en büyük takıntım KOCAM!!!

ben anlam veremiyorum bazı şeylere
eşim galiba ailesine koyduğu tepkiden dolayı benim için en büyük fedakarlığı yapmış olduğunu düşünüyor
o zaman çok yanlış düşünüyor.

Benim eşimde koç burcu senin eşine benziyor

Fazla aileciydi.Ailesine gösterdiği fazla ilgiyi kıskanırdım.Yengesinin abisinin bir dediğini iki etmezdi bana ise hep mırın kırın ederdi..Yiğenlerinide öyle pervane olurdu.

Aileminde bir dediğini iki etmezdi hala da öyle.Onlara göre çok çok iyi bir damat.

Ama bana gelince hep muhalefet.Beklediğim sevgiyide sözcüklerle ifade edemez.Buda böyle bir adam

Birak kalmasin. Bak konularina cok hakim degilim bu konu uzerinden ypiyorum yorumlarimi. Bi sure cek kendini. Am bunu kusme olarak yapma. Her zaman nasilsan oyle davran o iletisim kurmak istediginde. Ama sen biseyleri cozmeye calisma akisina birak.
Bende esimi severim ayrilmayi daasla istemem ama bosanalim derse inadimdan 1 sn onunde durmam. Hatta eline ceketini ben veririm. Esinin karakteri budur. Kolay kolay da degismez. Onu bilmem ama bu benim sevmedigim anlamina gelmiyor. Sende kesin bi karar vermdikten sonra bosanma fikrini atma ortaya, dillendirme, anlamsizlastima.

eğer o zaman izin vermeseydin, eşinin ailesini istemeyen, sevmeyen kötü gelin, eş olacaktın.
eşin en azından bir ayın sonunda misafirliğin bitmesi gerektiğini ailesine çıtlatmalı veya anlatmalıydı. çünkü sen söylesen kovmuş olurdun.
dengeleri bozan eşin oldu sen değil.

Aynı ben icdan merhamet diye diye zamanında hayır denilmediği için bunlar oluyor affetmeside kolay olmuyor kendimizede eşimizede kızıyoruz.Sürekli onu suçlamayı bırak bence en iyisi çift terapisi

Haklısınız evet ama
Zaten öyle her gün boşanalım diyen biri değilim
Nasıl diyeyim sürekli kafa ütüleyen
Aynı şeyleri tekrar edip bıktıran biri değilim
Eşimi kasmam bir yere gitmek istese sorgulamam bile
Tek sorunum benim eşimin bana karşı birşey hissetmediğini düşünmek
Bunu bana düşündüren şey ise herşeyin benim ağzımdan çıkan tek bir kelimeye bakıyor olması
Ben bunu kaldıramadım inanın

Aynı ben icdan merhamet diye diye zamanında hayır denilmediği için bunlar oluyor affetmeside kolay olmuyor kendimizede eşimizede kızıyoruz.Sürekli onu suçlamayı bırak bence en iyisi çift terapisi
En iyisi terapi fakat bu sefer ben düşünmeyecegim
Talep etmeyeceğim

Evet öyle olacaktı ya bide ben ne bileyim
Herkesi kendi ailem gibi bildim
Art niyet iyi niyetimin bu kadar kullanılacağını bilemedim ki

Diğer konularinizi bilmiyorum ama şu yazdığıniz yorulmanizin nedeni ise haklısınız. Evli değilim ama ilişkimde bu durum beni de çok yipratti. Git diyince gitmeyecegim seninleyim diyecek güçlü bi insan istiyorum karşımda ben öyleyim oda oyle olsun istiyorum lakin olmuyor yeterince sevilmedigi hissi olusturuyor bu da. Sevildigimi bilsem de. Çok fena valla bu haklısınız. Ama hemen bosanin demekte doğru değil tabi.. umarım halledersiniz..

yani daha yeni evlisin. bilemezdin.
eşin düşünmeliydi.
yukarıda arkadaşın yazdığı gibi eşten sıfır beklentiyle sadece kendine göre yaşa. şu anda sağlıklı ve doğru karar alamazsın. kendini suçlamayı da bırak. eskiden olduğu gibi mutlu pink olmaya bak.
yoksa atlatamazsın, Allah korusun ilaca mecbur kalırsın.
yazık değil mi bu gencecik en güzel çağında ilaçlara mecbur olmak?
sen işinde gücünde kariyerli kendine yetebilen bir kadınsın. bir insan yüzünden neden karalar bağlayıp, hayatın kalanını kendine zehir edesin ki?

eşi bence onu seviyor sevmese banane der hiçbir şey için uğraşmazdı

Sorun birazda sende biliyormusun o bahsettiğin son olayda eşinin bir gram hatası yok ama sen üstüne vazife olmayan herşeye atlıyorsun.Sana dedik o kadına o rahatlığı fikri veren kayınvalidendir kadını kabul etme yoksa kayınvalidenin önünü açarsın dedik dinlemiyorsun.
Allahtan eşin durumu hemen toparladı kayınvalidenlere gereken cevabı verdi.Kayınvaliden yolluyor diye eşinin hiçbir günahı yok.Sen kendin hemen atlıyorsun.

