en büyük takıntım KOCAM!!!

Hayır abla benim ablam
O daha eşiyle konuşurken eşim atlıyor lafa
Yani bir rica minnet yok ortada
Kendince yardım ediyor
Ya ben onada söylüyorum
Sen çok yardımsever iyi bir insan olabilirsin
Ama neden bana karşı böyle değilsin ben onu sorguluyorum diyorum
Ablamı mesela bir konuda uyarıyor
Abla sakın şunu şöyle yapma tamam mı diye kendileri ile alakalı bir konuda
Oradan lan sanane 30 yaşında ki ablam yada 35 yaşında ki eniştem düşünmüyor mu bunları diyesim geliyor
Valla ne diyeyim onun ailesini sallamıyorum artık
Umrumda degiller
Selamları var diyor a.s deyip geçiyorum
Kv dersen ben hiç öyle nazlı konusmamisimdir telefonda
Ya bide afedersin ama böyle salak gibi davranıyorlar
Eşimde bunlara birşey olacak diye teleslaniyor

kaybetme korkusunu yaşat diyeceğim ama gidersen git der diye korkuyorum. bu sefer sen yıkılırsın.
Bu korkuyu yaşatmak isterken olaylar daha çığırından çıkar diye korkuyorum bende
Hani ailem duyarsa buyur gider konu

Psikoloğa gidersen de gelişmeleri buraya yazarsan çok sevinirim değişim sürecini merak ediyorum. Allah yardimcin olsun. Yalnız diilsin bu sorunları bir tek yaşayan sen diilsin bunu unutma canim
Gittim ama
Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Hep bana yükleniyor psikoloğta
Yok ailesini eleştirme yok şunu yap yok bunu yap eee karşımda ki ne yapacak armut mu toplayacak

Bu korkuyu yaşatmak isterken olaylar daha çığırından çıkar diye korkuyorum bende
Hani ailem duyarsa buyur gider konu
başka çözüm yolu varsa onu dene.
hani sensiz dünya kuracağım dedin ya eşine, onu gerçekten yap. aynı evin yaşantının içinde yalnız bırak. bakarsın işe yarar.

Gittim ama
Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Hep bana yükleniyor psikoloğta
Yok ailesini eleştirme yok şunu yap yok bunu yap eee karşımda ki ne yapacak armut mu toplayacak
üstelik sebep eşin ve ailesiyken. bence dr değiştir.

ciddi uyarılar en sonunda da kaybetme korkusuyla düzeliyor.Ona kaybetme korkusunu yaşatacaksın pink

Şimdi eşim kesinlikle aynı hataları yapmıyor

başka çözüm yolu varsa onu dene.
hani sensiz dünya kuracağım dedin ya eşine, onu gerçekten yap. aynı evin yaşantının içinde yalnız bırak. bakarsın işe yarar.
Evet bu konuda çeşitli arayışlar içine girdim
Kendime ait olacağım
Onunla iyi kötü birşeyi paylasmayacağim
Artık el işi mi yaparım
Yoksa araştırdığım bir kaç şey daha var onlarla ilgilenecegim
Gerci 2 gündür konuşmayınca sen neden kabuğuna çekildin dedi ama
Bakalım katlanabilecek mi

pek umut yok kocanda. yönetmedin ki der diye salvo bekliyorum ondan.

Benim ailemede aynısı .Annemlerin etrafında pervane .Annem hasta karşıya gitmesi gerekiyordu .Eşim işten geldi uykusuz uykusuz onları aldı götürdü başlarında bekledi akşamda getirdi.Bir kere dahi gık demedi sitem etmedi.Niye bana söylüyorlar demedi içinden gelerek yapıyor bu yönü hoşuma gidiyor.Annemler kullanmıyor onu kendi gidecek durumları yok gerçekten.Mecbur kalmadıkçada söylemezler.

Salak gibi dediğin işte kayınvalidenler kendilerini nazlıyorlardır.Birde ne kadar gel sırtıma bin desen o kadar biniliyor bu hayatta..Kimisi parasına kıyamıyor kimisininde canı tatlı oluyor.

Adam bosanmak istersen bosanalim demis te denediniz mi ki hic? Olaylar ciddiye binince geri vites yapacak gibi geldi bana buradan. O kafada olsa siz resti cekince ailesi konusunda yola gelmezdi sanki. Blof yapiyo olabilir mi?

Adam bosanmak istersen bosanalim demis te denediniz mi ki hic? Olaylar ciddiye binince geri vites yapacak gibi geldi bana buradan. O kafada olsa siz resti cekince ailesi konusunda yola gelmezdi sanki. Blof yapiyo olabilir mi?
Eşim bazen ağzından çıkanların farkında olan bir insan değil
Çok şükür hani küfrü hakareti yoktur

Ama canı yandıysa çok güzel yakmasınıda bilir yani
Belkide gerçektir bilmiyorum
Ben gerçek olduğunu düşünerek tavır alıyorum

Pink_Women
-ben bipolar hastasıyım kocam bu hastalığı bilerek evlendik.(bipoları algılayamıyor orası ayrı)
-bu yüzden bende de ara ara okb ye benzer şeyler oluyor.
-sanki kocam çocuğum, bende fıttımış anne hep dövesim kızasım var.
-benim adamda seninki gibi başkalarına ilgili sanki hemcinslerinden çocuk peydahlıcak bir romantizm.
-her şey senin dediğin gibi oluyor der kendi vicdanını rahatlatır.kendi bildiğini okur bir de ben suçlu olurum.dikkafalı olurum.
-inan gamsızlık diye bir ilaç var.inşallah o ilac tesirini gösterirse isterse ruhu duymasın benimde duymaz.
-ağır hasta değilim ama hortlak gibi bi hastalık bipolar.beni zorlarsa depresyon koşarak gelir ruhum kanar.
-insülin direnci gizli şeker haşimato troidine baktır.iyi bir merkezde

Mesela nasıl
Evden giderek mi

Yok gitmedim aslında gitseymişim daha çabuk sonuç alırmışım.Önce güzellikle uyardım baktım dinlemiyor aynı hataları yapıyor hatalarını yüzüne bir bir söyledim bağırdım çağırdım yeri geldi giderim dedim.Arabayı vermesin diye anahtarı bile sakladığım oldu.

Kafasına böyle devam ederse her an gidebileceğimi işledim.

boşanmaya istekli olduğundan değil inadından Pinke gıcıklığına söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…