en büyük takıntım KOCAM!!!

Benim ailemde istemedi
Bense onları dinlemek yerine kendi duygularımın esiri oldum
Pişmanmıyım
Çoğunlukla evet pişman oluyorum
Rabbim yolumuzu aydınlık eylesin

ailelerin istemediği çoğu evlilik ne yazık ki böyle
bizim göremediğimizi onlar görüyor

Aminn. hayırlısı inşallah

Beklide eşiniz alıştı bu duruma. Siz sürekli boşanalım deyip yok devam edelim diyorsanız eşiniz umursamiyor olabilir. Kaçan kovalanir derler

Beklide eşiniz alıştı bu duruma. Siz sürekli boşanalım deyip yok devam edelim diyorsanız eşiniz umursamiyor olabilir. Kaçan kovalanir derler
Sürekli bosanmaktan bahsetmiyorum aslında
Hem bahsetsem kaçan ben olurdum ki bu durumda

Kıyamam sana .
Ailene söyle eşım boyle boyle de
.
benımkılerde eşımı cok sever ama arada bır yaptıgı yanlısları aileme soylerım kı bılsinler.

Hiç yapmadım
Ablam biraz biliyordu
Oda işte birşey soyleyemiyor iyi veyahutta kötü olarak

acaba artık kocan yok gibi yaşamaya başlasan mı?
hani güçlü değilim diyorsun ya.
gerçi her insan güçlüdür, çoğu kendine inanmadığı için güçsüzce davranır.
şu dünyada insanın başına her şey gelebilir. bu yüzden hep güçlü olmak lazım.
güçlü olurken mutlu olmayı da unutmayacağız tabi.
sen eşini unut ve sadece seni mutlu eden, rahatlatan şeylere odaklansan mesela.
evde kocan değil de ev arkadaşın gibi davran mesela.
çünkü biz kadınlar sorunları çözemediğimizde sürekli kurarız.
belki kısa sürede halledilecek sorunu dağ haline getiririz ve pes ederim aklımızda. yorgun hissederiz.
bu yüzden beklentileri azaltıp sadece kendine odaklı ve huzurlu bir ortam oluştur hayatında. sen kendini iyi hissettiğinde hayatındaki çoğu sorun belki de önemsiz gelecek sana.
bir de böyle dene.

Eşin başkaları varken rahatlıyorsa ve sen yokmuş gibi davranıyorsa sorun büyük....
eğer bu senin alınganlığın değilse tabi

Bunları duyunca çok üzüldüm gerçekten.Eşinle ilgili sorununuz ailesi sanıyordum.O da düzeldiği ve çabaladığı için senin herşeye taktığını ve abarttığını düşünüyordum.

Senin yaşadığın duygusal açlık,değersizlik hissi ve çok ciddi bir sorun.

Senin beklentilerini karşılayamıyor.

O düşünemiyor sense bekliyorsun.Mutlu olamadığın için mutlu edemiyorsun.Kısır döngü olmuş.

Ayıca evliliğinizde sen başta bazı şeylerin yanlış olduğunun farkında değildin.İnsanların seni üzmelerine izin vermiştin.İyi niyetli yaklaştın fedakar olun ama suistimal edildi.Eşine de kendine de neden bunlara izin verdim ve bu kötü durumları yaşadık diye kızıyorsun.Kayınvalide travmasını hala atlatmadın.İçinde öfke ve affedememe var .

İlk önce aile terapistine gidin birbirinizin düşüncelerini duygularını beklentilerinizi anlayın.Birbirinizden emin olun.Temel sağlam olmalı ki üstüne birşeyler koyabilesin.Eşine ve sana iyi geleceğine inanıyorum.Denersiniz oda olmasa yolunuza bakarsınız.

Son düzenleme:
Ya haklısın evet
Ben çok kurguluyorum kafamda
Aslında o konuşsa ben kurgulamaya başlamadan önce çok daha iyi olacak ama
Bekliyorum bekliyorum kuruyorum kuruyorum
Patlayınca o aaa ben senin için şunu şunu düşünüyordum diyor
Tamam söylediğinde iyi şeyler fakat
Geç kaldığı için pek işe yaramıyor

Üzülme gerçekten kendisi kaybeder. Bir yuva kolay kurulmuyor. Siz özverili davranıyorsunuz fakat tek taraflı olmuyor. Ya sabır edip bu duruma katlanacak ya da diger secenek
Hayır ben kendisine soruyorum
Yani ben istersem devam edecek istemezsem bitecek mi diyorum
Evet diyor
Bende o zaman sen beni sevmiyorsun diyorum
Eşimin sinir olduğu nokta boşanma lafını dile getirmem
Benim artık psikolojim alt üst oldu inanın
Ne onu anlayabiliyorum nede kendimi
Bir gün önce deliler gibi boşanmak istiyorum diğer günde onu kaybetmekten korkuyorum işte tuhaf birşey benimkide

aynı durumdayız ve bende şöyle bir problem var sorunlarımızın ortadan kalkmasına rağmen güvenemiyorum.bir plan yaptı o yüzden bana iyi davranıyor diyorum.doktora gitsem eşimi çağırsa çok iyi oynayabiliyor bazen yani ben öyle sanıyorum ailesi çok iyi oynuyor çünkü doktor eşimi normal sanar diye korkuyorum

benim takıntılarım var
2 yıldır yaşadığım şeyleri atlatamıyorum
sizin sorunlarınızı bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…