En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Oyy maşallah oğluşuna, sağlıkla gelsin inşallah, benim hislerim tutmamıştı valla bende erkek hissediyodum ama kız çıktı zilli
insan ikisindende tatmak istiyo ama ya, inşallah Allah birer tanede normal yoldan verir sana kız bana oğlan kaydirigubbakcemile5

gerçekten biz de ikisinden de vazgeçemedik.dr erkek deyince hem sevindik hem üzüldük.
benim için normal yoldan hamile kalmak bir mucize olur ama tabbiii Allahtan ümit kesilmez.rabbim ol derse olur.
bizim ki de bir numara yapar mı bilmem teyzesi.Ay sonu kontrolüm var o zamanda kız derse şok oluruz valla.

bu arada ben de ebrizm i merak ediyorum doğum yaptı mı acaba?o da darkinlife gibi mis kokulularına kavuştu mu acaba? :hooray: :nazar:

Kızlar bende çok merak ediyorum ebrizmi, içimden bir his yapmıştır diyo ama hayırlısı inşallah, ara sıra haber veririm diyodu ama unuttu

Menekşe sen nasılsın, bitti sayılır seninde günlerin

mrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.

mrb arkadaşlar. habersiz bıraktım sizleri ama başıma öyle kötü olaylar geldiki ancak bu gün internete girebilecek duruma geldim. biliyorsunuz doğum iznine ayrılmıştım. o hafta evde pek iyi geçirmedim sürekli ağrı sızı 2 defa kontrole gittim bebeklerim normaldi. cumartesi akşam zeri evde sancılandım ve suyum geldi acil hastaneye gittim kontrollerde bebeğimin bir tanesi kesesini kirletip hayata veda etmiş diğerini ve beni zehirlediği için doğumun başladığını öğrendik ve acil doğuma alındım doğumda zehirlenmenin ve yüksek tansiyonumun etkisi ile tüm damarlarım patlamaya başlamış kızımın biri oksijensiz kalmış karnımda onu 112 ile ve ailemin büyük çabalarıyla tepecik yenidoğana gönderilmiş ve benim 6.5 saatlik yaşam mücadelesi verilen ameliyatlarım başlamış damarlarım bağlanmış ve darmadağan olan rahimim alınmış va 2 gün yaşam destek ünitesine bağlı kalmışım ve 2 gün sonunda allah bana yardım edip hayata dönmüşüm ve sonrasında bir dizi rahatsızlıklar böbreklerimde fonksiyon kaybı karaciğerimde fonsiyon bozukluğu 20 gündür tedavim sürüyordu ve dün hastaneden çıktım kızımdada aynı rahatsızlıklar oluşmuştu bu 20 günde şükürler olsun oda iyileeşti. bu gün artık evimdeyim ve az önce kızımı gördüm allah onu bana bağışladı çok şükür. hala hastanede kalması gerekiyor çünkü ağızdan beslenmeyi henüz öğrenemedi öğrenip biraz kilo aldığı takdirde evimize gelebilicek hepinizden benim ve kızım için dualarınızı eksik etmemnizi rica ediyorum ve lütfen bir çoğunuz işin sonuna geldiniz lütfen kendinizi ve bebeğinizi iyi takip edin hareketliliklerini sürekli kontrol edin özellikle sen menekşe ikizlerde yer sıkışıklığından fark etmek daha zor nolursunuz kendinize dikkat edin hepinizi öptüm ve dualarınıza ihtiyacım var fırsat buldukça yazmaya gayret edicem. henüz ameliyatların izlerini yaşıyorum daha fazla yazamıycam iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.ve merak edip ilgilenenlere çok teşekkürler.
seni tanımıyorum bu bölümüde ilk defa okuyorum ama senin adına cok üzüldüm canım cok geçmişler ve allah sabır versin olsun allah sana ve bebeğine uzun ,sağlıklı ömürler versin .:Saruboceq:kızın için endişelenme canım 34 hafta cok iyi bir hafta umarım yakında eline alırsın:emir_bebek:.bende hamileliğimin 22.haftasındakızımı kaybettim .annelik zor .:1no2:allahım seni ve kızını sağlığına kavuştursun

