Emzirenler beraber zayıflıyor... 67 olana kadar devam

Birsey soracagim emzirirken yesil cay yada sirkeli su tarzi seyler sute etki eder mi yani araştırdım ama guzel seyler okumadim hic

Bu arada boyum 165 kilom su an 80 sozlendigimde 72 ydim evlenirken 65 e inmistim . Hamileyken 90 kusurle doguma gittim 86 falandim dogumdan sonra biraz cabayla cokta degil 75 oldum ama ramazan dan sonra 80 e çıktım simdi buraya yazmak belki motive olur. Kizlar hamilelik ve emzirme dönemi atistirmaya cok alistim. Allah sonumuzu hayr etsin

Selamlar bende yeni doğum yaptım zaten kiloluydum hiç yazmayim buraya :)

Bebeğim daha 23 günlük ve 2400gr olarak doğdu şimdi beni emiyor birazda toparlıyor...

Bana herkes diyet yaparsan sütün kesilir emzirirken spor yapınca vücuttaki laktik asit süte geçer falan diyorlar... beni bir aydınlatın lütfen...

Bence yine biraz dikkat ederek kiloların dan kurtulabilirsin. Biran önce baslarsin inşallah yaza zayıf girmeyi kim istemez ki dimi ama

[QUOTE="ayda 6, post: 37983346, member: 54 26 40r bende yeni doğum yaptım zaten kiloluydum hiç yazmayim buraya :)

Bebeğim daha 23 günlük ve 2400gr olarak doğdu şimdi beni emiyor birazda toparlıyor...

Bana herkes diyet yaparsan sütün kesilir emzirirken spor yapınca vücuttaki laktik asit süte geçer falan diyorlar... beni bir aydınlatın lütfen...]

Oncelikle bebeğin hayırlı olsun canım
Canim zayif doganlar cabuk toparlar derler oyle olur insallah.
1. Gebeligim de dogumdan ciktigim da 85 kilo idim. 4 ay sonra oldum 110. 25 kilo aldim tam neden biliyormusun
ilk bebek sut olur ye demeler ve bende rahat rahat yiyorum yemek yemekte hosuma gidiyor nasilsa emziriyorum sut olur diye vicdanim da
rahat yani.ama cok pisman oldum tabi...
2 . Bebegim de ise daha dikkatli olacam dedim
gebelikte cikan sekerden dolayi tatlilara hasret kaldim. 2 ay saldim kendimi baktim 92.5 oldum. Yeter dikkat et dedim ve yavas yavas vermeye basladim. 7-8 kilo aldim ve hep tatli dan cikolatadan. Bunlar sutten cok kilo yapiyor. Neden tatli sut yapiyor deniliyor biliyormusun tatlidan sonra insan su istedi duyuyor ve su iciyor o yuzden sutu de artiyor.
bol su
sebze meyve
ve en onemlisi duzenli yemek yemek sutu arttiriyor canim. Insallah irfeni koruyabilirsin.
en azindan kilo vermeyi dusunmuyorsan bile kilonu korumaya calis. Bu arada kilonu merak ettim.

Kilo vermeyi düşünüyorum ama daha kendime gelemedim bebegimin saati saatine uymuyor daha su içmeye çalışıyorum ama anormal tatli istiyor canım normale göre daha çok acikiyorum. Ben 96 ile hamile kaldım 110la doğuma girdim simdi 99 kiloyum hamileyim deyip çok yemedim arada bir yesemde abartmadim bu kadat kilo vermemin sebebide ödem toplamisim preeklemsi gecirdim. Biraz daha kendime geleyim başlarım diyete. Konunu takibe aldım bu arada... :)

Canım çabuk acikman tatlı isteğin normal. Ye tabiki ama abartmadan mesela ben ilk kızım da 10 lu hallet paketinin 1 günde 8 tanesini yerdim. Yarım tepsi kadayıf yerdim bilinçsizce tabi. Ama ölçülü yedikten sonra problem yok.
Bebeginle ilgilen şimdi ne tatlıdır o.benim ki 4. Ayini bitirdi... ama yeni doğduğu halleri özlüyorum doya doya zaman geçir Bebeginle giden günler geri gelmiyor....

Kendimi hazır hissettiğimde başlarım artık diyete canım... seni takipteyim :)

3 gündür hem ruhen hem de bedenen kendimi
Kötü hissediyordum çok şükür simdi toparladim biraz.
2 çocuklu olmak çok güzel ama yorucu biraz ben en kötü etkileyen ise uykusuzluk

bugün oruçtum kaldı 25 gün
1 alabalık
salata
1 büyük kase tarhana çorbası
1 bardak diyet kola

günü kapatmayı düşünüyorum. Yarın da oruç tutmak istiyorum.
Ekmek yememeye karar verdim 1 oocağa kadar tabi tatlı da

Ramazan dışında oruç tutmak çok zor oluyor canım istersen ara vererek tut...

Bana çok rahat geçiyor canım elhamdülillah çocuklar çok geç yatıyor. O yüzden geç kalıyoruz 11 gibi sonrası nasıl geçiyor bilmiyorum bile... Doğu tarafındaki bide akşam erkenden oluyor 16.10 da

Iyi akşamlar günlük çok mutluyum bugün yine kaçamaksız olarak geçti.
Akşam iftar da
1 tabak bamya
5 tane incecik ve küçük içli köfte
1 kase yuvalama çorbası
salata

şimdi de meyve yiyeceğim yogurtla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…