• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Ağır Şekilde Terk Edildim

Arayip ozur mu diledin bide annene demedm diye..bazi insanlar dger insanlarin hayat tecrubelrini nasihatlerini dinler dinler ama asla kendileri yasamadan onlarin ne kadr dogru oldugunu idrak edemezler..sen de oyle bi karakterdesin.kendin ettin kendin bulfun.yasayarak aci cekerek ogreneceksn malesef..insanin once kendsine saygisi olmali.size köpek muamelsi ceken adamin pesnden gitmek aşk sevgi olamaz.pskolojik rahatszliktr ozsaygisizliktr.kusura bakmayin lutfen yazmasam olmazdi.

Canm bende nisanlimla 1 haftadir kavgaliyim bzde cok sddetli kvga ettk kalplerimiizi krdk 5 gun boyu hic knsmadik o beni aradi 5.gunun sonu basladi vay efendm sen sunu sunu ddn beni aramadn ben aramasam aramicaktn diye ben ozr dledm anlamadi btti yoluna bak dedi nikah tarihimizi dusunurken ben napiyim olduruyimmi kendimi :KK61:
Seni sevmiyorum git birini bul hayatını yaşa dedi bana da. Ben hayatımda bu kadar asagilanmadim. Çok mu sevdik ondan mı böyle oldu.

Allah aşkına aç elini dua et şu adi adamın yüzünü göstermiş Allah sana . O... ne demek ya insan en büyük kavgada bile bunu bır kadına diyemez . Adam anasınanasına laf soyletmiyo sana canım aşkım der gibi o... demiş . Biraz gururun olsun canım sakin bu adama geri dönme bak çok pişman olursun . Ona de ki senin gibi ağzı bozuk birileri 1 dk bile artık vakit kaybedemem. Sen beni kaybettin de ve asla konuşma onunla . Boşver defolsun gitsin ya sinir oldum valla . Üzme kendini inşallah çok çok iyi biri çıkacak karşına ...

Arayip ozur mu diledin bide annene demedm diye..bazi insanlar dger insanlarin hayat tecrubelrini nasihatlerini dinler dinler ama asla kendileri yasamadan onlarin ne kadr dogru oldugunu idrak edemezler..sen de oyle bi karakterdesin.kendin ettin kendin bulfun.yasayarak aci cekerek ogreneceksn malesef..insanin once kendsine saygisi olmali.size köpek muamelsi ceken adamin pesnden gitmek aşk sevgi olamaz.pskolojik rahatszliktr ozsaygisizliktr.kusura bakmayin lutfen yazmasam olmazdi.
Haklısınız lütfen yazın ki dışardan kendimi göreyim ben de

Bakın siz olayın içinde olduğunuz için net göremiyorsunuz. Ancak burada kendinizi suclayacaginiz hiçbir durum yok. Aksine o size o.. dediğinde sizin terketmeniz gerekiyordu.

Allah aşkına aç elini dua et şu adi adamın yüzünü göstermiş Allah sana . O... ne demek ya insan en büyük kavgada bile bunu bır kadına diyemez . Adam anasınanasına laf soyletmiyo sana canım aşkım der gibi o... demiş . Biraz gururun olsun canım sakin bu adama geri dönme bak çok pişman olursun . Ona de ki senin gibi ağzı bozuk birileri 1 dk bile artık vakit kaybedemem. Sen beni kaybettin de ve asla konuşma onunla . Boşver defolsun gitsin ya sinir oldum valla . Üzme kendini inşallah çok çok iyi biri çıkacak karşına ...
Çok çok sağol. Onu unutayım diye hattımı bile değiştirdim de içim yandı dayanamadım gene döndüm ona. Cok akilsizmisim. Beni sevdiği falan yokmuş. Bunu kaldıramayip kriz geçirdim ben bu gece resmen.

Neden annene demedim diye özür diliyorsunki. O sana o. deyince özür diledi mı ? Böyle zottiri bir evlat yetiştirdiği için anası da suçlu tabii. Hakaret duyunca ezdirme kendini. O kimki size o. diyor ? Hem kendi bir şeyler mı karıştırıyor niye inanmıyor size ? Kişi kendinden bilir hesabı.
Geçer hepsi. Oo neler geçiyor su hayatta. İnsanlar evladını toprağa koyuyor da yaşıyor. Aslında uzuluncek bir yanı yok siz de biliyorsunuz. İnsana hep diken yarıyor.:anneadayı:

Bakın siz olayın içinde olduğunuz için net göremiyorsunuz. Ancak burada kendinizi suclayacaginiz hiçbir durum yok. Aksine o size o.. dediğinde sizin terketmeniz gerekiyordu.
Özür bile dilemedi düzgünce. Beni bagrina bassa ben o iğrenç lafı bile unutmasam da içime atardim belki. Ama sorun çok daha derinmiş. Herif bana güvenmiyor beni ailesinden görmüyor beni bir çırpıda kestirip atabiliyor beni sevmiyor. En baştan yanlışmış. Yıkıldığım nokta da bu galiba.

