• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20120620203652679.webp

kızlar sanırım aşağı yukarı soldaki gibi görünüyorum ve tam olarak sağdaki gibi olmak istiyorum

Kızlar haftaya işe başlıyorum ve çok gerginim. İşte sütümü sağıp eve getiricem. Ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. Havalarda ısınıyor ya bozulursa. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de bebeğim 2 öğün sütü biberonla içerse beni bırakır mı?

Kızlar haftaya işe başlıyorum ve çok gerginim. İşte sütümü sağıp eve getiricem. Ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. Havalarda ısınıyor ya bozulursa. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de bebeğim 2 öğün sütü biberonla içerse beni bırakır mı?
Kaç aylıktı bebeğin canım ve kaça kadar çalışacaksın ben işte değil evde sağıp bırakıyorum 2 ay olacak işe başlayalı hem biberonu hem beni alıyo şükür
Ben 2 gibi işten çıkıyorum eve gidip eöziriyorum sonra diğer göğsümü sağıyorum akşamda diğerini sağıp dolaba koyuyorum sabah uyanınca emzirip çıkıyorum zaten bi kere mama alıyor sabahları sonra bıraktığım sütü içiyo sonra ben eve gitmiş oluyorum zaten biraz karışık oldu ama işyerinde sağmam zor olur diye

Günaydınlar bu arada yeos yeos hoşheldin canım seni gördüğüme çok sevindim kadının bakışı bile özgüven dolu sağda inşallah istediğin kiloya düşersin

Günaydın, sabah dayanamayıp tartıştım 83,4 gösteriyor tartı bakalım cuma ne olacak. Ben ki Pko hastasıyım ve kolay kolay kilo veremem:KK43: kilolar gittikçe çok mutlu oluyorum:KK76:

ayyy ne güzel şimdiden bir kilo gitmiş bile. iki gün dikkat et de koru kilonu. daha fazlası bile gider...

ne iş yapıyorsun canım. ben de işe başlayalı 5 ay olacak. daha önce hiç biberon vermedin mi?
benim çalışma saatim baya uzun. 7,5 saatin tamamında işteyim. 3 kere sağıyorum. sabah, öğle ve çıkmadan önce. buzdolabı var burda. onda saklıyorum. dışarda kalması imkansız zaten. başlarda buz kitiyle eve getiriyordum. ama yol yarım saat eve gittiğimde hala soğuk oluyor artık taşımıyorum. havalar ısınıyor diye yeniden buzla taşımaya başlamalıyım sanırım

Bebeğim 2 aylık. Ben 3 e kadar çalışıcam. İşte sağmam lazım yoksa azalır diye korkuyorum. Ama çok dandik bir buzdolabı var eve getirene kadar bozulur mu acaba:( off zaten nasıl ayrılıcam diye stresliyim bide süt işi var:(

Günaydınlar bu arada yeos yeos hoşheldin canım seni gördüğüme çok sevindim kadının bakışı bile özgüven dolu sağda inşallah istediğin kiloya düşersin
hoşbuldum canım. inşallah canım hepimiz hedefimize ulaşırız. 80in altına bir düşebilsem motivasyon patlaması yaşıycam ama eminim ki son hafta bu hedeften daha da uzaklaştım. olsun pes etmek yok. yeniden başladım

Ben egzersizden soğudum bu aralar tekrar başlamam lazım bugün doktora gidicem regl olsam herşey yoluna girecek gibi akşamları karnım 6 aylık hamile gibi Şişiyor menü paylaşımını da akşam zor oluyo öğün öğün paylaşıcam
Sabah 2 dilim tb ekmeğine 1 dilim süzme peynir 3 inçe dilim hindi salam yeşillikle sandiviç ara Yeşilçay 2 kurukayısı 5 çiğ badem su şimdiden 1 litre
Öğle yanımda salata ve tonbalığı getirdim yanında 1 dilim tb ekmeği
Akşamı planlamadım henüz

Bebeğim 2 aylık. Ben 3 e kadar çalışıcam. İşte sağmam lazım yoksa azalır diye korkuyorum. Ama çok dandik bir buzdolabı var eve getirene kadar bozulur mu acaba:KK43: off zaten nasıl ayrılıcam diye stresliyim bide süt işi var:KK43:
anne sütü oda sıcaklığında en çok 3 saat durmalı diye biliyorum canım. dışarda bırakmamalısın

Yeminle dün silikon taktırcam demiştim :KK70: bende bi deneyeyim şu egzersizleri emzirdim iyice çöktüler tesekkürler :)

benim göğüslerim baya küçüldü sarktı, ama onlarda iri iri kalkık olsaydı hepten bastığım yeri titreterek yürürdüm heralde:KK8:

Valla kızlar benim göğüsler hem sarktı hemde vıcık vıcık oldu.hiç sevmiyorum belimi büksem karnıma değecekler resmen. Dışardan bakan hayatta iki çocuk annesi demez bana içerden bakana enkaz :)))

dolgulu sütyen takmak istiyorum. geçen gün evde taktım çok gzl oldu ama dışarda takamam. daha da iri duruyorum öyle olunca sanki

ayyy ne güzel şimdiden bir kilo gitmiş bile. iki gün dikkat et de koru kilonu. daha fazlası bile gider...

ne iş yapıyorsun canım. ben de işe başlayalı 5 ay olacak. daha önce hiç biberon vermedin mi?
benim çalışma saatim baya uzun. 7,5 saatin tamamında işteyim. 3 kere sağıyorum. sabah, öğle ve çıkmadan önce. buzdolabı var burda. onda saklıyorum. dışarda kalması imkansız zaten. başlarda buz kitiyle eve getiriyordum. ama yol yarım saat eve gittiğimde hala soğuk oluyor artık taşımıyorum. havalar ısınıyor diye yeniden buzla taşımaya başlamalıyım sanırım
Öğretmenim ve doğum iznim bitti. Kolejde çalışıyorum ücretsiz izin almamda olası değil:( şimdilik sütü taşıma buz kitleriyle olacak belliki. Bunun için piyasada satılan bişey var mı ya da herkes napıyo diye merak etmiştim. Okulda en az 2 kez sağmalıyım devamlılık için. Biberonu ara ara verdim alıştı sanırım. Yaşayıp görücez artık.

Back
X