• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin hamur işi zaafın vardı yanlış hatırlamıyosam internette yuıafla yapılan Dereotlu poğaçacı tarifi görmüştüm makarnayıda kepekli tüketiyorlar sana diyorum ama yulafı aldım nasıl kullacağıöı bilmiyorum önceki diyetlerimde sütle karıştırıyodum tadını beğenmemiştim alternatifiniz varsa deneyelim
Evet canım evet ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafayı yiyeceğim okadar spor yapıyorum bir yiyorum bütün emeğim gidiyor sinir oldum

Günaydın herkese ne güzel bir başlık olmuş bari bende hemen monte olayım buraya güncel kilom 70.2 hedefim ilk hedef 64 ikinci hedef 58 başlangıçta 73 tu bebeğim de henüz 39 günlük :KK46::KK46:
Aman dikkat et canım bebeğimin daha küçük benim de bebeğim 2 aylık iştah kontrolüm çok zor emzirirken acıkıyorUm sporla dengelemeye çalışıyorum boyun kaç kilon az gibi

Günaydınlar ne güzel eksiler :KK49:
Geçen hafta 90,8
Bu hafta 90,3
Fark 500 gr
Mayıs'a 86 demiştim zor gibi ama 8 li rakamlar benim hedefim diyelim yeos yeos canjm ikinci hedefim 86 bu arada
Canım senlr ben aynıyız senin boyun kaç be kaçıncı çocuğun bebeğim kaç aylık

Eki Görüntüle 1982337 Günaydın dün ki yeme krizinden sonra bugun yep Yen'i bir gün inş dünü unuttum bugun sıfırdan başlıyorum
Ama durum biraz karışık benim tartım bozuk sanırım yeos yeos ne yapmalıyım bilmiyorum Yen'i de aldım tartıyı durum bu hangisi doğru
Tartı 1 karenin içine denk gelsin, seramikler arası egim varki olabiliyor. Banyo ise hele gidere dogru eğim oluyor. Kapı ağızları da eğimli olabiliyor. Koridorun seramikse ortada bir yer bul, hep orada tartil. Ben de klasik kantar alacağım, benimki de 2 kilo fark ediyor yer değiştirince. Sağlık ocağı ölçümleri ile düşük olan ölçümler birbirini tutuyor diye düşük olanı kabul ediyorum.

kızlar çok utanıyorummmm geçen hafta 84,6 bu hafta 85,2 yani 600 gr almışım bunasıl iş yaaa dengem bozuldu heralde anlamıyorum tıkandım kaldım 85 lerde

Merhaba kızlar . Ben de bugün itibari ile başladım sabah tartıldım 61 800 kg Nisan sonu hedefim 60. Akşam yediden sonra bir şey yemedim desem olur bir şey yemedi mi insan akşam daha çabuk kg veriyor. Sadece meyva yiyorum çok acı kırsam . Bir de benim doğumdan sonra kapızlık problemim oluyor hala tam geçmedi onun için günde bir bardak kayısılı form bitki çayı içiyorum kuru kayısı yiyorum 2.03 adet

Tebrikler canım senin boyun kaç be bebeğin kaç aylık canım
Boyum kısa canım 160cm o yüzden kilo gerçekten kötü duruyor. Kızım 10 aylık 11 olmak üzere.Kızım bir yaşına girerken Düz 70 kilo olmuş olsam güzel olucak ama 1 occaktan beri diyetteyim artık vücudum yavaşlattı az verebiliyorum. Bir de spora hiç vaktim olmuyor

kızlar çok utanıyorummmm geçen hafta 84,6 bu hafta 85,2 yani 600 gr almışım bunasıl iş yaaa dengem bozuldu heralde anlamıyorum tıkandım kaldım 85 lerde
yeos bu işe birlikte başladık canım vazgeçmek yok motivasyonunu koru lütfen . Senin haftada 2.8 kg verdiğinde oldu burada . Topla lütfen kendini.Biraz vaktin süt meselesi yüzünden kayboldu tamm biraz sendeledin ama düşme koşmaya devam et. Birlikte başarıcaz görüceksin sık dişini.

Canım olsun Bügün Yen'i bir gün başlıyoruz bırakmak YÖK

Tuzlu bir şeyleri fazla kaçırmış olabilirsin bence. Tuz su tutunca kilon da fazla çıkmış olabilir.

Kilo ne olursa olsun kötü duruyor bide sağlığımız elimizden gidiyor Çan'ımın güzel yaslarımız kilolu geçiyor anne olmak zor ama böyle de olmak zor ebruliki ebruliki

Merhaba kızlar . Ben de bugün itibari ile başladım sabah tartıldım 61 800 kg Nisan sonu hedefim 60. Akşam yediden sonra bir şey yemedim desem olur bir şey yemedi mi insan akşam daha çabuk kg veriyor. Sadece meyva yiyorum çok acı kırsam . Bir de benim doğumdan sonra kapızlık problemim oluyor hala tam geçmedi onun için günde bir bardak kayısılı form bitki çayı içiyorum kuru kayısı yiyorum 2.03 adet
Merhaba hoş geldin canım bende kabızım hatta basürüm arttı bakalım kilo verebilecek miyim böyle

Kızlar ben dans ediyorum şimdi haydi sizde dansa dans ederek verelim kilolarımızı aç müziği ve hareket et vücudumu hisset

79.6 gecen
Buhafta 79.4
Fark 200 gr gibi gorunsede ben buhafta diyetisyene gidicem diye yedimde yedim sali gunu 80.5 tim:oha:
Yani 3 gunde 1.100gr vermisim darisi diger kilolara.

Leslie yerine 3x25 mekik çektim sırtım 45 derece. Yıllar önce spora giderken pilates topu koyardı hoca ben de yastık koydum.

Aman dikkat et canım bebeğimin daha küçük benim de bebeğim 2 aylık iştah kontrolüm çok zor emzirirken acıkıyorUm sporla dengelemeye çalışıyorum boyun kaç kilon az gibi
bende çok zor dayanıyorum eşim zayıf bi de sürekli yiyip içiyorlar çocukla akşamları evde hep abur cucubur bulunur bizm de sıkıntı boyum 160 canım kısa maalesef kocamanim

Menü yazayım o zaman
Sabah 2 haşlama yumurta 1 kk peynir 1 dilim kepekli ekmek yeşillik

Ara 1 fitomilk

Öğlen 1 kaşe tarhana çorbası 1 kaşık makarna 6 yk kabak 1 dilim kepekli ekmek 3 yk yoğurt

Ara 1bardak sütlü kahve 3 tane hurma 2 kare çikolata

Akşam öglenin aynısı

Gece 10 fıstık

Back
X