emzirirken kilo vermek

Ben de bir yıl içinde 17 kilo verdim . Hiç de dikkat etmedim . Emzirmek götürüyor kiloları . Zamanla sen de verirsin . Bu arada benim oğlum 3500 Doğdu ve ben eve döndüğümde tartıldım ve sadece 3 kilo gitmiş şaka gibi .

aynı ben yaaa eve geldiğimde 3 kilo fark vardı tartıda. kızım 3.5 kilo doğmuştu... ben de işte yaklaşık 10 ay içinde 20 kilo kadar verdim.. bol su ve dengeli beslenme emziriyorsanız yeterli oluyor zaten

öncelikle emziklilik döneminde de diyetisyene gidilir.. ihtiyacınız olan ek kalorilerle beraber düzenleme yapılarak diyetiniz hazırlanır. daha esnek bir diyet olur; daha çok sağlıklı ve yeterli beslenmeye yönelik.
şunu belirtmek isterim; sizin hamilelikten kalan sadece 2 kilonuz var yani hamilelik kilonuz kalmamış zaten, öncesinde yer eden kilonuza gelmişsiniz. bu noktada şu anki kilonuzda takılmanız normal.. vücut kendini o kiloda belli bir müddet sabitlemiştir.
okuduklarıma göre su içmeniz yetersiz. ilk yorumumda birinci olarak belirttiğim şey 3 litreye yakın su içmeniz gerektiği.
yetersiz kalori alırsanız da zayıflamanız zor olur. çok çok kısık porsiyon kullanmayın.
ve arkadaşların da dediği gibi sürekli tartılmayın, kendinizi strese sokup kilo veremediğinizi düşünmeyin. en az 10 gün arayla tartılın.
son ara öğününüz de geç yatan biriyseniz 6-7 erken olabilir. akşam saat 8 buçuk-9 gece ara öğünü için idealdir.

kendinize zaman tanıyın; şu anki kilonuz doğum kilosu değil önceki zamandan kalan kilo. alırken nasıl zamanla aldıysanız verirken de zamana yayın..
eşinizin dediği gibi yapabilirsiniz. çocuğunuz 1 ya da 1.5 yaşına gelene kadar süre tanıyın kendinize. haftada 3-4 kez yarım saatlik sporunuzu yapın, suyunuza dikkat edin. az az, sık sık yiyin. 3 ana 3 ara öğün tüketin ve sonrasını da zamana bırakın. kendinizi stres altında bırakmayın..

suyu arttirdim ve ekmegi azalttim 76 kiloyum suan sanirim basariyorum tesekkur ederim bilgilendim sayenizde
s

aynen evde kalma kilosu oldu tercuman oldunuz suyu arttirdim 1 kilo vermisim dayanamadim bugun tartildim ama uzun sure tartilmiyacam ustesinden gelicem sanirim

Meleğini kaybettikten sonra dogumdan 1 haftada 10 kilo kaybettim ödem gitti bende doktorlar kiloma çok taktiydi al işde bak kaybettim kilolarimi inanki nefret ediyorum kilolardan bebeğim o yüzden öldü. 56 ya duscem su an 83 kilodayim

cok uzuldum dedigin gibi o bi melek :-( nasil kilolar yuzunden kaybettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…