• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebru harikasın valla, ben de haziran sonunda 79lar çok isterim ama 5 kilo var bunun için.
Şuan 84,8 im hazirana hedefim 82 olsun benim de
canım ulaşılabilir hefefimiz olursa sonunda ulaşamazsak yaklaşırsak bile motive oluruz . nidan 3.4 kilo hedeflemiştim çoktu ulaşamicam diye kasmıştı beni. Bu ay 3 kilo hedfledim o yüzden

Kızlar 1 nisanda kendime 1 aylık hedef koymuştum. o gün 75.4 tü kilom 3.4 verip 72 1 mayıs sabahı hedefi olsun demiştim bugün 72.1 hedefime 100 gram ve 2 gün var varsım sayılır. 1 mayısta yeni hedefime başlıcam mayıs ayı boyunca 3 kilo vermiş olup 1 haziran sabahı 69 kg tartılmak olsun hedefim .
Cnm çok sewindim bu hedef seni hızlandırdı bende 17 mayısta 68 olmayı hedeflemiştim şuan 71.5 kilpm bakalım ulaşabilecem mi

Ebru harikasın valla, ben de haziran sonunda 79lar çok isterim ama 5 kilo var bunun için.
Şuan 84,8 im hazirana hedefim 82 olsun benim de
Cnm sende hedef koy sanki yavaşladın iki haftadır şu eğitim seni daha hızlandorsın inşallah

yeosun işi nedeniyle bu hafta liste oluşmaz diye düşündüm. o yüzden kilo bildirimi yapmadım. zaten bu hafta diyet yapamadım miniğimle ikimiz hastayız :KK43:(

Bildirimlerini yap cnm ben bu haftanın listesini yaptım bundan sonra pentagram42 bakıcak

canım ulaşılabilir hefefimiz olursa sonunda ulaşamazsak yaklaşırsak bile motive oluruz . nidan 3.4 kilo hedeflemiştim çoktu ulaşamicam diye kasmıştı beni. Bu ay 3 kilo hedfledim o yüzden

Çok haklısın canım. Ben de mayıs için 2,8 kilo gitsin dedim. Normalde ulaşılabilir bi hedef

Cnm sende hedef koy sanki yavaşladın iki haftadır şu eğitim seni daha hızlandorsın inşallah

Koydum inş ulaşırım. Ben yavaşladım ki yavaşlamadım da durdum resmen. Aslında eğitim olayı beni biraz korkutmuyor değil. Yemeklerde tutarım kendimi ama acayip atıştırmalılar tatlılar oluyo. Sürekli bi kurabiyeler falan. Millet hapur hupur götürcek

Selamlar biz yine dışardayız annem gidiyo bugün ama diyete devam akşam ızgara yerim bi selam vereyim dedim
Bende Nisa'n ayı hedefimi gerçekleştiremedim ama mayıs benim için farkli olacak inşallah

yeosun işi nedeniyle bu hafta liste oluşmaz diye düşündüm. o yüzden kilo bildirimi yapmadım. zaten bu hafta diyet yapamadım miniğimle ikimiz hastayız :KK43:(
Geçmiş olsun bizde atlattık hastalık zor oluyo gerçekten şimdide küçük biraz rahatsız istediğin zaman bildirimini yap canım ekleriz son hali ile

Bu sabah tostu kaşarlı yedim ozlemisim :) Yine 2 ogune devam.cok g3c yapiyorum kahvalti.

Yağsız tavada 1 yumurta+yumurta beyazı ve sosisli omlet, 2 dilim kızarmış ekmek, 3 zeytin, 100gr lor+1 porsiyon tulum peynirini çörekotu ile karıştırdım. 1 tatlı kaşığı bal. Ara öğün 1 bardak yeşil çay. Leslie ve bolgelesel çalışmalarım bitti. Minik kuş uyandı, akıllı durursa bir duş sonrası yemeeeeeekkkk. İnternette gördüm domatesli ıspanak kavurması. Ama bir tuhaf kokuyor. Umarım yiyebilirim... 1 kase yoğurt ile birlikte.

Arada 1 muz yedim.Akşam yemegim yone gecikecek pofff..

Merhaba kizlar. Gecte olsa menulerimi paylaşıyım.