Çok çok sağol. Onu unutayım diye hattımı bile değiştirdim de içim yandı dayanamadım gene döndüm ona. Cok akilsizmisim. Beni sevdiği falan yokmuş. Bunu kaldıramayip kriz geçirdim ben bu gece resmen.
Kendine gel lütfen canım seni anlıyorum çok zor biliyorum. Canın yanıyor şu an . Ve uyuyamiyorsun. Ama emin ol bu geçecek canın çok yanacak ama geçecek zamanla. Kendin diyeceksin ki ben bu herif e verdiğim değere yazıklar olsun o kim ki ya diyeceksin. Öyle insanlar var ki kendine böyle birini yakıştırma. Sen kendine değer vermezen kimse vermez. Bende çok acı çektim hemde ağzından küfür çıkmayan bır adamdan . Sevmiyor ve artık yoluna bak sen bak dediğimi yap . Emin ol karşına çok çok kaliteli insanlar çıkacak

Neden annene demedim diye özür diliyorsunki. O sana o. deyince özür diledi mı ? Böyle zottiri bir evlat yetiştirdiği için anası da suçlu tabii. Hakaret duyunca ezdirme kendini. O kimki size o. diyor ? Hem kendi bir şeyler mı karıştırıyor niye inanmıyor size ? Kişi kendinden bilir hesabı.
Geçer hepsi. Oo neler geçiyor su hayatta. İnsanlar evladını toprağa koyuyor da yaşıyor. Aslında uzuluncek bir yanı yok siz de biliyorsunuz. İnsana hep diken yarıyor.:anneadayı:
Bana iyi davrandığı sevdiği sahiplendiği günlerin hatri vardı bende. Seviyordum düzelir dedim. Sevgi çözer dedim. Bana seni sevmiyorum artık dedi ve bunu sinirle demedi. Gayet mantıklı şekilde git birini bul devam et hayatına dedi. Beni en çok yıkan bu oldu galiba.

Sevgili arkadaşlarım siz siz olun size kötü davranan insanların peşinden gitmeyin. Bana aylardır iğrenç davranan ama sevdiğini söyleyen birinin peşinden gidip buradaki tavsiyeleri onemsedigim halde kalbime yenilip hep affettim. Bir haftadır, ayrı kaldığım o kişiyle tekrar görüşüyordum. Tamam bunun için bana istediğiniz lafı söyleyin hak ettim zaten. Ellerim titriyor şu an.

Bugün işten çıkınca fenalaştım üşütmüşüm galiba eve geldim, biraz dinlendim. Saat 8 gibi bu kişiyi aradım. O da uyumuş kalmış. "Çok hastaydım anca arayabildim" dedim. "Şimdi daha iyiyim buluşup çay icebiliriz istersen" dedim. Bana inanmadı. Yalan söylediğimi, bilerek aramadigimi düşündü. O..... dedi. Daha yazamayacagim bir sürü hakaret... Şok geçirdim.

Telefonu kapattık tekrar aradı bir süre sonra. Özür dilerim dedi. Ardından benim yerimde kim olsa öyle konuşur dedi. "Özrünün hiçbir anlamı kalmadı. O laflari insan sevdigine nasil der" dedim. Offff virvir konuşuyorsun dedi. O.... dedi tekrar. Ben de patladim sonunda. Senin de bütün sevdiklerin ve yakınların öyle o zaman dedim. Burdan sonra kıyamet koptu. Anneme nasıl öyle dersin diye başladı yazıklar olsun diye devam etti. Benim namusuma laf eden adam birden dünyanın en haklı insanı oldu. Kızlar yemin ederim ki annesine bir laf etme düşüncesiyle demedim. Yanlis biliyorum ama patladim artik.

Sonunda da sinir krizi geçirdim. Mesajlar atıp "Aileni kastetmedim özür dilerim ama sen gerçekten söylesin böylesin" diye ağzıma gelen lafı saydım. Kriz geçirdim resmen. Hayatımda ilk kez bir insan beni bu hale getirdi. Sonra sakinleşip insana dönünce aradım açtı. "Seni sevmiyorum artık. Bu gece soğudum. Git hayatını yaşa. İstediğinle ol. Ben de oyle yapıcam" dedi. Paramparcayim şu an. Beni kim toplayacak? Kavgalar etsek de sevgimiz var sanıyordum. Bu kadar basit birini mi sevdim ben. En kötüsü şu an kendimi dünyanın en iğrenç insanı olarak görüyorum. Desteğe o kadar ihtiyacım var ki. Dibe vurmuş gibiyim.
Sen igrenc degilsin sana o.. diyen o karektersiz igrenc. Simdi uzulursun sevdigin icin ama senin sevgin tek tarafliymis insan sevdigi kadina oyle bit yakistrma yapatmi hic ayrica sen bana boyle dersen senin ailende noyle remen cok normal niye uzuldunki o ayilik upyapip onu söylüyorda sen diyincemi kabahst ayrica her insan kizdrmak icin oyle der annesi oyle oldugu icin demedigin asikar. Valla simdi uzulursun ams gün gelir ben cok aptalmisim nasil katlanmisim ona dersin .

