En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Ebrizm canım çok geçmiş olsun.Allah bebeğini bağışlasın,analı babalı büyüsün.İnşallah kısa zamanda daha iyi olursunuz ikiniz de.Doğumunu hangi hastanede yaptın,sadece tepecikte mi kuvöz varmış?Sürekli kontrol edin miniği oradayken.Çok kafana takma kız çocukları çok çabuk toparlıyor.Kısa zamanda kollarında olur inşallah.

mrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.

Allah anneli babalı büyütsün cnm .büyük savaş vermişsiniz .inşallah kucağına da gelirkısa zamanda

mrb arkadaşlar kızım hastaneden çıktı bazı sıkıntılarımız var ama allahın izniyle atlatıcaz hepinize dualşarınız için çok teşekkür ederim biraz daha toparlanınca daha sık haberdar ederim sizleri diamond doğumumu çınarlıda yaptım ve o gece şifa dahil hiç bir yerde ventilatör cihazlı kvöz bulunamamış

mrb arkadaşlar kızım hastaneden çıktı bazı sıkıntılarımız var ama allahın izniyle atlatıcaz hepinize dualşarınız için çok teşekkür ederim biraz daha toparlanınca daha sık haberdar ederim sizleri diamond doğumumu çınarlıda yaptım ve o gece şifa dahil hiç bir yerde ventilatör cihazlı kvöz bulunamamış

Canım benim ya, buna da şükür, en kısa zamanda tamamen normale döner inşallah herşey, Allah acil şifalar versin.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar... uzun zaman oldu görüşmeyeli. nasılsınız? ben 18 gün önce doğum yaptım. 36+1 de. çok şükür herşey yolunda. oğullarımla beraber evimizdeyiz. darısı sizlerin başına inşallah. sorunsuz ve güzel bir doğum geçirmenizi dilerim.görüşmek üzere....:emir_bebek:

hayırlı olsun benimde günüm yaklaştı. 6 hafta var , ama kendileri arada süpriz yapmazlarsa.Doğum normal mı yoksa sezeryanmı bigilendirebilirmisin beni yapmam ve dikkat etmen gereken nedir?

merhaba arkadaşlar... uzun zaman oldu görüşmeyeli. nasılsınız? ben 18 gün önce doğum yaptım. 36+1 de. çok şükür herşey yolunda. oğullarımla beraber evimizdeyiz. darısı sizlerin başına inşallah. sorunsuz ve güzel bir doğum geçirmenizi dilerim.görüşmek üzere....:emir_bebek:

Aa geldimi bebişlerimiz maşallah maşallah, gözün aydın canım çok sevindim iyi olduğunuza, Allah bağışlasın, nasıl geçti doğumun, isimlerini ne koydunuz anlatsana

Aa geldimi bebişlerimiz maşallah maşallah, gözün aydın canım çok sevindim iyi olduğunuza, Allah bağışlasın, nasıl geçti doğumun, isimlerini ne koydunuz anlatsana

canım çok şükür doğumum çok iyi geçti .epidural sezeryan oldu.valla hep diyorum allah hepinize benimki gibi bir doğum nasip etsin.nasıl oldu anlamadım bile.yarım saatte çıktım. bebeklerimi hemen doğumda sgördüm.okşadım.müthiş bir duygu.isimlerini de ege ve utku koyduk.:nazar:

hayırlı olsun benimde günüm yaklaştı. 6 hafta var , ama kendileri arada süpriz yapmazlarsa.Doğum normal mı yoksa sezeryanmı bigilendirebilirmisin beni yapmam ve dikkat etmen gereken nedir?

canım allah zamanında ve kolay bir doğum nasip etsin. kuziyede dediğim gibi inşallah benim kadar güzel ve sorunsuz bir doğum geçirirsin. bebeklerin küvöze girmeden koynuna alırsın.sana tavsiyem hep olumlu düşün. doktoruna güven.ben hep olumlu düşündüm. hiç heyecan yapmadım. güle oynaya doğuma girdim.ama hep diyorum hamileliğiminde doğumumunda bu kadar iyi geçmesinin sebebi allahımdan sonra doktorumun sayesinde.benim doktorumla arkadaş gibiydik. onun çok etkisi oldu. sormak istediğin bişey olursa ben buralardayım.görüşürüz yine

canım çok şükür doğumum çok iyi geçti .epidural sezeryan oldu.valla hep diyorum allah hepinize benimki gibi bir doğum nasip etsin.nasıl oldu anlamadım bile.yarım saatte çıktım. bebeklerimi hemen doğumda sgördüm.okşadım.müthiş bir duygu.isimlerini de ege ve utku koyduk.:nazar:

Oh maşallah çok şükür güzel bi doğum haberi aldım, inşallah herşey böyle güzel devam eder, inşallah bizimkide seninki gibi olur, isimleriyle yaşasınlar çok güzelmiş, hayırlı evlat olsunlar inşallah, oyy yerim onları ben mis kokuyodur şimdi heryer, Allah her isteyene nasip eder inşallah. Zor oluyomu bakımı ikizlerin.

kuzi artık senin doğuma da az kalmış.doğumda benim için de dua et olur mu?Çok öpüyorum...

Tamam canım benim, Allah hiç beklemediğin bir anda ve en kısa zamanda sevindirir inşallah seni, yaşadıkların dayanılır gibi değil ama beterin beteri var biliyosun, hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. Bende seni öptüm.:Saruboceq:

Oh maşallah çok şükür güzel bi doğum haberi aldım, inşallah herşey böyle güzel devam eder, inşallah bizimkide seninki gibi olur, isimleriyle yaşasınlar çok güzelmiş, hayırlı evlat olsunlar inşallah, oyy yerim onları ben mis kokuyodur şimdi heryer, Allah her isteyene nasip eder inşallah. Zor oluyomu bakımı ikizlerin.

amin canım. inşallah allah hepinize sorunsuz bir doğum nasip eder. valla evet ikizlerin bakımı çok zor. 3 haftadır annem yanımdaydı. çok yardımı oluyordu. dün annem gitti yalnızdık eşimle. zor evet çok zor ama bir o kadar da harika. kokularını bir içime çekiyorum bütün yorgunluğum uykusuzluğum silinip gidiyor.birkaç hafta sonra sende yaşayacaksın bu duyguyu.anne olmak başka bişey.:asigim:

amin canım. inşallah allah hepinize sorunsuz bir doğum nasip eder. valla evet ikizlerin bakımı çok zor. 3 haftadır annem yanımdaydı. çok yardımı oluyordu. dün annem gitti yalnızdık eşimle. zor evet çok zor ama bir o kadar da harika. kokularını bir içime çekiyorum bütün yorgunluğum uykusuzluğum silinip gidiyor.birkaç hafta sonra sende yaşayacaksın bu duyguyu.anne olmak başka bişey.:asigim:

Sağol canım, maşallah onlara, Oohh kokusu buralara kadar geldi valla mis gibiler kaydirigubbakcemile3, Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşallah, bütün dileğim bu :Saruboceq:

çok sevindim canım allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin dediğin doğru allah her keze senin kadar rahat bir doğum kısmet etsin. çok öpüyorum canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

menekşe canım hayırlı olsun bebişlerinn..darısı tüm olmayanların başına içindede ben olmak dilegiyle..canım nasıl geçiyo vakitlerin ikizlerle.. yalnız bakabilmek kolaymı şimdi..bende hamile kalabilirsem inşallah rabbimden ikiz istiyorum..ama tabiki en önce hayırlısı..

Back
X