• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

ebrizm sonuçların iyi çıkar inşallah canım.
diamond minik kızın hayırlı olsun.
inşallah sorunsuz bir hamişlik geçirirsiniz kızlarrrr. :nazar: :nazar:

Evet sürpriz oldu bana da.çok sevindik ama.Hızlısın bu sefer Kederlicim.Hemen geldi transfer zamanın sanki.Hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider taze taze yumoşlarınla,sen çok inandın onlara,bu sefer olacak inşallah.:nazar:
evet canım erken oldu çünkü 1 hafta erken geldi adetim bide adetin 2. günü hemen başladım iğnelere yumurtalar 10. günü gereken olgunluğa geldi 8 tane yumurtam olmuştu ama yumurta toplama günü 11 tane toplanmış dün aradılar 9 u döllenmiş yarında transferim var hayırlısıyla :1rolleyes:

evet canım erken oldu çünkü 1 hafta erken geldi adetim bide adetin 2. günü hemen başladım iğnelere yumurtalar 10. günü gereken olgunluğa geldi 8 tane yumurtam olmuştu ama yumurta toplama günü 11 tane toplanmış dün aradılar 9 u döllenmiş yarında transferim var hayırlısıyla :1rolleyes:

:nazar:Çok iyi 9 yumurta.Yine 6 tane dondururlar herhalde.İsteyeceksin değil mi dondurmalarını?Gerçi inşallah gerek kalmayacak ama belki bir-iki yıl sonra ikinci bebiş için işe yararlar.:1hug:

:nazar:Çok iyi 9 yumurta.Yine 6 tane dondururlar herhalde.İsteyeceksin değil mi dondurmalarını?Gerçi inşallah gerek kalmayacak ama belki bir-iki yıl sonra ikinci bebiş için işe yararlar.:1hug:
valla diamondcum sanırım donduracaz merkeze embriyoları dondurup çözdürmek için yeni bir yöntem gelmiş tam olarak anlamadım ama dr um dondurlmuş embriyolar çözdükten sonra %90 canlı kalıyorlarmış dedi bide 6 tane değil 5 tane dondururuz herhalde çünkü 4 tane transfer edilecek ben öyle istedim inşallah 4 taneden 2 si tutar ikizlerimin olmasını çok istiyorum tabii önce hayırlı ve sağlıklı olsun :1rolleyes:

valla diamondcum sanırım donduracaz merkeze embriyoları dondurup çözdürmek için yeni bir yöntem gelmiş tam olarak anlamadım ama dr um dondurlmuş embriyolar çözdükten sonra %90 canlı kalıyorlarmış dedi bide 6 tane değil 5 tane dondururuz herhalde çünkü 4 tane transfer edilecek ben öyle istedim inşallah 4 taneden 2 si tutar ikizlerimin olmasını çok istiyorum tabii önce hayırlı ve sağlıklı olsun :1rolleyes:

kız bi de 4 ü de tutarsa......:1shok:
o zaman napıcaksın kafamçokkarıştı
canım Allah gönlüne göre ikiz verir inşallah......

kız bi de 4 ü de tutarsa......:1shok:
o zaman napıcaksın kafamçokkarıştı
canım Allah gönlüne göre ikiz verir inşallah......
valla canım 4ü tutarsa çok üzülerek söylüyorum ama 2 tanesini sonlandıracaz inşallah öyle bişey olmazda ...benimde kafam çok karışık aslında iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum:uhm: gerçi daha ortada bişey yok yarın transferim olup omuyacağı bile belli değil sadece 4 tane transfer edilirse şansımın daha yüksek olacağı düşüncesindeyim kafamçokkarıştı yanlışmı düşünüyorum yoksa dr umda pek itiraz etmedi açıkçası fisfisfis

valla canım 4ü tutarsa çok üzülerek söylüyorum ama 2 tanesini sonlandıracaz inşallah öyle bişey olmazda ...benimde kafam çok karışık aslında iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum:uhm: gerçi daha ortada bişey yok yarın transferim olup omuyacağı bile belli değil sadece 4 tane transfer edilirse şansımın daha yüksek olacağı düşüncesindeyim kafamçokkarıştı yanlışmı düşünüyorum yoksa dr umda pek itiraz etmedi açıkçası fisfisfis

canım dr un daha iyi bilir ben ne bileyim şaka yapayım dedim.kısmet işte.bir yerde okumuştum kadının birine 3 embriyo transfer etmişler.2 si tutmamış ,1 i de üçe bölünmüş.Üçüzü olmuş kadının,tek yumurta üçüzü. kafamçokkarıştı
kaderimizde ne varsa onu yaşarız.içini ferah tut,takılma bunlara.4 embriyo yerleştirilirse için rahat edecekse ve dr un da uygun gördüyse neden olmasın??????????? a.s.

