- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Yok gitmedim aslında gitseymişim daha çabuk sonuç alırmışım.Önce güzellikle uyardım baktım dinlemiyor aynı hataları yapıyor hatalarını yüzüne bir bir söyledim bağırdım çağırdım yeri geldi giderim dedim.Arabayı vermesin diye anahtarı bile sakladığım oldu.
Kafasına böyle devam ederse her an gidebileceğimi işledim.
kendi kaybeder
aynen öyle gerçekten yoksa boşanabilecek cesaret ne onda ne bende varboşanmaya istekli olduğundan değil inadından Pinke gıcıklığına söylemiştir.
hepsine çok kısa süre öncesinde baktırdımPink_Women
-ben bipolar hastasıyım kocam bu hastalığı bilerek evlendik.(bipoları algılayamıyor orası ayrı)
-bu yüzden bende de ara ara okb ye benzer şeyler oluyor.
-sanki kocam çocuğum, bende fıttımış anne hep dövesim kızasım var.
-benim adamda seninki gibi başkalarına ilgili sanki hemcinslerinden çocuk peydahlıcak bir romantizm.
-her şey senin dediğin gibi oluyor der kendi vicdanını rahatlatır.kendi bildiğini okur bir de ben suçlu olurum.dikkafalı olurum.
-inan gamsızlık diye bir ilaç var.inşallah o ilac tesirini gösterirse isterse ruhu duymasın benimde duymaz.
-ağır hasta değilim ama hortlak gibi bi hastalık bipolar.beni zorlarsa depresyon koşarak gelir ruhum kanar.
-insülin direnci gizli şeker haşimato troidine baktır.iyi bir merkezde
ben mutlu değilim, boşanmak istiyorum. bir süre ayrı kalalım demiştim ve valizimi hazırlarken söz verdi eşim, tuttu ciddiyetimi görünce.Mesela nasıl
Evden giderek mi
aklımın bir yerlerinde dursun budaben mutlu değilim, boşanmak istiyorum. bir süre ayrı kalalım demiştim ve valizimi hazırlarken söz verdi eşim, tuttu ciddiyetimi görünce.
işte bu yüzden rest çekmen şart. çünkü geçerli bir bahanesi yok. iş senin cesaretine kalıyor.aynen öyle gerçekten yoksa boşanabilecek cesaret ne onda ne bende var
ben senin hatrına ailenle ilgileniyorum seni sevdiğim için diyor bende
madem benim için benim ailemle ilgileniyorsunda
bu kadar seviyor değer veriyorsunda neden benimle ilgilenmiyorsun diyorum
hık mık diyor başka birşey diyemiyor
o en son iş. artık birbirinizden vazgeçtiğiniz zaman.aklımın bir yerlerinde dursun buda
bende yaparım bir gün
aslında bir boşanma dilekçesi yazıp eline vermek istiyorum
ama onuda manasızlaştırmak istemiyorum
İnşallah basarabilirimişte bu yüzden rest çekmen şart. çünkü geçerli bir bahanesi yok. iş senin cesaretine kalıyor.
inşallah. yoksa kv yüzünden daha kurulmamış bir yuva yıkılacak sebepsiz.İnşallah basarabilirim
Siz itiyor olabilir misiniz onu? Sevgiyle yaklastiniz mi hic? Sizi kindar görüp kendisine kin besleginizi gordugu icin de kendini cekiyo olabilir mi? Ailenize ilgi göstermesi bence de size verdigi deger ile alakalidir. Yani ablanizla enistenizle cok cok kafa dengi biri degilse sizi sevdigi icin sayip ilgileniyodur. Tekrar söylüyorum bence blof yapiyor bosanmaz.aynen öyle gerçekten yoksa boşanabilecek cesaret ne onda ne bende var
ben senin hatrına ailenle ilgileniyorum seni sevdiğim için diyor bende
madem benim için benim ailemle ilgileniyorsunda
bu kadar seviyor değer veriyorsunda neden benimle ilgilenmiyorsun diyorum
hık mık diyor başka birşey diyemiyor
Benim ki onu da yapmıyor.İşten gelince doğru odaya gidip oradan da çıkmıyor.Sanki hatalı olan benim.Gidip ondan özür dilememi bekliyor galiba.bir kaç gündür kendi kendime takılıyorum
Birşeyler izliyorum, birşeylerle uğraşıyorum
Eskisi gibi bir paylaşımda bulunalım havasında değilim
Söylemiştim onada zaten yalnız olacağımı
sürekli geliyor, sarılıyor özürler diliyor felan
kafam allak bullak oluyor
benimki de öyle işten gelip yatıyorBenim ki onu da yapmıyor.İşten gelince doğru odaya gidip oradan da çıkmıyor.Sanki hatalı olan benim.Gidip ondan özür dilememi bekliyor galiba.
benimki de öyle işten gelip yatıyor
sanki ben bir suç işlemişim gibi
ama ben yemekti çaydı herşeyi yapıyorum
kendi elini eteğini çekiyor herşeyden
Allahım bunlar insanı delirtir yaaa
Şahsen bende kendim için yapıyorumYok ben sadece oğluma ve kendime yapıyorum .O akşamları ne bulursa atıştırıyor ya da işyerinde yiyor.Sabahta kalvaltısını yapıp gidiyor.
Şahsen bende kendim için yapıyorum
Ama tabi biz aynı saatlerde olduğumuz için nasipleniyor
Ben konuştum onunla şunu neden yaptın felan diye
Ben konuşunca güya hatasını anladı yani
Şimdide sürekli dibimde
ama pas vermiyorumSeviniyorum dibinde dolanmasına.Vazgeçemiyor senden.
Bizim işten eve gidince ne olacak merak ediyorum.Tahminim yine aynı ses yok soluk yok üstünü giyip işe gidecek.Hem çekingen hem inat
ama pas vermiyorum
başka bir şehirde bir kongrem vardı neden gitmedin dedi
bende bunu sana açıklamak zorunda değilim
Sonuçta benim hayatım benim kararlarım dedim
valla ilgilenmeyen kendiydi
Allah seninde yardımcın olsun birde senin yardıma muhtaç bir evladın var
Ne bileyim yaa biz mi çok şey bekliyoruz ki
ben eşimden bugüne kadar sevgi dışında hiç birşey istemedimBence değil belkide az istediğimiz için böyle oldu
ben eşimden bugüne kadar sevgi dışında hiç birşey istemedim
ne para ne altın ne eşya
inanın güya çalışıyorum kazandığım kadar yaşayamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?