- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
bir dizini banka koyup yaptığın egzersiz ayrıca sırt yağlarını da eritiyormuşEki Görüntüle 1971587 Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir dizini banka koyup yaptığın egzersiz ayrıca sırt yağlarını da eritiyormuşEki Görüntüle 1971587 Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum
Kaç aylıktı bebeğin canım ve kaça kadar çalışacaksın ben işte değil evde sağıp bırakıyorum 2 ay olacak işe başlayalı hem biberonu hem beni alıyo şükürKızlar haftaya işe başlıyorum ve çok gerginim. İşte sütümü sağıp eve getiricem. Ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. Havalarda ısınıyor ya bozulursa. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de bebeğim 2 öğün sütü biberonla içerse beni bırakır mı?
tamm canım nette bende aradım bulamadımOnları telefondan silmiş benim uyanık kız :) ama bulunca tekrar paylaşırım
Günaydın, sabah dayanamayıp tartıştım 83,4 gösteriyor tartı bakalım cuma ne olacak. Ben ki Pko hastasıyım ve kolay kolay kilo verememkilolar gittikçe çok mutlu oluyorum
![]()
Kızlar haftaya işe başlıyorum ve çok gerginim. İşte sütümü sağıp eve getiricem. Ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. Havalarda ısınıyor ya bozulursa. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de bebeğim 2 öğün sütü biberonla içerse beni bırakır mı?
hoşbuldum canım. inşallah canım hepimiz hedefimize ulaşırız. 80in altına bir düşebilsem motivasyon patlaması yaşıycam ama eminim ki son hafta bu hedeften daha da uzaklaştım. olsun pes etmek yok. yeniden başladımGünaydınlar bu aradayeos hoşheldin canım seni gördüğüme çok sevindim kadının bakışı bile özgüven dolu sağda inşallah istediğin kiloya düşersin
Yeminle dün silikon taktırcam demiştimEki Görüntüle 1971587 Benim gibi göğüsleri yerçekimine yenik düşmüşler için bi egzersiz buldum
anne sütü oda sıcaklığında en çok 3 saat durmalı diye biliyorum canım. dışarda bırakmamalısınBebeğim 2 aylık. Ben 3 e kadar çalışıcam. İşte sağmam lazım yoksa azalır diye korkuyorum. Ama çok dandik bir buzdolabı var eve getirene kadar bozulur mu acabaoff zaten nasıl ayrılıcam diye stresliyim bide süt işi var
![]()
Yeminle dün silikon taktırcam demiştimbende bi deneyeyim şu egzersizleri emzirdim iyice çöktüler tesekkürler :)
Ben öleyim şuan büyük ve sarkık göğüslerim varbenim göğüslerim baya küçüldü sarktı, ama onlarda iri iri kalkık olsaydı hepten bastığım yeri titreterek yürürdüm heralde![]()
Öğretmenim ve doğum iznim bitti. Kolejde çalışıyorum ücretsiz izin almamda olası değilayyy ne güzel şimdiden bir kilo gitmiş bile. iki gün dikkat et de koru kilonu. daha fazlası bile gider...
ne iş yapıyorsun canım. ben de işe başlayalı 5 ay olacak. daha önce hiç biberon vermedin mi?
benim çalışma saatim baya uzun. 7,5 saatin tamamında işteyim. 3 kere sağıyorum. sabah, öğle ve çıkmadan önce. buzdolabı var burda. onda saklıyorum. dışarda kalması imkansız zaten. başlarda buz kitiyle eve getiriyordum. ama yol yarım saat eve gittiğimde hala soğuk oluyor artık taşımıyorum. havalar ısınıyor diye yeniden buzla taşımaya başlamalıyım sanırım