- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
ya daha çok var ama karıştırdım kimi yazıp yazamadığımı
pentagram42
bu liste zor olacak gibi canım baya kalabalık olduk birden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla vorones bence katılma hiç haber vermeden gidenlerdensin canım hatta sonradan sormama rağmen cevap vermemiştinBen katilamaz myim acaba . Ben hedef kilo kendi kilomdan fazla olacak . Amacım çok kilo almamak da.
60
32
61 ( 2 ay sonra si için hedef)
Haklısın canım ama burda kimse ilgilenmemisti benle. Cumà yarışmalarında sağolsunlar çok ilgilendiler ve cagirmislardı . Burda da bildirm gelince açıkçası cagirildim sandım. . TamAm sen öyle diosan öyle yapalım. Ben gormemisim yazdginı kuşura bakma mutlaka dönerdim yoksaValla vorones bence katılma hiç haber vermeden gidenlerdensin canım hatta sonradan sormama rağmen cevap vermemiştin
Sen kusura bakma canım . bu şekilde olduğunu bilseydim takılmazdım. gruba daha önce dahil olup bir iki günde terk eden o kadar çok olduki . hatta geçen de bir bayan aynı senin gibi geri döndü gel dedik yine kayıpnses yok. Bu arada yeni hamileliğin hayırlı olsunHaklısın canım ama burda kimse ilgilenmemisti benle. Cumà yarışmalarında sağolsunlar çok ilgilendiler ve cagirmislardı . Burda da bildirm gelince açıkçası cagirildim sandım. . TamAm sen öyle diosan öyle yapalım. Ben gormemisim yazdginı kuşura bakma mutlaka dönerdim yoksa
Ben de varımmpentagram42 yeni katılanlar @kumruatlas , @Smyrnabetesna , @Pinberem ,
zezeozge , @Larendee , @ @syns @lightpinklady @_nemesis_1107 @EmiraSalih
Canım ben yapıyorum bilgisayardan çok sağol az kaldı ama tabi grupta devamlılık önemli eğer habersiz çıkan olursa bir hafta sonra silerimya daha çok var ama karıştırdım kimi yazıp yazamadığımıpentagram42 bu liste zor olacak gibi canım baya kalabalık olduk birden
79 kiloyum şuanBoy
Kilo
Hedef kilo bildirimi yaparak katılabilirsin
EkledimBen de varımm![]()
Benide yazya daha çok var ama karıştırdım kimi yazıp yazamadığımıpentagram42 bu liste zor olacak gibi canım baya kalabalık olduk birden
Yas 41 boy 1.65 kilo 83.300 hedef 65Listeye eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi yazın kızlar
Kilo
1.hedef
2.hedef şeklinde sizleri de ekleyeyim