emzirirken kilo vermek

ay bende isi birakip evlendim 65 kiloydum 75 oldum 75 lede hamile kaldim bende cok emziriyorum asiri hemde cok emiyo

acilin uzman geldi diyince gozlerim acildi oncelikle esim diyetisyene gitmeme pek sicak bakmiyo sebebi cocuk sutten kesilince kendin denersin yapamazsan oyle gidersin diyo beyimiz. ben 1.65 boyundayim hamile kaldigimda 75 kiloydum doguma girerken 85 kiloydum suan 77 kiloyum.benim asil kilo alma donemim isi birakip evlendikten sonra oldu ne olduysa yogun tempoda calisiyodum birazda sabirsiz biriyim kosu bandim var bazen bir hafta ustunden hic inmem sonra tartiliyom gram oynamalar oluyo canim sıKılıyo morelim bozuluyo :-(

ay bende isi birakip evlendim 65 kiloydum 75 oldum 75 lede hamile kaldim bende cok emziriyorum asiri hemde cok emiyo
Suyunu bol iç canım. Sakın süt yapar diye abartma yemeklerini diyet yapmana falan da gerek yok hoop gider o kilolar ama suya dikkat. Pilavı pirinç değil bulgur ye. Tam buğday ekmeği tüket. İhe organik ekmek öneririm. Kola hazır meyve suyu vs uzak dur. Tatlı canın çekerse yemekten 1 saat sonra ye. 1 2 dilim baklava yad
a 1 kase sütlaç. Emzirirken kan şekeri çok düşüyor bazı kişilerin bunun içinde 3 ana 3 ara öğün şart. Çok zor değil söylediklerim. Ayrıca diyet de değil. Aksine sağlıklı beslenmek

aslinda dogru soyluyosunuz hamileyken bi ara yuksek cikmisti hafif ama ilac kullanmadan duzelmisti

Ayrıca 2 haftada bir tartıl sürekli tartıya çıkmak da iyi değil bu işte psikoloji de önemli. Burda okumuştum o dönem bendede gerçekten öyle oldu. Ilk regl ile kilo verimi arttı yani

ben aksine emzirirken kilo alanlardanim. kizim 4 aylik 77 kiloyum su an.
emzirirken asiri yeme istegi olusuyor tokluk hissi gelmiyor.
2-3 hafta sonra diyet ve egzersizlere baslayacagim. :)

cok tesekkur ederim bilgiler icin mantikli ayrica da zaten sut olcak diye fazla fazla yemiyorum bakalim abur cubur hic yok zaten evin kapisindan girmez bizde hersey dogal yararli seyler yemeye ozen gosteriyoruz ama sanirim biraz hareketsiz ve suyu az tukettigim icin gitmiyor kilolar

Ayrıca 2 haftada bir tartıl sürekli tartıya çıkmak da iyi değil bu işte psikoloji de önemli. Burda okumuştum o dönem bendede gerçekten öyle oldu. Ilk regl ile kilo verimi arttı yani
iste o benim canimi sıkıyo bir hafta kosu bandinin ustunden inmiyorum yeri geliyo birgun sonra bi bakiyorum gram oynamis sadece

Dogum yapali 45 gun oldu ve ben 9 kg verdim. Cunku 2. Dogumum ve daha bilincliyim arkadasim. Bir kere sutu bol su icmek yapiyor. Ve yemesenizdr cocugunuz emdikce sutunuz oluyor. Suyu fazla icip, ogunlerinizi kuculturseniz kg verirsiniz. Saglikli gidalarla beslenin. Meyve sebze gibi. Ekmegi azaltin. Inanin emzirirken kg vermek cok daha kolay. Sik acikiyorsunuzdur simdi. Ama olsun yine de gec vakit aciktiginiz zaman bir sey yemeyin. Icecekle telafi edin

cok sık acikmam ama suyu bol tuketin diyo butun arkadaslar sizin gibi suya agirlik vericem gunde 1.5 lt su azmi ya

