- 28 Temmuz 2014
- 1.297
- 1.996
- 88
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Birsey soracagim e
Birsey soracagim emzirirken yesil cay yada sirkeli su tarzi seyler sute etki eder mi yani araştırdım ama guzel seyler okumadim hic
Canım ben günde genelde 1 defa bazen 2 kupa yeşil çay iciyorum sütümde ve bebeğim de etkisini görmedim. Yazılanlarggüzel şeyler değil tabiki ama bence abartmam ak lazım 2 kupa dan zarar gelmez. Çok ta faydali bir çay
sirkeli suyu zayiflamak için kullanıyorsan bence kullanma o da faydali tabiki ama salata larına ya da çorba larına ekleyerek kullanabilirsin.
Bu arada boyum 165 kilom su an 80sozlendigimde 72 ydim evlenirken 65 e inmistim . Hamileyken 90 kusurle doguma gittim 86 falandim dogumdan sonra biraz cabayla cokta degil 75 oldum ama ramazan dan sonra 80 e çıktım simdi buraya yazmak belki motive olur. Kizlar hamilelik ve emzirme dönemi atistirmaya cok alistim. Allah sonumuzu hayr etsin
Kilo vermeyi düşünüyorum ama daha kendime gelemedim bebegimin saati saatine uymuyor daha su içmeye çalışıyorum ama anormal tatli istiyor canım normale göre daha çok acikiyorum. Ben 96 ile hamile kaldım 110la doğuma girdim simdi 99 kiloyum hamileyim deyip çok yemedim arada bir yesemde abartmadim bu kadat kilo vermemin sebebide ödem toplamisim preeklemsi gecirdim. Biraz daha kendime geleyim başlarım diyete. Konunu takibe aldım bu arada... :)
Canım çabuk acikman tatlı isteğin normal. Ye tabiki ama abartmadan mesela ben ilk kızım da 10 lu hallet paketinin 1 günde 8 tanesini yerdim. Yarım tepsi kadayıf yerdim bilinçsizce tabi. Ama ölçülü yedikten sonra problem yok.
Bebeginle ilgilen şimdi ne tatlıdır o.benim ki 4. Ayini bitirdi... ama yeni doğduğu halleri özlüyorum doya doya zaman geçir Bebeginle giden günler geri gelmiyor....
Ramazan dışında oruç tutmak çok zor oluyor canım istersen ara vererek tut...Ayrıca 4 gün çok kötü beslendim
Ramazan dışında oruç tutmak çok zor oluyor canım istersen ara vererek tut...
Cnm emzirirken oruc mu tutuyorsun
Zor olmuyor mu
Allah kabul etsin o zaman :)Bana çok rahat geçiyor canım elhamdülillah çocuklar çok geç yatıyor. O yüzden geç kalıyoruz 11 gibi sonrası nasıl geçiyor bilmiyorum bile... Doğu tarafındaki bide akşam erkenden oluyor 16.10 da
Ah kim istemez:) haklisin canim bir an once kollari sivamaliyimBence yine biraz dikkat ederek kiloların dan kurtulabilirsin. Biran önce baslarsin inşallah yaza zayıf girmeyi kim istemez ki dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?