- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Maşallah verilecek kilo kalmamis ki zatengünaydın kızlar
geçen hafta 57.3
bu hafta 57.1
fark 200 gr.
azıcık ama olsun bugün yarın mens olucağmı da göz önnde bulundurursak eksi olması bile şahane![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah verilecek kilo kalmamis ki zatengünaydın kızlar
geçen hafta 57.3
bu hafta 57.1
fark 200 gr.
azıcık ama olsun bugün yarın mens olucağmı da göz önnde bulundurursak eksi olması bile şahane![]()
sağol canım :) hedefi 56ya çektim de bekarlık halime döneyim olmuşken tam olsun dedimMaşallah verilecek kilo kalmamis ki zaten
Gayet füzel bir fark bence..hele sonlara gelince o 400-500 gr gitmeler azalıyor yerinde saymak cok zorGünaydınlar kızlar kilo bildiririm
Geçen hafta 86,1
Bu hafta85,7
Fark 400 gr az olsun benim olsun![]()
O senin şekerliğin canım sen bu grubun kurucularındansın en kısa zamanda bekliyoruz listede izinli olsan bile müsait olduğunda yaz lütfen senin tecrübelerine ve bilgilerine ihtiyavicımız varAy cok sekersinpentagram42 tabloya bir bakayim kizlar ne durumda dedim. Izinli yazmissin cok hosuma gitti
Benimde topuğun ağrıyor yürüdükten sonra benimkide mi topuk dikeni acaba suphelenmistim bende bı gideyim doktora bu arada tebrik ederim güzel kilo veissinizSelam kızlar bu hafta abim geldi kaçtı biraz ama birlikte yürüdük ertesi gün topuğumdan yürüyemedim doktora gittim topuk dikeni olmuş yürüyemeyecem artık sanırım en sevdiğim spor halbukikilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 79,7
Bu hafta 78,2
Fark 1500 gr
Evime gitmeme daha çok var Bi düzenime girsem her gün menü paylaşımı da yapacam ama dışarıda olmuyor maalesef
Maşallah rabbim devamini getirsin aynı dert bende de var bende hirsliyim vereceğim inşallah hep birlikte verecegizMerhaba güzel anneler geçen hafta 89.1 bu hafta 86.7 fark 2400g ama neden bu kadar fazla verdiğime gelecek olursak geçen hafta sadece aynı diyeti uygulamama ragmen 200 gr vermiştm bir arkads pes etmemi şişkinlik falan oldugunu o kilonun bir anda gideceğini söylemişti öylede oldu şükür... Karatay diyeti yapıyorum ben hiç açlık hissetmiyorum bebegim 5.5 aylık olmak üzere.. Ben bu diyete insanlar benimle dalga geçtiği için başladım nitekim 10 ekimde ki düğünde onları şasrtmak için Allahın izniyle devam edeceğim yanlız pazar memlekete gideceğiz nasıl dayanacağım ikramlara bilmiyorum ama dayabacagım
Maşallah rabbim devamini getirsin aynı dert bende de var bende hirsliyim vereceğim inşallah hep birlikte verecegiz
Canım ben başlayalı 2 ay oldu iki ayda 13 kilo verdim grupta da yarışıyorlar orada da 90 ile başadım 3 hafta falan oldu belli bı listem yok ekmek yemiyorum abur cubur yemiyorum bol su bol yürüyüş öyle isteİnşaallah. Sizde iyi vermişsnz ne kadar zamanda verdiniz nasıl bir diyet uyguluyorsnz
Selam kızlar bu hafta abim geldi kaçtı biraz ama birlikte yürüdük ertesi gün topuğumdan yürüyemedim doktora gittim topuk dikeni olmuş yürüyemeyecem artık sanırım en sevdiğim spor halbukikilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 79,7
Bu hafta 78,2
Fark 1500 gr
Evime gitmeme daha çok var Bi düzenime girsem her gün menü paylaşımı da yapacam ama dışarıda olmuyor maalesef
maşallah kızlar süpersiniz tebrik ediyorum siziMerhaba güzel anneler geçen hafta 89.1 bu hafta 86.7 fark 2400g ama neden bu kadar fazla verdiğime gelecek olursak geçen hafta sadece aynı diyeti uygulamama ragmen 200 gr vermiştm bir arkads pes etmemi şişkinlik falan oldugunu o kilonun bir anda gideceğini söylemişti öylede oldu şükür... Karatay diyeti yapıyorum ben hiç açlık hissetmiyorum bebegim 5.5 aylık olmak üzere.. Ben bu diyete insanlar benimle dalga geçtiği için başladım nitekim 10 ekimde ki düğünde onları şasrtmak için Allahın izniyle devam edeceğim yanlız pazar memlekete gideceğiz nasıl dayanacağım ikramlara bilmiyorum ama dayabacagım