inan artık sağlıklı düşünemiyorum yok blostakist aşaması olsa daha iyi olur yok 4 tane transfer edilirse şansım yüksek olur ne bileyim allah yardımcımız olsun ve allah bize biraz sabır ve güç versin çok zor inan bide başka dertlerde olmasa kaynan elti gibi ahhh ahhh

inan artık sağlıklı düşünemiyorum yok blostakist aşaması olsa daha iyi olur yok 4 tane transfer edilirse şansım yüksek olur ne bileyim allah yardımcımız olsun ve allah bize biraz sabır ve güç versin çok zor inan bide başka dertlerde olmasa kaynan elti gibi ahhh ahhh

sen bunları düşünme dr un bileceği iş.bebişlere konsantre ol.sakin olmaya çalış aşırı stres yapıp bebeleri kaçırma bak :oklava:
kaynanayı kaynar kazana at,eltiye de bi tepik :roflol: boooşveeerrrr.
bak görüyoruz ki ne kadar sakin arkadaş var (örneğin aktüel) hepsi bir bir hamişler maşallah.bu işin yarısı da moral,sakin bir bekleyiş.sanki sen yapabildin mi diye bir sor bakalım.hayır yapamadım ve sonuç ortada.4. denememde stres yapmamaya çalışıcam.hatta posikolojik destek almayı bile düşünüyorum.sen de eğer stres olacaksan yok kaynanaydı ,yok eltiydi ,yok bilmem ne transferden sonra görüşme canım kimseyle. lütfen kendini daha fazla üzme elinden geleni yapıyorsun,gerisi Allahın takdiri ''ol'' derse olur.İçini ferah tut bol bol dua et.senii çook öpüyorum Şeniz

sen bunları düşünme dr un bileceği iş.bebişlere konsantre ol.sakin olmaya çalış aşırı stres yapıp bebeleri kaçırma bak :oklava:
kaynanayı kaynar kazana at,eltiye de bi tepik :roflol: boooşveeerrrr.
bak görüyoruz ki ne kadar sakin arkadaş var (örneğin aktüel) hepsi bir bir hamişler maşallah.bu işin yarısı da moral,sakin bir bekleyiş.sanki sen yapabildin mi diye bir sor bakalım.hayır yapamadım ve sonuç ortada.4. denememde stres yapmamaya çalışıcam.hatta posikolojik destek almayı bile düşünüyorum.sen de eğer stres olacaksan yok kaynanaydı ,yok eltiydi ,yok bilmem ne transferden sonra görüşme canım kimseyle. lütfen kendini daha fazla üzme elinden geleni yapıyorsun,gerisi Allahın takdiri ''ol'' derse olur.İçini ferah tut bol bol dua et.senii çook öpüyorum Şeniz
valla canım çok doğru söylüyorsun ama keşke elimde olsada sakin olup stres yapmamamaya çalışsam bugün daha bir artı heyecanım :bbo:kaynana ve eltiyle zaten görüşmek imkansız konuşmuyoruz çünkü amaaaan canları ceheneme Kötü Kazen inşallah bu sefer bebişime kavuşurumda bana ettikleri bedua kendilerine döner

EBRİZM'cim ve GÜLSEREN'cim inşallah sorunsuz ve sağlıklı çıkar testleriniz Allah yardımcınız olsun, sağlık versin bebişlerinize inşallah

Teşekkürler canım benim biraz daha var testime 17+2 de yapılıcak ama hepimizin sorunsuz ve sağlıklı bebeişler olsun inşallah.

Hayırlısı olsun kederli. Şimdiden olumsuz hiç bir şeyi getirme aklına allah yardımcın olsun dualarımız seninle. bu gün itibaren senden 12 gün haber bile beklemiyoruz yat hiç kalkma 12 gün sonra hamileyim müjdesiyle dön.Tüm dualarım seninle.

Sıkıntılarını tek tek atlatmış olmana sevindim gülseren yarında testinin sonucu iyi çıkar artık rahatlar ve biraz kendini dinlendirebilirsin huzurla inşallah.

Hayırlısı olsun kederli. Şimdiden olumsuz hiç bir şeyi getirme aklına allah yardımcın olsun dualarımız seninle. bu gün itibaren senden 12 gün haber bile beklemiyoruz yat hiç kalkma 12 gün sonra hamileyim müjdesiyle dön.Tüm dualarım seninle.
inşallah canım inşallah zaten transferden sonra pc ye oturmak yasak (eşim tarafından )12 gün boyunca nasıl vakit geçiririm bilmiyorum

kıslar hepınıze slm nasılsınız bakalım dıamond kızın olacakmız saglıcakla kucagına al inş ebrzm sende ıkızlerını saglıcakla kucagına al cnm kederlı hadı hayırlı olsun inş rabbım 12gun sonra hamısım dıye bagırmayı 9ay sonrada bebısını saglıcakla dod-gururken bagırmayı nasıp etsın gulserencım babanın amelıyatı ıyı gecmıs sevındım ıns enkısa zamanda saglıgına takrar kavusur sen de artık bıraz bebısı dusuninş yarı guzel haberlerle doneceksın cnm butterfly inş sende bende en kısa zamanda anne olacagız cnm rabbım bızede yasatacaktır inş

Back
X