• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

kıslar hepınıze slm nasılsınız bakalım dıamond kızın olacakmız saglıcakla kucagına al inş ebrzm sende ıkızlerını saglıcakla kucagına al cnm kederlı hadı hayırlı olsun inş rabbım 12gun sonra hamısım dıye bagırmayı 9ay sonrada bebısını saglıcakla dod-gururken bagırmayı nasıp etsın gulserencım babanın amelıyatı ıyı gecmıs sevındım ıns enkısa zamanda saglıgına takrar kavusur sen de artık bıraz bebısı dusuninş yarı guzel haberlerle doneceksın cnm butterfly inş sende bende en kısa zamanda anne olacagız cnm rabbım bızede yasatacaktır inş

Çok teşekkürler canım allah en kısa zamanda kısmet etsin. Ve sanada benim gibi ikiz kısmet olsun.Şeniz

diamondcum butterfly s bende önce haberi yetiştirmiş ::))))evet ertelendi blastokist aşamasında olacakmış benim transfer valla bende bunu istiyordum zaten şans daha yüksek olduğunu duyunca hakkımda hayırlısı olsun
butterfly s cim valla eşim transferden sonra şifre koyacam diyor pc ye yoksa bende kaçamak yapardım zaten kıslar şifre nasıl kırılır bir bilginiz varmı :))))

kızma kederlicim yaaa.ne yapayım kız senden cevap bekliyodu...:çok üzgünüm:
şifre kırmayı eşime bir sorayım bakyım o iyi bilir.yalnız şifre kıralım derken bilgisayarı çökertmeyelim jeyyar şaka şaka eşim bilir böyle şeyleri naniknanik

butterflys cim hemen öğren ve bana yaz tamammı zaman kısıtlı biliyorsun yarından sonra transferim var

diamondcum butterfly s bende önce haberi yetiştirmiş ::))))evet ertelendi blastokist aşamasında olacakmış benim transfer valla bende bunu istiyordum zaten şans daha yüksek olduğunu duyunca hakkımda hayırlısı olsun
butterfly s cim valla eşim transferden sonra şifre koyacam diyor pc ye yoksa bende kaçamak yapardım zaten kıslar şifre nasıl kırılır bir bilginiz varmı :))))

Kederlicim bencede çok güzel olmuş blastosist olması hadi hayırlısı inşallah:1hug:

Kızlar hep korktuğum bulantılar başladı, ilk çıkarmamı yaptım bugün, hiç bişey yiyemiyorum bebek beslenemiycek diyede üzülüyorum, üstüne birde meşhur başağrım eklendi, bugün bittim yani, bir hafta izin aldım, inşallah böyle devam etmez bu bulantılar yaaa

Kızlar hep korktuğum bulantılar başladı, ilk çıkarmamı yaptım bugün, hiç bişey yiyemiyorum bebek beslenemiycek diyede üzülüyorum, üstüne birde meşhur başağrım eklendi, bugün bittim yani, bir hafta izin aldım, inşallah böyle devam etmez bu bulantılar yaaa
kuzi bu mesajını şimdi farkettim canım 1 hafta izin aldığın iyi oldu kafanı bedenini dinlendirmiş olursun bulantıların için tuzlu yiyecekler ye korkma bebeğin şuanda kanınla besleniyor kıs sen ne pinpirikli çıktın öylee :))))ama hakılısın bence annelik duygusu bu olsa gerek ben düşünüyorumda senden daha beter olurum herhalde:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaar 3 ay bebiş annenin depolarını tüketirmiş.sen aç kalsan da Allahın izniyle ona bişiy olmaz merak etme.kraker falan iyi geliyormuş yanından ayırma kuzicim.

