• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

merhaba haziran o ilacı neden kullanıyosun canım merak ettim.hadi bakalım az kalmış bebişlere....

Sağol canımcım az kaldı dr vermişti benim ki biraz farklı oldu ama hormon ilacı yazıyor üzerinde büyük ihtimalle rahim duvarı için vermiş olabilir 8 mayıstan beri kullanıyorum. drlara ulaşamadım hemşirelerde bişey demek istemiyorlar tereddütte kaldım konsey odasında ilacı göstererek sordum buna devam edeceğimmi diye hayır kes dedi sonra yukarı uzman olan odasında beklememi söyledi gittim oda tam tersine devam lucrinede devam jel sabah akşam ayy ne yapacağımı şaşırdım cuma günü transferim var inşallah iyi çözülürler.

Merhaba Kisslar Kaç Gündür Giremiyorum Kusura Bakmayin :) Ama Aklim Hep Sizde.... Cumartesi Test Yaptirdiğim Hastane Vardi Hatirlarsiniz 10 Gün Içinde Kontrol Hakkim Vardi Oraya Gittim Sabah Ay Doktor Bakti Bakti Sesini çikarmadi çok Korktum Su Içmediğim Içinmi Bilmiyorum Zor Gördü Heralde Ama çok şükürki Gayet Iyi Kalp Atişlari Dedi Sonra Bende şuan Kaç Haftalik Dedim Tam 7 Haftalik Dedi Ama Geçen Hafta Gittiğimdede 7 Haftalik Demişti Tirstim Cumartesi 8+3 Olmasi Gerekiyordu Ama Adet Tarihime Göre Hesaplanirsa Tam Olarak 8 Haftalikti Ben Anlamadim Bu Hesaplamayi? Bu Arada Kocama Kizin Arkanizdayim Istediğinizi Söyleyin, Cumartesi Aradim Sirf Bunaldiğim Için Akşam Erken Gelsen Sahile Kumpir Yemeğe Gitsek Dedim Oda 9 Gibi Gelirim Dedi Neyse Geldi Hazirlandi Nereye Dedim Dişari çikalim Dedi Bu Saatten Sonra Olmaz Diyince Anneme Hediye Alicam Dedi Bende Aldim Dedim Olmaz Ben Ayakkabi Sözü Verdim Dedi Kardeşlerini Aldi Gitti Bende Saatlerce Oturdum Ağladim Herşey Aklima Geliyor Sirasiyla Kendime Kiziyorum Ağlayip üzülünce Bebeğimin Zarar Görmesinden Korkuyorum Ama çok Bunaldim Ve Dayanamadim Artik Ve Inanin Onu Görmek Bile Zor Geliyor Bana, Sanki Insanliktan çikmiş Gibi Davraniyor.... Neyse Sizide Sikmiyim Daha Fazla :)

nermincim şaka yapıyoruz biz

hami,lelik döneminde bazı kadınlar kocalarına gıcık olurmuş sende o ruh halindesin gecer bunlar

o senin beyaz atlı prensin unutma ÇOCUK YAPAYIM DERKEN KOCADAN OLACAN :roflol:

slm gülserencim seninde anneler günün kutlu olsun. birşey soracağım: Ben bugün dr gittim cuma günü transfer olacak akşam jele başlayacağım lucrine devam ediyorum. dr biri kullandığım cyclo-Progynova ya devam diğeri kes dedi aklım karıştı aradım çıkmışlar sende bu ilaçtan kullandın mı canım kullanan birileri varsa lütfen acil yardım lütfen

Konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar??Haziranın acil yardıma ihtiyacı varrrr..

slm gülserencim seninde anneler günün kutlu olsun. birşey soracağım: Ben bugün dr gittim cuma günü transfer olacak akşam jele başlayacağım lucrine devam ediyorum. dr biri kullandığım cyclo-Progynova ya devam diğeri kes dedi aklım karıştı aradım çıkmışlar sende bu ilaçtan kullandın mı canım kullanan birileri varsa lütfen acil yardım lütfen

Hazirancım valla yanlış yönlendirmek istemiyorum ben ne Lucrin ne de cyclo-progynova kullandım dondurulmuşlarda, ama mesela ben rahim kalınlığı için ve östrojen hormonu için estrofem diye bir ilaç kullanıyorum, seninki de bununla aynı şeymi içerik olarak bilmiyorum, ben onu kullanmaya tedaviye başladığım zaman başladım ve transferden sonra da hala devam ediyorum hiç kesmeden, doktorunun cep telefonu yokmu sende canım arayıp sorsan

CANIM MESAJINI GEÇ GÖRDÜM AMA BEN BU İLACI KULLANMADIM UMARIM HALLETMİŞSİNDİR....

