• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Ağır Şekilde Terk Edildim

Ben yazdım sandım. Neyseki ben şuan 3 gündür görüşmüyorum, ve artık iyice durumlar karıştığı için artık asla barisamiyacagim. (aileme yazdi ve beni pskolojisi bozuk ve surekli pesinden kosuyormusum gibi gosterdi... ve bunu sadece ona kacmadigim icin yaptı.... inat uğruna)

çok acı bişey ya bizim durumumuz. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan hemen eriyiveriyor çünkü belki senin de ilk sevgilindi. Düzelecek sanıyoruz ama hep gene bos yere küfür yiyoruz. Bi düşünsene o sevgilin hayatında hiç olmasaydı küfür yediğin başka insan olur muydu? Hele boş yere?

İnsan ancak kendi yaptığı şey için başkasından şüphelenir.. onun içi ne kadar fesat ki sen uyuya kalmışsin ay kıyamam diyeceğine o. diyor . Bendeki de öyleydi hatta gittikçe küfürler ağırlaştı teee neler demedi ki.

Hatta bana soyledigi en son laf neydi biliyor musun... Ha o insan bak beni aldatti ve bana küfürler yağdırdı beni suçlu gösterdi hep mesafeli yaşadığımız için. Bak bak.. bana dedi ki

"Kadın vardır erkeği vezir eder, kadın vardır erkeği rezil eder" ben rezil eden mişim. :)

Dertleşmek istersen özelden yaz bana. Şuan yazdığın konu da inan kendimi buldum. Belki birbirimize iyi geliriz. Şuan güçlü yazdığıma bakma, gelip gidiyorlar bana da.

Allah bize doğru yolu göstersin inşAllah. Hayırlısı olsun her şeyin. Hayırsız ise de onlardan kopmamız için güç versin.

Böyle size küfürler edenlerin peşinde dolanin ama sizi sevip el üstünde tutanları beğenmeyin size iyi oluyor zaten 2 güne peşinde dolanıp affettirirsin bir sekilde kendini

Böyle size küfürler edenlerin peşinde dolanin ama sizi sevip el üstünde tutanları beğenmeyin size iyi oluyor zaten 2 güne peşinde dolanıp affettirirsin bir sekilde kendini
Beni sevip el üstünde tutan biri yok malesef. Kendi kendimin değerini bilemedim. Birinin de beni sevmesine gerek yoktu aslında. Ben kendimi sevmeliydim. Ölsem de arayamam ben onu artık. Bitti gitti.

Size hakaret etmiş.Önemli olan bu,sonrada size çevirmiş yok aileme hakaret ettinde bilmem ne bırakın üzülmeyin.Böyle bi erkekle hayat geçmez daha adam bile olamamış:KK20:

Kendi düşen ağlamaz. Kendi kendimi iyileştirmek zorundayim ben artık. Belki yedeğim vardı belki bu kadar kolayca kaybetme korkusu olmadan beni basindan atması bu yüzdendi.
Bence psikolojik sorunları olan bir insanmis yedeği de olsa kimse kimse kolay kolay küfür etmez böyle saçma sebepler için iyi yanlarını düşünün devamlı size küfür eden biriyle ömür geçirmekten kurtuldunuz ( tabi iki gün sonra barismazsaniz)

Bence psikolojik sorunları olan bir insanmis yedeği de olsa kimse kimse kolay kolay küfür etmez böyle saçma sebepler için iyi yanlarını düşünün devamlı size küfür eden biriyle ömür geçirmekten kurtuldunuz ( tabi iki gün sonra barismazsaniz)
İki gün değil iki yıl sonra bile kafamda onu affetmicem.

Terbiyesiz ,ahlaksız birini sevmissiniz ne yazik ki!! Onun size sòylediklerini dùsùnùn. Ona bir daha mesaj atmayin aramayin hatta heryerden engelleyin onu. Sosyal medya hesaplarinizdan ve telefonunuzdan. Sizi haketmiyorr çunkù. O... ne demek ya bu nasil hadsizlik aşaģilik olmayan biri bunu sòyleyemez. Suç bastırmak icin "anneme nasil òyle dersin" demis size. Lùtfen unutunnn onuu lùtfennn....

