• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Canım görmemişim bu sorunu ama sonradan konuştuk senle.
Ben burda yani Aksarayda yapacağım doğumumu inşallah.
Aslında Adanayı istedim ama eşim yanında olmamızı istedi.
Burdaki hastanede güzel olunca bende pek ısrar etmedim.

Konyada kimsem yok canım oraya sadece tedavi amaçlı gidiyordum.

Ebrizm canım karın ağrısı aynı zamanda setleşme şeklinde oluyorsa tüm karında, o zaman erken doğum habercisi olabilirmiş.

Kızlar tedaviyle hamiş kaldınız ve erken doğum ihtimali çok yüksek.bence hazırlıklarınızı bi iki haftaya kadar bitirin.

Bu arada Nazlımelek de anne oldu.O da Kasım annesiydi ama bebişleri erkenden gelmek istemiş :)

İnşallah bizlerde bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Kuzi senin bebiş nasıl canım?

Butterfly senin miden geçti mi?

Ben de Gülseren i merak ediyorum bu arada.Haber alan olursa bizide bilgilendirsin kızlar.

Benim bebiş iyi çok şükür darkcım, hayretler içerisinde bebeğin gelişimini takip ederken günlerin nasıl geçtiğini bile anlamıyo insan, aaa bacakları çıktı, aaa boyu mm'lerden cm'lere çıktı derken birde baktım 6.aya gelmişiz:1shok:,
ben seni kasım annelerinde takip ediyorum arada darkcım çok az kaldı eli kulağında ceren hanımın, nekadar heyecanlısındır kimbilir, sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah,

Ebrizm karnımda ağrılar var dedi ve doğum iznine başladı haber alamadık merak ediyorum noldu acaba, gülseren zaten temelli yok oldu ortadan, inşallah iyilerdir

teşekkürler tinyciğim.Teşekkür butonu çıkmadı sende.

38 haftalık olduk canım.Bebişimiz 2 hafta önde gidiyor.15 günüm kaldı Allahın izniyle.
Dua edin bana :((

Ebrizm de iyidir inşallah Kuziciğim.

SZaman hızlı geçiyor cidden.Ben bu doğum öncesi izinde çok şeyler yaparım diye planlıyordum.3 hafta diye izne ayrıldım ama 2 hafta sonra olcak sanırım doğumum..
Hepimize hayırlısı olsun inşallah.

darkcım hayırlı , sağlıklı doğumlar diliyorum.
mide sorunlarım malesef geçmiyor.daha az bulantım var ama artık bulandığım zaman daha çabuk kusmaya başladım ve yanmalar da başladı.ben de zaten gastrit var o yüzden çok zor geçiriyorum hamişliği.doğuma kadar böyle gidicem galiba...

darkcım hayırlı , sağlıklı doğumlar diliyorum.
mide sorunlarım malesef geçmiyor.daha az bulantım var ama artık bulandığım zaman daha çabuk kusmaya başladım ve yanmalar da başladı.ben de zaten gastrit var o yüzden çok zor geçiriyorum hamişliği.doğuma kadar böyle gidicem galiba...

38 haftalık olduk canım.Bebişimiz 2 hafta önde gidiyor.15 günüm kaldı Allahın izniyle.

SZaman hızlı geçiyor cidden.Ben bu doğum öncesi izinde çok şeyler yaparım diye planlıyordum.3 hafta diye izne ayrıldım ama 2 hafta sonra olcak sanırım doğumum..

Ayyy onbeşgün göz açıp kapayana kadar geçer ya:1ninca:, Allah çabucak sağlıkla kurtarsın canım benim, çok heyecanlandım çokkk

günaydın arkadaşlar. çok şükür hala doğum yapmadım. ama c tesiden beri evde hiç kalkmadan yatıyorum. kesinlikle yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi dr haftada 1 gün artık kontrole gitmeye başladım nihayet iş yerimde insafa geldi raporumu klullandırıyor bu gün 1-2 saatliğine iş yerime gelebildim.Karın ağrımda azalma var ama tamamen bitmiş değil dün nts çekildi o anda ağrım yoktu ve kızların kalp atışları iyiydi. inşallah hep böyle devam eder ve zamanımızı doldururuz en azından şu 3 haftayı atlatabilsek bi 36 haftalık olabilsek çok rahatlıycam. erken doğumu engellemek için yeni bir ilaç verdi dr um. acayip yıpratıyor 6 saatte bir içmem gerekiyor. ve sanırım o ilaç dokunuyor burnum kanıyor her gün. şimdilik böyle idare ediyorum. evde internetim yok her zaman sizi haberdar edemem ama zaman zaman annemlerden girip sizleri haberdar ederim. bu arada diamondtan haber aldınızmı çınar evine dönmüş olmalı umarım iyidir. hepiniz miniklerinize ve kendinize iyi bakın hepinizi çok öptüm.

