan uzaklaşıp başka bir odaya geçin ve zayıflayınca giymeyi hayal edecüğiniz bir elbise resmi açın internetten yada olmayı hayal edeceğiniz bir bayan resmi. Bende böyle görüneceğim deyip gaza geliyor insan
Evet kesinlikle öyle. Güzel bir elbisenin içinde fıstıkk gibi görünmeyi çok isterdim:( canınız tatlı çektiğinde koca bir kupa sıcak suyun içine 1 kabuk tarçın ve birkaç karanfil atıp için. Çok lezzetli oluyo. Ben çok seviyorum. Ne zaman yapmazsam tatlı krizine giriyorum.

günaydın kızlar uzun bi aradan sonra menü bildireyim :KK39: dünkü menüm :
sabah birazcık t.yağda yumurta,5 yeşil zeytin, 2 dilim peynir,3-5 burgu peynir, bir çatal çam balı,bir fındık büyüklüğünde ev tereyağı,maydanoz,taze nane,1 dilim tb ekmek ve 2 bardak çay
ara yok
öğle çeyrek ekmek köfte soğan marul bir ayran
ara yok
akşam bir tabak içinde yarı kuru fasülye 5-6 yk pilav ve salata
ara rezene
su azdı 1,5 litre falan malesef

kızlar geçen haftasonu görümcem geldi bize kalmaya ve hamile ee bende regli olunca çek tatlıcıya arabayı dedim kocacığma:KK48: ay önüme ne geldiyse aldım küçük küçük 5 çeşit yaş pasta daha başka tatlılar falan neler neler:KK70:eşim dedi ki bunları alıyosun ama yemiceksin biliyosun dimi:KK48:inanın iki gün evde akşam çayla onları yediler ben iki üç çatal aldım ilk akşam o kadar.. başka ağzıma sürmedim, işte grubun faydaları :rapci:

Günaydın ☀️ Sabah sabah yedim patates kızartmalarını nasıl diyet anlamadım benimki Neyse günün geri kalanında tutarım inşaallah kendimi herkese güzel diyeti bozmadığı bir gün diliyorum

Bu arada dün bulgur pilavı yedim ve inanılmaz süt yaptı hem diyete de uygun sütünün azaldığını düşünen annelere tavsiye ederim :kk77:

Bilmiyordum hiç sevmem ama madem yakıyormuş alayım da yiyeyim bari teşekkür ederim :KK54:

Günaydınlar. Sabah güzelce kahvaltımı hazırladım
Çok az yağda yumurta
1.5 kk Peynir
5 siyah zeytin
Domates
Maydonoz
1 ceviz ve 4 fındık
Şekersiz çay...

Ama evde ekmek olmadığını farkettim mecburen bir dilim beyaz ekmek ve 1 poğaça yedim. Umarım günün geri kalanı daha az zararsız geçer :kk77:

Bu arada kabak çekirdeği yiyorum aralarda ve bazen akşamları. Kilo aldırır mi acaba??

İki haftadır kendimce dikkat ediyordum ilk hafta 1 kilo vermiştim bugün tartıldım 300 gr gitmiş sadece. :kahve: bol kaçamaksiz bir hafta olsun herkese :KK54:

Günaydınlar bol eksili bi hafta olsun inşallah Pazartesi'leri acayip motive oluyorum 1 litre suyumu içtim bile
E eminim canım bende büyük kızımda ilaçla olmuştum 5.ayda süt koruyo diyorlar ama ben patlıycam artık stres de cabası evde bile herşey Batıyo gidince bakalım ne diyecek ilaç verirse haber veririm sana Çarşamba gidicem sanırırm

Kivi bende yiyorum ara öğünlerde bu özelliğini bilmiyordum teşekkür ederiz bilgi için bu hafta bende gece yoğurt kürüne başlıycam gece bir iki gün deniycem sütü etkilemezse devam ederim siz acı yiyormusunuz bebeği çok etkiler miki

Günaydın hanımlar. Tekrar döndüm rejime inşallah.
Sabah domates,salatalık,peynir,iki haşlanmış yumurta,1 dilim tahıllı ekmek yedim.
Arada evde kş meyvelerden birimi yerim artık canım ne çekerse. 63 ü görebilirsem yakın zamanda iki günlük yoğurt çorbası detoksu yaparım ama biraz uzun bi zaman gibi gözüküyor .)

Günaydın hanımlar. Tekrar döndüm rejime inşallah.
Sabah domates,salatalık,peynir,iki haşlanmış yumurta,1 dilim tahıllı ekmek yedim.
Arada evde kş meyvelerden birimi yerim artık canım ne çekerse. 63 ü görebilirsem yakın zamanda iki günlük yoğurt çorbası detoksu yaparım ama biraz uzun bi zaman gibi gözüküyor .)
Hg canım nasıl yapılıyor müsait zamanda ayrıntıları paylaşabilirmisin yoğurt süt yapar sonuçta

Bu arada geçmişi tam okuyamadım bu hafta kilo alanlar kimler spor cezamız var biliyorsunuz :KK49:

Kivi bende yiyorum ara öğünlerde bu özelliğini bilmiyordum teşekkür ederiz bilgi için bu hafta bende gece yoğurt kürüne başlıycam gece bir iki gün deniycem sütü etkilemezse devam ederim siz acı yiyormusunuz bebeği çok etkiler miki

ben acının dibine vuruyorum :rapci: hamileyken de çok yerdim zaten bebeğe de bişey olmadı şimdiye kadar maşallah bu arada kimse bana acı yeme de demedi bişey mi oluyo ki:KK64:

Bebekten bebeğe değişir canm o benm oğlum öle çok etkilenmiyo acıdan bazı bebekler etkileniyomuş

Back
X