en büyük takıntım KOCAM!!!

boşanmaya istekli olduğundan değil inadından Pinke gıcıklığına söylemiştir.
aynen öyle gerçekten yoksa boşanabilecek cesaret ne onda ne bende var
ben senin hatrına ailenle ilgileniyorum seni sevdiğim için diyor bende
madem benim için benim ailemle ilgileniyorsunda
bu kadar seviyor değer veriyorsunda neden benimle ilgilenmiyorsun diyorum
hık mık diyor başka birşey diyemiyor

hepsine çok kısa süre öncesinde baktırdım
hiç bir sıkıntı çıkmadı
Bi tek D vitamini eksikliği vardı
onun içinde destek aldım
çok şükür iyiyim
ama adam sınırlarımı zorluyor

ben mutlu değilim, boşanmak istiyorum. bir süre ayrı kalalım demiştim ve valizimi hazırlarken söz verdi eşim, tuttu ciddiyetimi görünce.
aklımın bir yerlerinde dursun buda
bende yaparım bir gün
aslında bir boşanma dilekçesi yazıp eline vermek istiyorum
ama onuda manasızlaştırmak istemiyorum

işte bu yüzden rest çekmen şart. çünkü geçerli bir bahanesi yok. iş senin cesaretine kalıyor.

Siz itiyor olabilir misiniz onu? Sevgiyle yaklastiniz mi hic? Sizi kindar görüp kendisine kin besleginizi gordugu icin de kendini cekiyo olabilir mi? Ailenize ilgi göstermesi bence de size verdigi deger ile alakalidir. Yani ablanizla enistenizle cok cok kafa dengi biri degilse sizi sevdigi icin sayip ilgileniyodur. Tekrar söylüyorum bence blof yapiyor bosanmaz.

bir kaç gündür kendi kendime takılıyorum
Birşeyler izliyorum, birşeylerle uğraşıyorum
Eskisi gibi bir paylaşımda bulunalım havasında değilim
Söylemiştim onada zaten yalnız olacağımı
sürekli geliyor, sarılıyor özürler diliyor felan
kafam allak bullak oluyor

Benim ki onu da yapmıyor.İşten gelince doğru odaya gidip oradan da çıkmıyor.Sanki hatalı olan benim.Gidip ondan özür dilememi bekliyor galiba.

Biraz daha burnunu sürt ondan sonrada açık açık rest çek.Ben seninle mutlu olmak için evlendim ama mutlu değilim.

Ailene hatta benim ablamın derdine hiç düşünmeden koşuyorsun işyerinden izin alıyorsun bana gelince aklından bile geçmiyorum ne yaptım ne ettim sormuyorsun bile.Kendimi hep ikinci planda ve değersiz hissediyorum.

Bırak milletin ne yaptığını hatta ailemin bile .Başkaları için kendini paralama misal ablamın kendi kocası ilgilensin .Sadece benimle ilgilen beni düşün bunu istiyorum.Bu son şansımız .Eğer hala aynı davranırsan arkama bile bakmadan çekip giderim haberin olsun de.

Benim ki onu da yapmıyor.İşten gelince doğru odaya gidip oradan da çıkmıyor.Sanki hatalı olan benim.Gidip ondan özür dilememi bekliyor galiba.
benimki de öyle işten gelip yatıyor
sanki ben bir suç işlemişim gibi
ama ben yemekti çaydı herşeyi yapıyorum
kendi elini eteğini çekiyor herşeyden
Allahım bunlar insanı delirtir yaaa

benimki de öyle işten gelip yatıyor
sanki ben bir suç işlemişim gibi
ama ben yemekti çaydı herşeyi yapıyorum
kendi elini eteğini çekiyor herşeyden
Allahım bunlar insanı delirtir yaaa

Çocuk gibiler.Yok ben sadece oğluma ve kendime yapıyorum .O akşamları ne bulursa atıştırıyor ya da işyerinde yiyor.Sabahta kahvaltısını yapıp gidiyor.Ben sonra oğlumla kendimize ayrı kahvaltı hazırlıyorum

Yok ben sadece oğluma ve kendime yapıyorum .O akşamları ne bulursa atıştırıyor ya da işyerinde yiyor.Sabahta kalvaltısını yapıp gidiyor.
Şahsen bende kendim için yapıyorum
Ama tabi biz aynı saatlerde olduğumuz için nasipleniyor
Ben konuştum onunla şunu neden yaptın felan diye
Ben konuşunca güya hatasını anladı yani
Şimdide sürekli dibimde

Seviniyorum dibinde dolanmasına.Vazgeçemiyor senden.

Bizim işten eve gidince ne olacak merak ediyorum.Tahminim yine aynı ses yok soluk yok üstünü giyip işe gidecek.Hem çekingen hem inat

Seviniyorum dibinde dolanmasına.Vazgeçemiyor senden.

Bizim işten eve gidince ne olacak merak ediyorum.Tahminim yine aynı ses yok soluk yok üstünü giyip işe gidecek.Hem çekingen hem inat
ama pas vermiyorum
başka bir şehirde bir kongrem vardı neden gitmedin dedi
bende bunu sana açıklamak zorunda değilim
Sonuçta benim hayatım benim kararlarım dedim
valla ilgilenmeyen kendiydi
Allah seninde yardımcın olsun birde senin yardıma muhtaç bir evladın var
Ne bileyim yaa biz mi çok şey bekliyoruz ki

Bence değil belkide az istediğimiz için böyle oldu

ben eşimden bugüne kadar sevgi dışında hiç birşey istemedim
ne para ne altın ne eşya
inanın güya çalışıyorum kazandığım kadar yaşayamıyorum bile

Aynı kafadayız bende aynı şekilde ne para ne pul istemedim.Sadece sevgi ,saygı ,güven ve sadakat olsun dedim.Onu bile yaşatmadı sağolsun.Sevgisini esirgedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…