Darkcım dularım seninle canım.
Hala tek ümidimsin, tek tüple başadınya bunu . bende inatla bekliyorum kendiğilinden gelmesini.

hayırlı doğumlar darkcım.

ebrizm doğum yapmadığına çok sevindim canım.inşallah kızların 3-4 hafta daha sabrederler.sen de kendine iyi bak canım.ne işmiş yaaa hala gidiyorsun insafsızlar

günaydın arkadaşlar. çok şükür hala doğum yapmadım. ama c tesiden beri evde hiç kalkmadan yatıyorum. kesinlikle yatak istirahati etmem gerektiğini söyledi dr haftada 1 gün artık kontrole gitmeye başladım nihayet iş yerimde insafa geldi raporumu klullandırıyor bu gün 1-2 saatliğine iş yerime gelebildim.Karın ağrımda azalma var ama tamamen bitmiş değil dün nts çekildi o anda ağrım yoktu ve kızların kalp atışları iyiydi. inşallah hep böyle devam eder ve zamanımızı doldururuz en azından şu 3 haftayı atlatabilsek bi 36 haftalık olabilsek çok rahatlıycam. erken doğumu engellemek için yeni bir ilaç verdi dr um. acayip yıpratıyor 6 saatte bir içmem gerekiyor. ve sanırım o ilaç dokunuyor burnum kanıyor her gün. şimdilik böyle idare ediyorum. evde internetim yok her zaman sizi haberdar edemem ama zaman zaman annemlerden girip sizleri haberdar ederim. bu arada diamondtan haber aldınızmı çınar evine dönmüş olmalı umarım iyidir. hepiniz miniklerinize ve kendinize iyi bakın hepinizi çok öptüm.

Aman yaa kaç gündür açılmıyo site, merak ettim valla, iyi iyi sık dişini biraz daha hadi hayırlısı inşallah

kuzi nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım bebiş varmı benim hala yok tüpbebek yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak

Benim doğum da 1 Kasımda olcak inşallah kızlar.Dualarınızı bekliyorum.

Ebrizm inşallah bebeklerin bekler biraz daha.Aldığın ilaçlar çok etkili sanırım.Benim arkadaşıma da doktor geciktirmek için ilaç vermişti o da çok kötü olmuştu.İnşallh hayırlısıyla büyür bebişlerin.

kuzi nasılsın canım uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın canım bebiş varmı benim hala yok tüpbebek yaptıracağız bakalım sonuç ne olacak

kusura bakma hasretcim, görmedim mesajını, iyiyim canım bebiş var çok şükür, 6,5 aylık oldu, dondurulmuş embriyolarla tuttu ikinci denemede, Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin tez zamanda, herzaman bunu diliyorum, hakkında hayırlısı olsun, inşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan olurde sürpriz yapar sana bebişinkaydirigubbakcemile5

Benim doğum da 1 Kasımda olcak inşallah kızlar.Dualarınızı bekliyorum.

Ebrizm inşallah bebeklerin bekler biraz daha.Aldığın ilaçlar çok etkili sanırım.Benim arkadaşıma da doktor geciktirmek için ilaç vermişti o da çok kötü olmuştu.İnşallh hayırlısıyla büyür bebişlerin.

Ayyyy çok az kaldı büyük güne:1ninca:, Allah yardımcın olsunnnnn

oğluşum olacakmış teyzesi.ben de öyle hissediyordum zaten :CüvCüv:

Oyy maşallah oğluşuna, sağlıkla gelsin inşallah, benim hislerim tutmamıştı valla bende erkek hissediyodum ama kız çıktı zilli
insan ikisindende tatmak istiyo ama ya, inşallah Allah birer tanede normal yoldan verir sana kız bana oğlan kaydirigubbakcemile5

merhaba gülserenden haberi olan varmı arkadaşlar epeyden girmiyor çok merak ettim

Gülseren kayıplara karıştı hazirancım, girmiyo artık hiç inşallah iyidir,

seninde yeni tedavin hayırlı olsun inşallah mutlulukla sonuçlanır bu sefer, herkes teker teker yakalıyo bebişini, sıra sende artık Allah seninde kucağını doldursun hayırlısıyla canım:1hug:

Back
X