Kendine gel lütfen canım seni anlıyorum çok zor biliyorum. Canın yanıyor şu an . Ve uyuyamiyorsun. Ama emin ol bu geçecek canın çok yanacak ama geçecek zamanla. Kendin diyeceksin ki ben bu herif e verdiğim değere yazıklar olsun o kim ki ya diyeceksin. Öyle insanlar var ki kendine böyle birini yakıştırma. Sen kendine değer vermezen kimse vermez. Bende çok acı çektim hemde ağzından küfür çıkmayan bır adamdan . Sevmiyor ve artık yoluna bak sen bak dediğimi yap . Emin ol karşına çok çok kaliteli insanlar çıkacak
Çok sağolun mecburum artık yoluma bakmaya. Yıkıldım sadece. Ayrılsak bile "seni sevmiyorum" demesi beni yikti geçti. Yalan değil mesajlarda ben de ona yazdım sevmiyorum değerin kalmadı dedim ama onu aradığımda o mesajların gerçek olmadığı sinirle oldugu ortadaydi zaten. Bahane etti..

Bana iyi davrandığı sevdiği sahiplendiği günlerin hatri vardı bende. Seviyordum düzelir dedim. Sevgi çözer dedim. Bana seni sevmiyorum artık dedi ve bunu sinirle demedi. Gayet mantıklı şekilde git birini bul devam et hayatına dedi. Beni en çok yıkan bu oldu galiba.
Şimdi biz ne desek iş sizde bitiyor. Bu senaryonun çok benzerini milyonlar yaşamıştır. Kimi kolayca atlatır, kimi takılı kalır. İlk gruba girmeye calisin. Hiçbir erkek göz yaşını haketmiyor. Alginizi değiştirin. İyi hiçbir şey kalmasın aklınızda onla ilgili. Hep kötü şeyleri animsayin, sogumaniza yardımcı olur. Umarım hemen atlatirsiniz :anneadayı:

Sen igrenc degilsin sana o.. diyen o karektersiz igrenc. Simdi uzulursun sevdigin icin ama senin sevgin tek tarafliymis insan sevdigi kadina oyle bit yakistrma yapatmi hic ayrica sen bana boyle dersen senin ailende noyle remen cok normal niye uzuldunki o ayilik upyapip onu söylüyorda sen diyincemi kabahst ayrica her insan kizdrmak icin oyle der annesi oyle oldugu icin demedigin asikar. Valla simdi uzulursun ams gün gelir ben cok aptalmisim nasil katlanmisim ona dersin .
Şu an bile diyorum aptalmisim diye. Nasıl bu kadar kaptırdım kendimi. O kimdi ki bu kadar bağlandim inandım. Çok sağolun desteğiniz için

Çok sağolun mecburum artık yoluma bakmaya. Yıkıldım sadece. Ayrılsak bile "seni sevmiyorum" demesi beni yikti geçti. Yalan değil mesajlarda ben de ona yazdım sevmiyorum değerin kalmadı dedim ama onu aradığımda o mesajların gerçek olmadığı sinirle oldugu ortadaydi zaten. Bahane etti..
Aynen canım bahane etmiş . Seven adam kolay kolay demez bunu . Sen zaten ciddi mi sinirle mi demiş anlamissindir. Bide ortada mantıklı bır sebep bile yokken sana küfür etmesi gerekmezdi. Direk ayrılalım da diyebilirdi. Ruh sağlığı da iyi değil ya kafasından kurdu kötü şeyler düşündü dedi yada bilerek dedi ayrılmak için. Sen dediği lafları takma kafana . Bır an once ona ait ne varsa at çöpe. Herşeyi hediye resim.. mesaj. Yok et . Sonra sakin duygussll8ga kapılıp ta barışma seni kandirmasin bak. Eğer barisirsan bır ömür boyu da pişman olursun diyeyim canim

Bu ne iğrenç bi ilişki yahu:kusmuk: kendine gel bence artık. Nası kendini bu kadar düşürebiliyorsun. Bu adamın seni hiçbi şeyi olarak görmediği ortada. Adam sana o lafı ediyor sen özür diliyorsun bu kadar mı düştün töbe yaaa neyse ben daha fazla yazmayayım:sinirli:

Back
X