- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Bende yaşadığı m yere geri döndüm bugün 86.6 ile tekrar başlıyorum
kahvaltıda 1.5 mantarlı yumurta 1 çay kaşığı reçel yarım dilim yumurtalı ekmek 2 dilim buğday ekmeği 2 zeytin azıcık kaşar ve peynir 2 çatal peanut butter domates salata ve yarım muz şekersiz çay
Inşallah sevindirici bir sonuç olurKilomuz hemen hemen aynı canım ben de 87.3 idim en son bakalım yarını bekliyorum
Günaydın :) kolay gelsin sizlere :)
Günaydın -gerçi orda akşam olmustur-
bugünkü kahvaltım :
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
1 çay kaşığı reçel
4 çatal domates li mantar kavurma
Yaklaşık 1 er kk peynir kaşar
3 zeytin
domates salata
şekersiz limon lu çay
5 aylık olacak inşallah haftayaEvet canim burda coktaaan akşam oldu bile
inşallah günün güzel geçer.
Bende yarın diyetisyen ile başlıyorum.
Senin bebiş ne kadarliktı
5 aylık olacak inşallah haftaya
diyetisyen iyi olmuş canım daha disiplnlnolursun bilincli verirsin bizdesenin deneyimdeneyimleri nden faydalanariz
Iyi yapmışsın canım kendi kendine gitmiyor bu kilolarBenim ki de 25 aralıkta 5 ayını bitirecek.
Baktım 5 ay da kilo veremedim. En iyisi kontrolde olmak dedim.
Selam
2 incir kurusu 1 büyük bardak süt 1 elma 1 armut aralarda
8 yk yesil mercimek 4 yk pilav ve salata da akşam - yemeği
Çok şükür bugün de bisküvi vs yemedim
Ama yarın çok hamarat bir arkadaşıma çaya davetlimiyi inşallah nefsime hakim olabilirim
Diyetisyene gitmeyi bende düşünüyorum... neler soruyor merak ettim... hiç gitmedim bu arada :)
Ben de ilk defa gittim canım. Bugün pek detaylı konuşmadık yarın tahlillerden sonra liste yaparken konuşuruz galiba yazarım buradan.
ve keşke daha önce gitseymisim yerim de sayıp durdum hep.
Kolay gelsin kaç kilosun boyun kaçSlm kızlar bende 2 gün önce kararlı bi şekilde zayıflamaya karar verdim 12 aylik bir oğlum var beraber zayiflayabiliriz benide aranıza alırsanız sevinirim. Yaza kadar inş bi 10 kilo veririm diye ümid ediyorum...
Tambak gittin mi canım diyetisyen eBen de ilk defa gittim canım. Bugün pek detaylı konuşmadık yarın tahlillerden sonra liste yaparken konuşuruz galiba yazarım buradan.
ve keşke daha önce gitseymisim yerim de sayıp durdum hep.
Tamam canım bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?