Aramıza hoşgeldin cnm bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyütmen dileğiyle... Bebişin çok yeni lohusasın daha ama emzirdiğin sürece ve bol sıvı tükettirsen kilolar rahat gider. Bu dönemde tatlıdan kaçın sadece.... Sen deneyimli annesin gerçi neyin süt yapacağını bizden daha ii bilirsin.... Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve hergün yediklerimizi liste şeklinde yazıyoruz bebişten fırsat buldukça yazarsın
selam hanımlar bilgisayar bozuldu malesef telden yaziyorum ustelik bebegimde çok hasta kaninda yuksek oranda iltihap varmis dua edin. Kahvalti 10.30 da 1 dilim peynir,1 tatli kasigi kaymak,2 dilim ekmek,1haslanmi yumurta. arada 5-6 findık ve 4-5 leblebi. aksama yemek yapamadim kizim cok agliyordu hastanedeydik ayrica o yuzden tavuk doner yedim lavasa sarilmis olduğu icin hamur orani azdı allahtan.aksam otururken de yarım avuc cekirdek yedim
selam hanımlar bilgisayar bozuldu malesef telden yaziyorum ustelik bebegimde çok hasta kaninda yuksek oranda iltihap varmis dua edin. Kahvalti 10.30 da 1 dilim peynir,1 tatli kasigi kaymak,2 dilim ekmek,1haslanmi yumurta. arada 5-6 findık ve 4-5 leblebi. aksama yemek yapamadim kizim cok agliyordu hastanedeydik ayrica o yuzden tavuk doner yedim lavasa sarilmis olduğu icin hamur orani azdı allahtan.aksam otururken de yarım avuc cekirdek yedim
Valla sana imreniyorum canim masallah. Ben hala 69 70 arasiyim. Su ne kadar iciyorsun günlük ve spor olarak me yapiyordun canim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ayni canin önce oglumu yediriyorum altini degistir üstünü giydir diyince gec oluyor
Bugun gezmeye gittik bibkac magazaya girdim kendime biseyler bakmaya ama hic biri istedigim gibi durmadim moralim cok bozuldu.
Kahvaltin
1 simit
1 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 kücük dilim sucuk
Maydonoz, renkli biber
Ara 2 kuru kaysi
Ara meyve salatasi ( az bisey yedim cunku yaninda bir top dondurma vardi )
Aksam bilmiyorum ne yerim
Ister istemez moralim bozuluyor canim. En cok göbegimi takiyorum hem alttan hem üstten firliyor. O kadar da yuruyus yapiyorum. Benim tek bi sorunum var erken yatmiyorum. Ben normal dogum olmasini cok istiyordum öylede baslamisti sonra acil sezeryana aldilar simdi de göbegi eritemiyorum. 3 hafta sonra turkiye ye ucacagiz simdi milletin dilinden kurtulamam daha veremedin mi kilololari o göbek ne diye bunu da kafama takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?