EYLÜLcüm cyclo progynova adlı ilacın sadece beyaz olanlarını hamile kaldıktan sonra bile belli bir süre kullandım.O ilacın belli bir kullanma talimatı var.Birkaç gün 3 tane ,birkaç gün iki tane kullanıyorsun .Sanırım en son iki tane de kalmıştık.Transferden sonra da antibiyotik ve bebe aspirini ekleyecek.Bir de jel tabii ki.

Merhaba Kisslar Kaç Gündür Giremiyorum Kusura Bakmayin :) Ama Aklim Hep Sizde.... Cumartesi Test Yaptirdiğim Hastane Vardi Hatirlarsiniz 10 Gün Içinde Kontrol Hakkim Vardi Oraya Gittim Sabah Ay Doktor Bakti Bakti Sesini çikarmadi çok Korktum Su Içmediğim Içinmi Bilmiyorum Zor Gördü Heralde Ama çok şükürki Gayet Iyi Kalp Atişlari Dedi Sonra Bende şuan Kaç Haftalik Dedim Tam 7 Haftalik Dedi Ama Geçen Hafta Gittiğimdede 7 Haftalik Demişti Tirstim Cumartesi 8+3 Olmasi Gerekiyordu Ama Adet Tarihime Göre Hesaplanirsa Tam Olarak 8 Haftalikti Ben Anlamadim Bu Hesaplamayi? Bu Arada Kocama Kizin Arkanizdayim Istediğinizi Söyleyin, Cumartesi Aradim Sirf Bunaldiğim Için Akşam Erken Gelsen Sahile Kumpir Yemeğe Gitsek Dedim Oda 9 Gibi Gelirim Dedi Neyse Geldi Hazirlandi Nereye Dedim Dişari çikalim Dedi Bu Saatten Sonra Olmaz Diyince Anneme Hediye Alicam Dedi Bende Aldim Dedim Olmaz Ben Ayakkabi Sözü Verdim Dedi Kardeşlerini Aldi Gitti Bende Saatlerce Oturdum Ağladim Herşey Aklima Geliyor Sirasiyla Kendime Kiziyorum Ağlayip üzülünce Bebeğimin Zarar Görmesinden Korkuyorum Ama çok Bunaldim Ve Dayanamadim Artik Ve Inanin Onu Görmek Bile Zor Geliyor Bana, Sanki Insanliktan çikmiş Gibi Davraniyor.... Neyse Sizide Sikmiyim Daha Fazla :)

Gülserencim çok haklısın sana bebek gibi bakılması gereken zamanda hiç bir özen gösterilmemesi çok kötü. Eşini gerçekten hiç anlamıyorum zorla ulaştığımız bir bebeğiniz olucak bunu yitirmemek seninde onunda başına bir şey gelmemesi için son derece hassa davranması gerekiyordu. Ayrıca ne saçmalıktır annesindede suç var ayakkabı söz vermiş hediye ne alınacağı söylenmez bir ikinciside anneside oğlum sizin yavrunuz olucak masraflarınız artıcak bana bir elimi öpün yeter demesi lazım. Böyle olmadığına göre tatlım sen kendi başını çaresine bak bebeğinide ağlayarak strese sokma bırak hepsi ne hali varsa görsün.Sen önce kendini ve bebeiğine bak.Anlattıkların benimde ailemin kanayan yarasına çok yakın kızkardeşimde benze sorunları yaşıyoruz ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama onlar madem bencil sen daha fazla bencil ol.

EYLÜLcüm cyclo progynova adlı ilacın sadece beyaz olanlarını hamile kaldıktan sonra bile belli bir süre kullandım.O ilacın belli bir kullanma talimatı var.Birkaç gün 3 tane ,birkaç gün iki tane kullanıyorsun .Sanırım en son iki tane de kalmıştık.Transferden sonra da antibiyotik ve bebe aspirini ekleyecek.Bir de jel tabii ki.

canım benim çok sağol dr belli bi saatte operasyonlarda oluyor bir türlü yakalayamadım. Şansıma benim çalıştığım siteye reklam vermek isteyen bir tüp bebek merkezinden aradılar dedim dört ayak üstüne düştün hemen bende tüp bebek tedavisi görüyorum druma ulaşamadım böyle bir sorunum var sağolsunlar hemen uzman birine aktardılar kısa kısa nasıl bir tedaviden geçtiğimi anlattım dondurulmuşlarla cuma günü transferim var ilacın ismini verdim kullandığım dozajını söyledim sağolsun yardımcı oldu devam edecekmişim. bende 5 gün beyaz olanının sabah akşam kullandım sonra günde 3 taneye çıkardı en son işte drun biri ilacı kes uzman olanı devam diyince AKLIM KARIŞMIŞTI AÇIKÇASI . Diamond cım sende transfere kadar kullandın yani bu ilacı jele başladım pazartesi akşamı inşallah cuma günü yumoşlarım iyi çözülürse transferim var.