iste o benim canimi sıkıyo bir hafta kosu bandinin ustunden inmiyorum yeri geliyo birgun sonra bi bakiyorum gram oynamis sadece
Ödeminiz olabilir. Su için. Zaten emzirerek yeteri kadar kalori harcıyorsunuz. Akşam 7 den sonra yemek yemeyin. Zaten moralinizi bozarsanız vermez siniz. Bem okadar diyet yaptım kilo veremedim. Doğumdan önce hep ben emzirirken kilo vericem dedim. Herkes kafa buldu görürsünüz dedim. Kendi kendime okadar inandım ki. Ve verdim o kiooları. Tabi birde hamilelik öncesi spor yapıyordum aerobik ve fitness onunda etkisi var tahminimce

sanirim odem var alyansim bile olmadi dogumdan sonra hala olmuyo cok sıkıyo 1.5 lt su yetersiz mi

sanirim odem var alyansim bile olmadi dogumdan sonra hala olmuyo cok sıkıyo 1.5 lt su yetersiz mi
Normal bir insan bile günde 2 lt ki havalar sıcak. Ve siz emziriyorsun uz 3 lt içmeniz gerek. Az su içmek ödem yapar. Zeytin yemeyin. Tuzlu ayran içmeyin hazır ayran da. Turşu ve yemeklerde tuza dikkat edin. Balık sezonu açıldı size de çok faydası olur umarım seviyorsunuz dur. Kızartma olmamak şartı ile buğulama yada ızgara sınırsız yiyebilirsiniz. Yanında soğan salatası yiyin. Ben yedim gaz faşan yapmıyor. Ama çok susatıyor. Balık ta aynı şekilde susatıyor. Günde 1 öğün et yiyin en fazla. Ama oda ızgara. Bir but veya 4 köfte olarak. Diğer öğün mutlaka sebze. Sebze yanında yoğurt yiyin. 1 kilo sebzeye 2 kaşık yağ kullanın. Et yanında bol salata. Patates ten uzak durun. Ara öğünlerde yoğurt tüketin. Kahvaltıda süt tüketin. Süt ürünleri kilo vermede işe yarıyor özellikle göbek bölgesinde diye okudum bendede aynı etkiyi yaptı. Light hiçbir ürünü tüketmeyin. Diyet kola denen şey külliyen yalan.

Aslında bukadar ayrıntıya bile gerek yok çok emziriyorsanız. Bol su içip bol emzirmek ve 2 haftada bir tartılmak . O kiloların gideceğini hafızaya kazımak bile yeter emin olun.

Benim sorunum ise bekar iken 75 olan göğüs ölçüm hamilelikte 90 kilo verince 80 en son şimdi yine 75 olunca sarkan göğüs ler. Sezeryan olmama rağmen maşallah diyim çatlak sız ve sarkmayan bir göbek ama sarkan göğüs. Seneye kadar full göğüs çalışmam gerek. Inşallah eskisi gibi olur

tesekkur ederim bilgiler icin egzersizle toplayabilirsin ben karnimi sıkılastirdim egzersizle

cok sık acikmam ama suyu bol tuketin diyo butun arkadaslar sizin gibi suya agirlik vericem gunde 1.5 lt su azmi ya
Valla arkadasim, bir yerde su ve sivi gidayi gunde toplam 3 lt tuketin yaziyordu. Ben bitki caylari, sekerisz erik suyu ,meyve sulari dahil 3 lt su iciyorum. Bence 1 bucuk lt az gibi.

Emzirirken diyet yapmak iyi değil sağlıklı beslen dengeli abur cubur yeme ama.asla ac kalma.

ama sizinki doğum değil evde kalma kilosu olmuş

doğum yaptım oğlum 1 yaşında iken eski formuma 36 bedene dönmüştüm

sonra işten ayrıldım ve oğlum 3 yaşında iken doğuma girdiğim kilonun üstünü gördüm tartıda

bu olmaz dedim; iş olmadığı için düzenim ve psikolojim iyi değildi ki işsiz falan değildim ya da evde oturmadım; kendi işim vardı ama eski koşturmam yoktu

bol su, protein ile 15 kilo verdim

acele etmeyin; bir yere yetişilmiyor; yavaşça verin

Süt olsun diye her gün 3 litre su içtim sadece, ekstra birsey yapmadım, ama ben 13 kilo almıştım 10.kilo doğumda gitti zaten kalan 3 kilonun da 2 kilosunu verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…