• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Ağır Şekilde Terk Edildim

Aynen canım bahane etmiş . Seven adam kolay kolay demez bunu . Sen zaten ciddi mi sinirle mi demiş anlamissindir. Bide ortada mantıklı bır sebep bile yokken sana küfür etmesi gerekmezdi. Direk ayrılalım da diyebilirdi. Ruh sağlığı da iyi değil ya kafasından kurdu kötü şeyler düşündü dedi yada bilerek dedi ayrılmak için. Sen dediği lafları takma kafana . Bır an once ona ait ne varsa at çöpe. Herşeyi hediye resim.. mesaj. Yok et . Sonra sakin duygussll8ga kapılıp ta barışma seni kandirmasin bak. Eğer barisirsan bır ömür boyu da pişman olursun diyeyim canim
Beni kendimden tiksindiren biriyle nasıl barisayim ki. Barismamiz için peşinden koşmam lazım zaten. O öyle bir karakter. Bir gram haysiyetim kaldi onu da onun icin harcamicam. Çok sağolun desteğiniz için

Bu ne iğrenç bi ilişki yahu:kusmuk: kendine gel bence artık. Nası kendini bu kadar düşürebiliyorsun. Bu adamın seni hiçbi şeyi olarak görmediği ortada. Adam sana o lafı ediyor sen özür diliyorsun bu kadar mı düştün töbe yaaa neyse ben daha fazla yazmayayım:sinirli:
Düştüm kendimi bu hale getirdim. Kendimi onurlu gururlu zannederdim. Aşktan ölsem de yolda biriyle de görsem kafamı çevirip yürürüm bundan sonra. Adam beni çöp olarak görüyormuş ilk fırsatta başından attı.

Beni kendimden tiksindiren biriyle nasıl barisayim ki. Barismamiz için peşinden koşmam lazım zaten. O öyle bir karakter. Bir gram haysiyetim kaldi onu da onun icin harcamicam. Çok sağolun desteğiniz için
Ne demek canım Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah uyu artık ve düşünme yepyeni sayfa aç kendine. Zamanla açın geçecek . Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın

Kendine kizmana gerek yok. Adam adam degil. Boyle biri icin artik degil bir gununu saniyeni bile harcama. Dusunmeye bile degmez.
Bu da bir ani olsun kotu de olsa. Dersini cikar yasadiklarindan ve onune bak. Sevgiyle kal.

Kendine kizmana gerek yok. Adam adam degil. Boyle biri icin artik degil bir gununu saniyeni bile harcama. Dusunmeye bile degmez.
Bu da bir ani olsun kotu de olsa. Dersini cikar yasadiklarindan ve onune bak. Sevgiyle kal.
Adam değil ama çok güzel terk etti film gibi terk etti. 5 yil geçirdiğim kişiyle bile dünya kadar sorun yaşadığımız halde böyle bu uslupla ayrilmadik.

Erkeğin o...pusu kalkıp bana o... diyecek ve ben özür dileyeceğim. Gelmişine, geçmişine, yedi ceddine sayar bir gram pişmanlık duymazdım.bence özür dilediğin için pişman ol .

Annesi o... olmasa bile eski sevgiliniz tam bir
o. çocuğuymuş!!!

Yahu hala o laflari degil beni sevmemesi beni yikti diyosun..pes diyorum..su yasadaklarn bile gozundeki perdeyi kaldirmiyor.hala seviyorum da seviyorum o beni sevmiyo diosun ya..biraz karakterli ol lutfen sen sevmiyosun takinti haline getrmissim..hastalikli bi ruh hali bu.normalde sana o... Demesi butun sevgni alip gotrmeliydi sogumaliydin.normal degilsn pskolojik destek al bian once

Yahu hala o laflari degil beni sevmemesi beni yikti diyosun..pes diyorum..su yasadaklarn bile gozundeki perdeyi kaldirmiyor.hala seviyorum da seviyorum o beni sevmiyo diosun ya..biraz karakterli ol lutfen sen sevmiyosun takinti haline getrmissim..hastalikli bi ruh hali bu.normalde sana o... Demesi butun sevgni alip gotrmeliydi sogumaliydin.normal degilsn pskolojik destek al bian once
Doğru söylüyorsun mantık akıl hepsini yitirdim. Dikkat ettiysen hala da kendimi suçluyorum. Ben de saydırdım aslında diye.

Erkeğin o...pusu kalkıp bana o... diyecek ve ben özür dileyeceğim. Gelmişine, geçmişine, yedi ceddine sayar bir gram pişmanlık duymazdım.bence özür dilediğin için pişman ol .

Annesi o... olmasa bile eski sevgiliniz tam bir
o. çocuğuymuş!!!
Haklisin. Annesinden bana ne zaten. Ben onun da canı yansın diye senin de bütün yakınların öyle o zaman dedim. Ben dedim diye öyle mi oldular sanki. Boş boş işler... Bütün pisliğini akıttı gitti.

Yahu ananiz babaniz kizlarinin kendi namuslarina dil uzatan biri için agladigini gorse nasil kahrolurlar kim bilir!

Hahaha yuru be:))
Öyle erkek müseveddesine böyle tavır:rolleyes: bazı konularda tahammülüm hiç yok .eşim sevgiliyken, bir defa arkadaşımın yanında sesini yükseltip suratıma kapıyı çarptı diye terketmiş insanım :))
5 yıl sonra barıştık.

üstüme gelme şekerim var asabiyim diye genetik asabiyetime kılıf uydururum genelde:olamaz:

Bana oyle geliyor ki bu cocuk seni arasa aninda yelkenleri suya indirip ustune ozur dileyip barisacaknsz.ins beni yaniltrsin.
Olmaz artık. O beni asla aramaz. Arasa da olmaz. Beni sevmeyen boşlukta kalıp beni arayan biriyle asla işim olmaz. Ben sevgimiz var diye bu kadar kendimi düşürdüm. Sevgi kolay değil vs diye. Çok kolaymış sevgi. Gayet basit bir kavrammış.

Adam değil ama çok güzel terk etti film gibi terk etti. 5 yil geçirdiğim kişiyle bile dünya kadar sorun yaşadığımız halde böyle bu uslupla ayrilmadik.
Terk edilme acisini iyi bilirim. Hem de evliyken. Ama takilma sen bu noktaya. Bittigi icin sevinmelisin. Boylesi senin icin hayirli. O terk etmeseydi sen belki de boyle karaktersiz biriyle hala beraberdin. O yuzden dusunme bunlari. Sana o agir lafi soyleyen birisi icin terk ettigine takilma aksine bittigi icin sevin.

Öyle erkek müseveddesine böyle tavır:rolleyes: bazı konularda tahammülüm hiç yok .eşim sevgiliyken, bir defa arkadaşımın yanında sesini yükseltip suratıma kapıyı çarptı diye terketmiş insanım :))
5 yıl sonra barıştık.

üstüme gelme şekerim var asabiyim diye genetik asabiyetime kılıf uydururum genelde:olamaz:
5 yıl sonra barışıp mı evlendiniz :) valla süpersiniz

Ben de şunu anlamadim. Bu laflar aniden mi çıktı ortaya?
Kolaylikla o... diyebilmesi icin daha önceden de ağzını bozmus olmasi gerekmiyor mu?
Bu herif hep boyle degil miydi?

Back
X