slm gülseren..Şu erkekleri anlamak gerçekten çok güç..Erkek ve kadın arasındaki fark bu olsa gerek..Biz herşeyi daha derinlemesine irdelerken onlar genelde herşeye yüzeysel bakıyor...Hayat işte...

canım benim çok sağol dr belli bi saatte operasyonlarda oluyor bir türlü yakalayamadım. Şansıma benim çalıştığım siteye reklam vermek isteyen bir tüp bebek merkezinden aradılar dedim dört ayak üstüne düştün hemen bende tüp bebek tedavisi görüyorum druma ulaşamadım böyle bir sorunum var sağolsunlar hemen uzman birine aktardılar kısa kısa nasıl bir tedaviden geçtiğimi anlattım dondurulmuşlarla cuma günü transferim var ilacın ismini verdim kullandığım dozajını söyledim sağolsun yardımcı oldu devam edecekmişim. bende 5 gün beyaz olanının sabah akşam kullandım sonra günde 3 taneye çıkardı en son işte drun biri ilacı kes uzman olanı devam diyince AKLIM KARIŞMIŞTI AÇIKÇASI . Diamond cım sende transfere kadar kullandın yani bu ilacı jele başladım pazartesi akşamı inşallah cuma günü yumoşlarım iyi çözülürse transferim var.

Hayılısı olsun inşallah transferinde sonrasıda çok rahat geçer ve müjdeli haberlerini alırız.:nazar:

İyi denk gelmiş gerçekten.Evet çok uzun süre kullandım ilacı.Transferden çok önce başlayıp,hamile kaldıktan sonra da yaklaşık sanıyorum 12. haftaya kadar devam ettik kullanmaya.İnşallah sağlıkla çözülür bebişler.

haziran sen de ofis olmuştun canım.biraz bilgi verir misin?adetin 21. günü mü yaptılar.parça alındı mı rahimden?Alındıysa sonuç kaç günde çıktı?ağrın oldu mu?ya ben anesteziyi kaldıramıyorum mideme vuruyor çok korkuyorum ve nefret ediyorummmmmm.sırf bu yüzden yumurta toplama olayından da nefret ediyorummmmm.26 mayısa gün verdiler histereoskopi için.

Hazirancim Bebislerine Kavusmak Icin Yalnizca Iki Gunun Kaldi Icimden Ikizlerin Olucak Diye Geciyor,

Allah mı söyletiyor kız benimde içime hep ikiz çocuk sahibi olacakmışım gibi geliyor nedense İnşallah az kaldı yarın inşallah sağlam çözülürler ve transferim olur. HEyecanlıyım çok:sm_cool:

haziran sen de ofis olmuştun canım.biraz bilgi verir misin?adetin 21. günü mü yaptılar.parça alındı mı rahimden?Alındıysa sonuç kaç günde çıktı?ağrın oldu mu?ya ben anesteziyi kaldıramıyorum mideme vuruyor çok korkuyorum ve nefret ediyorummmmmm.sırf bu yüzden yumurta toplama olayından da nefret ediyorummmmm.26 mayısa gün verdiler histereoskopi için.

ofis aynı rahim filminde olduğu gibi adet başlangıcından 10-11 gün içinde yapıyorlar adetin bitiyor randevu alıyorsun adet bitimi 3 gün içinde yapılması gerekiyor. Bende ofisi rahim içine bakmak için yaptılar herhangi bişey çıkmadı. Ama bildiğim kadarı ile kuşkulu oldukları durumlarda parça alabilirler yada yapılması gereken bişey varsa belden aşağını uyuşturuyorlar lokal olarak eğer yanlış bilmiyorsam korkacak bişey yok benim çok rahat geçti ama bazıları nedense ağlayarak çıktı kendini kasmazsan çok rahat ve rahim filminden 1000 kat kolay merak etme biz neler yaşadık buna mı dayanamayacağız. bende önce bayağı endişelenmiştim ama endişelenecek bişey yok bide öncesinde girmeden dil altı bir hap kullanıyorsun ne işe yarıyor bilmiyorum.

Back
X