- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
belkide onlar gibi olmalı ha penceremdenAynı kafadayız bende aynı şekilde ne para ne pul istemedim.Sadece sevgi ,saygı ,güven ve sadakat olsun dedim.Onu bile yaşatmadı sağolsun.Sevgisini esirgedi.
şu dediğini bende başarmak istiyorum sanki hep dudağını bükecek çocuk gibi beni cıldırtacak gibi geliyor.belkide onlar gibi olmalı ha penceremden
biz kadınlar daha fazla merhametliyiz ama
onlar gibi uzak ve mesafeli olmak gereklidir belkide kıymetli olabilmek için
belkide onlar gibi olmalı ha penceremden
favorimizşu dediğini bende başarmak istiyorum sanki hep dudağını bükecek çocuk gibi beni cıldırtacak gibi geliyor.
valla bilemedim kiBazı erkeklerde merhametli ben ona denk gelmemişim.Eşim herkese merhametli bir bana değil.Şimdi bende soğuk duracağım bakalım ne kadar dayanabileceğiz.Yarında beraber işimiz var
favorimiz
başka odada takılmak
valla benim eşim çocuktaCumadan beri ayrı takılıyoruz çok kötü bir his.bir evlendiğimizde aptalca bir şey için kapris yapıp küsmüştü 3 gün durmuştu ben dayanamamış yanına gitmiştim barışmıştık.
valla bilemedim ki
adamlar mı gerçekten kötü biz mi tuhafız
keşke onlarında buraya yorum yazma gibi şansları olsaydı
belki ifade ederlerdi kendilerini
valla benim eşim çocukta
penceremden senin eşini de anlayamadım
Benim ki seninkinden de çocuk gözüküyor daha barışmadı benimle.İlla adımı benden bekliyor
belkide onlar gibi olmalı ha penceremden
aynen öyleBence bencil insanlar daha mutlu bu hayatta.Bencil olmak lazım
valla bende konuyu açtığımdan beridir sallamıyorum pek4 gündür öyleyim bu sefer onu o kadar umursamıyorum.
Bana yapar gibi geliyor.2 yıl mi bitecek.Nice yıllara.Uğur getirsin yepyeni tertemiz bir sayfa açın.valla bende konuyu açtığımdan beridir sallamıyorum pek
hiç olmadı açıyorum saçmada olsa birşeyler izliyorum
yarın yıl dönümümüz bilmiyorum o birşey yapar mı?
evetMErak ettim bir yerde çalışıyor musunuz ?
aynen devam. üç ay beş ay süründür. anlasın kıymetini.bir kaç gündür kendi kendime takılıyorum
Birşeyler izliyorum, birşeylerle uğraşıyorum
Eskisi gibi bir paylaşımda bulunalım havasında değilim
Söylemiştim onada zaten yalnız olacağımı
sürekli geliyor, sarılıyor özürler diliyor felan
kafam allak bullak oluyor
fazla merhametten maraz doğar lafı bunlar için işte.Bence bencil insanlar daha mutlu bu hayatta.Bencil olmak lazım ya da önceliğinin kendinde olması diyeyim.
Ben üzüleceğime o üzülsün. Ama işte yapamıyordum bende merhamet daha fazlaydı kıyamıyordum.
yapsa da önemseme. sıradan bir şeymiş gibi tepki ver ve tek başına takılmaya devam et. davranışlarınla bak elinden kayıp gidiyorum mesajını gayet iyi alıyor merak etme.valla bende konuyu açtığımdan beridir sallamıyorum pek
hiç olmadı açıyorum saçmada olsa birşeyler izliyorum
yarın yıl dönümümüz bilmiyorum o birşey yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?