Cancagzim inanki senin adina okadar sevindim kii.gercek yuzunu ggorup ayrilmissiniz.vedeee o ayrilmis allahtan.bide boyle hakaret edip ayrilamazsin diye piskopatlik yapan belalar var.yat kalk sükret ne diye paramparcasin anliyamadim sükretmen lazim .az bir akilli dusunun ya allah allah

Bir de sürekli şu vardı. "Sen beni sevmiyorsun" kafasında ve dilinde bu vardı sürekli. Sürekli bir alınganlık halleri. O yeni gelin ben onun gönlünü etmeye çalışan eşi sanki. Niye öyle baktın. Niye şunu yaptın. Niye bunu dedin. Günler böyle geçiyordu. Resmen psikolojik eziyet gördüm. Surekli ben sorunlu insan ilan edildim. Kendimden şüphe duydum artık.

Adamin agir psikiyatrik sorunu var cok acik net belli ,
Siz nasil bu kadar kor olabildiniz ,
Nedir bu adam yahu ,hic mi sevilmediniz ,boyle sevilir insan,kendinize sayginiz yok,
Resmen mantik ucmus ,psikolojik yardim alin kendiniz icin

Adamin agir psikiyatrik sorunu var cok acik net belli ,
Siz nasil bu kadar kor olabildiniz ,
Nedir bu adam yahu ,hic mi sevilmediniz ,boyle sevilir insan,kendinize sayginiz yok,
Resmen mantik ucmus ,psikolojik yardim alin kendiniz icin
Yaşadığım her zorlukta kendimin doktoru oldum. Ama artık gücümü kaybediyorum galiba. Birinin gelip geçti ben yanındayım demesine ihtiyacım var. Burda sizlerin desteği dahi o kadar iyi geldi ki.

Öncelikle çok geçmiş olsun mikroplar kurtulmussunuz.böyle biri için üzülmeyin bile.daha sevgiliyken küfür eden ilerde eşiniz olsaydı neler yapardı. Önce küfürle başlar daha sonrası şiddete döner. Arada saygı bittiği zaman hakaret şiddet psikolojik baskı sindirme.daha sonra bir bakarsın sevginin peşinde bunları gormedigin için pişman olursun.ama o zaman şu günden daha büyük hassar almisindir.kendine güveni bitmiş hakkını savunamayan psikolojisinde derin yaralar açılmış acin ve toparlanman çok ama çok daha zaman alcak. Şimdi ise daha kolay atlatacaksin.lütfen kendine değer ver ve kendini sev kendine bundan dahada büyük bir yikima sürükleme.yarın sabah kendinle barismak için güzel bir gün. Yataktan kendini severek ve değer vererek kalk.iyi geceler

Bir de sürekli şu vardı. "Sen beni sevmiyorsun" kafasında ve dilinde bu vardı sürekli. Sürekli bir alınganlık halleri. O yeni gelin ben onun gönlünü etmeye çalışan eşi sanki. Niye öyle baktın. Niye şunu yaptın. Niye bunu dedin. Günler böyle geçiyordu. Resmen psikolojik eziyet gördüm. Surekli ben sorunlu insan ilan edildim. Kendimden şüphe duydum artık.
Kendinizi kolay toplamak için elinizde yüzlerce veri var

Sizdeki zihniyeti anlamış değilim. Size o.. Diyen serefsizi arayip özür diliyorsunuz. Zaten boyle yaparak adamin gozunden iyice dusmussunuz

O sana o... diyor ve tekrar tekrar mesajlar yazıp arayarak Özür diliyorsunuz?? İnanılır gibi değil kendine saygın olsun
Anneme laf ettin. diye konuşmaya başladı. Ben de sadece annesi adına özür diledim. Zaten olay da çok başkaymış. Bitmesi için bunlar hep bahaneydi bence. Zaten bundan sonra kimse benden değerli olmayacak.

Back
X