- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
İnşallah canım ben de başladım. Dün 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yaptım. Bugün eğer yapabilirsem ebru şallı platesi yapıcam. tabi artık dikkatli de besleniyorum. İnşallah hep birlikte veririz kiloları...
Doğum yaptıktan sonra Aranıza katılacağım inşallah benim de düşmek istediğim kilo o civarlarda inşallah istediğimiz kilolarda ve sağlıklı bebeişlerimizle güzel günler bizi bekliyordur :)
Ilk gebeliğimde 34 kilo aldım bunda 14 kilo aldım ama ikinciye kilolu başladım zaten :) eski halimi özlüyorumAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.... ben gebe iken 27 haftada gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım ve toplamda 8 kilo aldim. Ben emzirirken sapittim ya sormayin ama az kaldı gidecek bu kilolar.
herzaman bekleriz sayfamiza
Ilk gebeliğimde 34 kilo aldım bunda 14 kilo aldım ama ikinciye kilolu başladım zaten :) eski halimi özlüyorum
Selam kızlar nasılsın iz
Bende perşembe bozdum ama genelde iyi gidiyor benim de. Bugün gym e yazılım hafta da 3 gün gideceğim faydasi olur inşallah. Cuma günü tartı bizi mutlu eder umarımIyiyiz canım ve benim iyi gidiyor ufak çikolata lar yesem de güzel bence.
Haftaya cuma kilo bildirimi yapalım olur mu
Allahinsa canımEvet 2 gün az da olsa çikolata kaçamakları oldu. Kendime söz verdim cuma günü kontrole kadar ağzıma tatlı ve hamur işi sürmek yokkk
en az 1 kg vermek istiyorum. Hadi bakalım 4 gün var daha...
Inşallah demek istedim :)I
Allahinsa canım
kosu bandinda 30 dk yurutus 85 kaloriSelam herkese
bugünku menu m
kahvaltı da
domates salata 1 haşlama yumurta 5 z6eytin 2 kk kaşar 1 kk peynir
ara 1 muz
akşam 5 kaşık pilav 8 kaşık kuru fasulye
misafirllikte
1 poğaça yaklaşık 3 kask patates salatası azıcık sütlü tatli
gece 1 bardak süt
inş cnm...hep birlikte başarmak dileği ile...Allah hepimiz in yardimci si olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?