Sabah
1 domates
1salatalık
2 dilim kepek ekmwginden tost
1kb beyaz peynir
5 zeytin
Maydanoz
Çay

Öğlen
Kahvaltıyı geç yaptıgım için mısır gevregiylw geçiştirdim.
Tabi sonrada misafir gelincekendime diyet bisküvi almıştım tabaga onunla kremali bisküvi koydum. Kahve yanında 3-4 kremali bisküviyle kaçamak yaptım :KK22:

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bide küçüçük bi hobi yemiştim. Akşam yemegi az oldu ama canım pek istemedi. İlerleyen saatlerde yogurt yemeyi düşünüyorum

Domatesli ıspanak eh işte olmuş. Çok begenmediğim için 1 porsiyon ve 1 kase yoğurt yedim. 2 bardak etti yeşil çay bugün. Çaydan mı bilmem istahim kesildi. 500 kalori eksiğin var. 700 de kaldim bugün. İnşallah yeşil çayın etkisidir.

Bende menümü yazayım hava bozunca eve geldik
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 çatal yumurtalı patates 1 dilim tb ekmeği 1 tatlı kaşığı şekersiz fındık ezmesi
Ara 2 kaşık yoğurt
2.ara yarım muz yarım kinder süt dilimi kızımdan:dondurma:
Akşam 4 kaşık menemen 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yüzük çorbası cacık
Ara Osmanlı kahvesi şekersiz 1 küçük lokum

Domatesli ıspanak eh işte olmuş. Çok begenmediğim için 1 porsiyon ve 1 kase yoğurt yedim. 2 bardak etti yeşil çay bugün. Çaydan mı bilmem istahim kesildi. 500 kalori eksiğin var. 700 de kaldim bugün. İnşallah yeşil çayın etkisidir.
bebeğin kaç aylık bilmiyorum canım ama bana az gibi geldi menün takip ettiğin kadarı ile sporu da güzel yaptın bu hafta naçizane tavsiyem akşam yemeklerinde tavuk yada et tercih etmek sütü artırıyor tabi ben kendime göre söylüyorum yinede vücudunu en iyi sen tanırsın Beni da gaza getirdin bu arada en son çarşamba spor yapmıştım bugün bende yapayım bari

1.5 yasinda. Patlamış mısır 120 kalori, kuru üzüm ve 1 salatalık yedim. Patlamış mısırda protein de yüksek.

İyi akşamlar kızlar menümmm
Sabah 10da maydanoz yeşil biber 3 zeytin iki dilim kk beyaz peynr 1.5 haşlanmış yumurta domates bi tane çay ve bi dilim tb ekmek haa çatalın ucuyla bal ve t.yağı
Saat 2de dşarı tam çıkmadan ağzıma iki hurma ve mnik bi parça yaz helvası attım
Saat 4 buçukta (dışarda) manta soslu biftek ve yağsız tuzsuz salata bi lokma kepek ekmeği bi bardak ayran bir de 4-5 tatlı kaşığı muhallebi
Sonra bişi yemedim zaten eve geç geldk çarşı alışveriş acayipp yoruldum tipim kaydı bugün :D

Sabah
1 yumurta
1 Domates
1 Salatalık
1.5 kk peynir
1 küçük patatesten kızartma
7 zeytin
Marul
Yeşil sogan

Öğlen
8 fındık
5 ceviz

Akşam
Bir tabak köfteli patlıcan yemeği
Sekiz kaşık bulgur pilavı
3 bardak ayran
Salata

Ara
Türk kahvesi
Suyu bilmiyorum ama azdı sanki bugün
yürüyüş artı temizlik en az üç yüz kalori yakmsdr

1.5 yasinda. Patlamış mısır 120 kalori, kuru üzüm ve 1 salatalık yedim. Patlamış mısırda protein de yüksek.
Ovv büyükmüş seninki maşallah ek gıda bayağı alıyordur biz Yen'i Yen'i geçiyoruz ek gıdaya

Bende yürüyüşümü yaptım 40 dakika tempolu açık havada gelince bide asansöre binmedim 7 kat merdiven
Su 2,5 litre oldu süt içip yatarım herhalde kızım uyursa tabi herkese musmutlu akşamlar:dua:

Pofff bu saatte çilek yedim.Simdi leslie 2 mil yapip yatcam.Gündüz temizlik yapmistim cok yorgunum.

Back
X