Ebrizm öncelikle yaşadıklarından ötürü geçmiş olsun diyorum ama şimdi iyi olduğunuz için sevindim allah yavrunu sana bağışlasın canım

canım şu an şoktayım ve gözlerim yaş içinde.neler yaşadın sen ya neler olmuş. ne diyeceğimi bilemedim. doktor hiç bakmadı mı kaç haftada bir gidiyodun kontrollere?nts ye falan girmedin mi? nasıl anlamaz doktorun yaaaa! kaçıncı haftanda oldu bütün bunlar? kaç hafta öyle kalmış bebeğin içerde? bu nasıl iş ya? vallahi şoktayım.şu an ne desem boş. allah seni yavruna yavrunuda sana bağışlasın. allah sabırlar versin. çokkk geçmiş olsun.bizi habersiz bırakma ne olur.kendine çok iyi bak canım.

Kızlar bende çok merak ediyorum ebrizmi, içimden bir his yapmıştır diyo ama hayırlısı inşallah, ara sıra haber veririm diyodu ama unuttu

Menekşe sen nasılsın, bitti sayılır seninde günlerin

kuzicim ebrizmi duyana kadar iyiydim bende. şaşkınım şu anda. evet az kaldı benimde bakalım hayırlısı.sende iyisindir umarım. dikkat et kendine.

ebrizm canım benim ben de ağlamaktan bir hal oldum.canım verilmiş sadakanız varrmış.Allah seni yavrundan ,yavrundan seni ayırmasın.çook geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.ne diyeyim şaşkınlıktan birşey aklıma gelmiyor.Allah sana sbır güç kuvvet versin canım.inşallah bir an önce toparlanıp kızına gerekli ilgiyi verebilirsin.Allah ikinizi de korusun....

ebrizm inana bana ağlamaktan bir hal oldum canım.şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyorum.heberin geciktikçe kuşkulanmaya başlamıştım zaten.Ama bu kadarını beklemiyordum.
Allah sana güç kuvvet ,sabır versin.yavrunu senden, seni yavrundan ayırmasın.Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.İnşallah bir an önce toparlanıp kızına hayal ettiğin bakımı, ilgiyi gösterirsin.rabbim ikinizi de korusun....

Ebrizim

çokkk geçmiş olsun ve rabbim geri kalan bebeğine ve sana güç versin.okuyunca üzüzldüm ama yaşadığın acı hakikaten zor.iyiyki alilen var iyiyki iyileşiyorsunuz.rabbim kimselere yaşatmasın bu üzüntüyü.ama artık yavaş yavaş sağlıklarınıza kavuşmanızada seviniyorum.

Yaşadıklarını ya benim anlamadığım nasıl olurda dr iki kere dr gitmene rağman bunu fark edememesi yada şöyle diyeyim anıden yaşanan bir durum muymuş bu belirtileri nelerdir.dr bu konu ile ilğili nasıl bir açıklama yaptı sana.biliyorsun bende ikiz gebelik yaşıyorum .şu ana kadar normal gidiyorum ama vereceğin bilgiler bizler için çok önemli deneyimlerine ve bilğilerine ihtiyaçımız var.

Geçmiş olsun canım

:1shok: resmen şoktayım, Ebrizm çok geçmiş olsun canım benim, üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum, bu sayfayı üstlerde görünce güzel bir haber var diye sevine sevine açtım bende, herşey gayet güzel giderken nasıl olur böyle bişey akıl alır gibi değil, senin izne ayrıldığın haftalardaki rahatsızlıkların bundanmış demek, insanın dili varmıyo ama herşeyin hayırlısı canım, neyseki bebeklerinin birini bağışlamış, diğerine vermediği ömrü ikinize versin Allah, en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah yavrunu

kuzicim ebrizmi duyana kadar iyiydim bende. şaşkınım şu anda. evet az kaldı benimde bakalım hayırlısı.sende iyisindir umarım. dikkat et kendine.

Sağol menekşecim bende haberi alana kadar iyiydim, korkunç bir olay. Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Ebrizm çok geçmiş olsun arkadaşım,işallah kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve kızınla düşlediğin herşeyi yaşarsın :)

canım yaaaa. çok üzüldüm. geçmiş olsun. allah kızını sana bağışlasın inşallah . bir an önce iyileşssin de evine dönsün tatlım. dua etmezmiyiz.kendine iyi bak

Back
X