- Konu Sahibi tatlitambak
-
merhaba benimde 4 aylık bir bebeğim var ve bende emziriyorum.. sizin konunuza biraz göz attım yeşilçay içtiğinzi gördüm. emzirirken sakıncası yokmu yeşil çayın.. yeşil çay çok güzel yag yakıyor fakat ben korkudan içemiyorum..
siz dr.a falan danıştınız mı?
Dr sordum canım saat 17 den önce ve sadece 1 kupa dedi. Bebekte huzursuzluk yaparmış akşam saatlerinde içme dedi o kadar.
Bebeğim çok huzursuz bir çocuk değil ve ben bayagidr içiyorum.
Kaç kilosun canım. Bebeğim 25 aralıkta 5 ayını dolduracak
benim oğlumda 5 ocakta 5 ayını doldurcak. 73 kilo ile gecen hafta başladım bakalım ama tartılmadım 2 hafta da bir tartılmayı düşünüyorum
Kilon fazla değilmiş bana göre canım. Boyun nasıl. Verirsin inşallah.
Arada tartıldiğında bizi de haberdar et
aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiiiboyun 1.60 tatlım..
tamam haftaya tartılınca söylerim :)
boyun 1.60 tatlım..
tamam haftaya tartılınca söylerim :)
aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii(( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim
hayırlı olsun bebişim cnm doğuma kaç kıloyla gittin?aycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii(( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim
Cuma günleri tartilalim ki en azından kilomuzu bilip ona göre davranalim.
Kilo veremesekte kilomuzu korumaya calisalim bebekler biraz daha büyüyene kadar
hayırlı olsun bebişim cnm doğuma kaç kıloyla gittin?
bak mesela diğer arkadaşlarada yazdım ben şöyle bi mzaik pasta uydurdum
kuru kayısı
kuru incir
kuru üzüm
kakao
portakal kabuğu rendesi
tarçın
yulaflı biskuvi
bunları göz kararı karıştırdım mozaik pasta yaptım
tatllı krizerine bire bir.
sadece sen degilsin emzirirken yememek hele tatlı yememek bi işkence.
ben günde kaç tane çikolata yiyordum pasta haddi hesabı yok.
aa cumamı heyecanlandım bak şimdi :)) hazır değilim tartılmayaa korkuyorum yaa vermediysem diyee..
Canım vermesiyle bile önemli değil ya kilo almak yeter bize bu yeme krizlerine rağmen
ben hala regli olamadım. Bi olsam daha rahat gidecek kilolar
Benim kızım da bugün 5 ayını doldurdu bende 8 aralıkta 86.6 ile başladım cumayi bekliyorum tartılmak için yaklaşık 2 hafta olacak bakalım ne kadar gitmisbenim oğlumda 5 ocakta 5 ayını doldurcak. 73 kilo ile gecen hafta başladım bakalım ama tartılmadım 2 hafta da bir tartılmayı düşünüyorum
Bende dari ambarına girmiş tavuk gibi saldırıyorum ttatliya kriz gelince ama çok şükür bu hafta daha kontrolluydumaycaaaaaa seni ağustos annelerinde de görmüştüm. Ben de ağustos annesi diye yola çıktım, ama bebişim eylüle kadar bekletti bizi. Ben de 160 cm boyundayım ama 80 kiloyum. İnşallah önce 70li, sonra 60lı kilolara düşebilirim. Ama emzirmek beni dehşet acıktırıyor. Resmen gözlerim dönüyo. yedikçe yemek istiyorum. Sonra da pişmanlık tabi kiiii(( diyete başladım sözde ama uyan kiiiim
Benim kızım da bugün 5 ayını doldurdu bende 8 aralıkta 86.6 ile başladım cumayi bekliyorum tartılmak için yaklaşık 2 hafta olacak bakalım ne kadar gitmis
Ay inşallahtatlım inş. mutlu olacağın kadar bir eksi görürsün tartıda :))
Masaallah tatlitimbak çok güzel devam ediyosun. .. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Ve tum arkadaslarinda. Haylaz kizim dan dolayi cok giremiyorum. Ama sizi takip ediyorum. Inşallah yaza citir anneler oluruzCanım vermesiyle bile önemli değil ya kilo almak yeter bize bu yeme krizlerine rağmen
ben hala regli olamadım. Bi olsam daha rahat gidecek kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?