butterflys cim hemen öğren ve bana yaz tamammı zaman kısıtlı biliyorsun yarından sonra transferim var

ay canım öğrendim.durum feciiii sen yapamazsın.anakartın yanındaki pili sökmekten bahsediyor.anakart ne pil nerde onu bilmek lazım yani.....:uhm:
başka bir yöntem daha var o da kocişini ikna etmek....kafamçokkarıştı
hangisi işine gelirse :1rolleyes:

ay canım öğrendim.durum feciiii sen yapamazsın.anakartın yanındaki pili sökmekten bahsediyor.anakart ne pil nerde onu bilmek lazım yani.....:uhm:
başka bir yöntem daha var o da kocişini ikna etmek....kafamçokkarıştı
hangisi işine gelirse :1rolleyes:

valla canım ne anakarttan anlarım nede pilden fisfisfisben en iyiysi 2. yöntemi uyguluyayım biraz zorlanacam ama bakalım başarabilecekmiyim :1rolleyes:

valla canım ne anakarttan anlarım nede pilden fisfisfisben en iyiysi 2. yöntemi uyguluyayım biraz zorlanacam ama bakalım başarabilecekmiyim :1rolleyes:

o zaman sana başarılar dilerim.biraz acitasyon yap bakalım.çok meraklanırsam tutmaz de ,5 dk bile yeter falan de ne bileyim.olmadı biraz canım cicim dersin işte ne bileyim yaaa. :utangac:
inşallah başarırsın canım....a.s

kederli kocana de ki KK insana büyük moral oluyor ve senin de bu 2 hafta boyunca en çok ihtiyacın olan şey bol kahkaha ve moral. ben KK olmasa ne yapardım bilemiyorum. Ayrıca bilgisayar seni oyalar ve çok düşünmeni engeller. Böyle anlat bence o zaman engel olmaz, sorun yaşamazsınız.

hayırlısı olsun canım hiç olumsuz düşünme inşallah bize müjde vericeksin.

kuzicim hayırlısı olsun anneliğin zorluklarını yaşamaya başladın. Biraz zor geçiyor canım ama metanitini koru 12. haftaya geldiğinde her şey bitmiş oluyor ben hiç bitmiycek o ağzımdaki metal tadı ömür ebedi kalıcak zannediyordum ama çok şükür atlatılıyor.Biraz sabretmek gerekiyor.

kuzi bu mesajını şimdi farkettim canım 1 hafta izin aldığın iyi oldu kafanı bedenini dinlendirmiş olursun bulantıların için tuzlu yiyecekler ye korkma bebeğin şuanda kanınla besleniyor kıs sen ne pinpirikli çıktın öylee :))))ama hakılısın bence annelik duygusu bu olsa gerek ben düşünüyorumda senden daha beter olurum herhalde:))))

Sorma ya, hergün başıma bişey geliyo :) öyle böyle bi atlatsam şu 3 ayı belki rahatlarım, izin almakla çok iyi etmişim gerçekten dünya varmış, hadi yakında beraber bulanıcaz inşallah :)))

kızlaar 3 ay bebiş annenin depolarını tüketirmiş.sen aç kalsan da Allahın izniyle ona bişiy olmaz merak etme.kraker falan iyi geliyormuş yanından ayırma kuzicim.
Bunu öğrendiğim iyi oldu içime dert oluyodu beslenemiycek diye sağol canım, zaten sadece birkaç kraker yiyebiliyorum onu bile zor yutuyorum, birde şükürki meyvenin bol zamanı en rahat yediğim şey meyve

kuzicim hayırlısı olsun anneliğin zorluklarını yaşamaya başladın. Biraz zor geçiyor canım ama metanitini koru 12. haftaya geldiğinde her şey bitmiş oluyor ben hiç bitmiycek o ağzımdaki metal tadı ömür ebedi kalıcak zannediyordum ama çok şükür atlatılıyor.Biraz sabretmek gerekiyor.

Off gerçekten asıl iş yeni başlıyo galiba evde olsam hiç dert etmiycem ama iş düşündürüyo beni, daha 7.hafta bile olmadı, 12.haftada biterse hiç yoktan iyidir napalım daha uzun sürmesinde, Allah sabırlar versin yardım etsin hepimize
:1ninca:

Valla Kizlar Eşim Biraz Inatçidir En Az Bir Hafta Pc Mc I Yok Sana Diyor Geçen Sefer Senin Dediğin Oldu Bu Sefer Benim Dediğim Olacak Diyor Azicik Sikacaz Dişimiz Artik Ne Yapalim

Back
X