Ondan öncesinde de kardeşi size geleyimmi dedi eşin yine gelemezsin dedi önünü kesti.

Sense kayınvalidenler evinizden gittikten bir süre sonra ay kayınvalidenm niye aramıyor onları arasammı vicdanım rahat etmiyor gibi saçma fikirlere kapılmıştın.Hazır rahatlamışken dertsiz başına dert açıyordun.Kafan beynin hiç durmuyor.

Oysa onları düşüneceğin kadar işlerini evini düşünsen.Kafanı gereksiz şeylerle dolduruyorsun.

Anladığım ilişkinizde etki tepki olayı var.Sen eşine sürekli şikayette bulununca boşanmaktan bahsedince adamda inat gidiyor.Böyle yaparak sadece kendinden uzaklaştırırsın soğutursun.Düşünsene eşin sana sürekli şikayetle gelse senden boşanacağım dese ne yaparsın.Bi raddeden sonra eşim boşanmayı ağzına aldığına göre beni sevmiyor der soğursun hatta inat yapar aklında yoksa bile tamam dersin..

Söyleyen sen olduğunda karşındaki evet tamam boşanalım dediğinde bozulursun, niye hayır ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum ne gerekiyorsa yapacağım demesini beklersinde , karşındaki de sevdiği halde istemediği halde gururundan sana inat yapabilir.

Sıcak davransan oda sana sıcak davranır.

Yaptırmak istediklerini onu suçlayarak veya boşanalım diye değilde tatlılıkla hallet.

Yanlış hatırlamıyorsam terör sorunları vardı.Onun için yanınızda kalmışlardı ama işin suyunu çıkarmışlardı.Acırken acınacak hale gelmiştiniz.
Aslında kadın çocuklarıyla beraber kendine ayrı bir ev açsa sorun kalmayacaktı ama yanaşmıyordu.

Ataerkil bir yapıda olduklarından oğluyla geliniyle beraber oturmak onlara normal geliyordu.

İnsan bazı şeyleri yaşayarak görüyor.Önemli olan bundan sonrası için nasıl hareket etmeniz gerekiyor o.Geçmişi düşünerek bugününüzü zehir etmeyin.Yaşandı bitti geldi geçti de.

Kızarak geçmişin hesabını eşinizin burnundan getirerek elinize bir şey geçmez.İkimizde hatalıydık hatamızdan ders aldık de.

Neyseki sende eşinde bundan sonra önceliğinizin kendi ailesi olduğunu anladı.Gerekirse rest çekilmesi gerektiğini hayır demeyi öğrendiniz.Eşin bunu çok güzel başardı örneklerini gördük.Arada bir yine aynı hatayı yaparsa da uyar ama tatlılıkla. İşi hemen boşanmaya getirme

Ama bana gelince hep muhalefet.Beklediğim sevgiyide sözcüklerle ifade edemez.Buda böyle bir adam[/QUOTE]

Eksik yazmışım artık muhalefet etmiyor.Üzülmeyim diye elinden geleni yapıyor

Ama bana gelince hep muhalefet.Beklediğim sevgiyide sözcüklerle ifade edemez.Buda böyle bir adam

Eksik yazmışım artık muhalefet etmiyor.Üzülmeyim diye elinden geleni yapıyor[/QUOTE]
konu nereden nerelere geldi
sorun kv ler değil artık onları umursamıyorum
konum eşimin beni umursamadığını hissetmemdi
o kadını kabul ettim çünkü belkide hayatında ilkkez şehir dışına çıkan bir insan olduğunu düşündüğüm gibi
zaten son bir kaç saate kadar kabul etmemiştim
sonra tabi vicdanıma yenildim
evet güzel tepkiler verdi eşim onlarda umarım anlamıştır zannetmiyorum ama
belki eşime 3 aydır kv hakkında bir cümle dahi kurmadım
arama kısmını şu yüzden sordum herşey düzeliyor gibiydi ya
eşim sizce ne hisseder diye objektif fikirler almak için sordum
ben 8-5 çalışan biriyim
sürekli okuyan, işten çıktığında evine gidip sıcak yemeğini yapan
eşiyle kahve keyfi yapan biriyim
hani böyle oturup gün boyu onları düşünmüyorum ama
bazı duygusal olduğum zamanlarda geliyorlar yine aklıma
buna engel olamıyorum

belkide beni en çok üzen konu bu olmuştur
nasıl yani dedim
nötr mü bu adam bana karşı

belkide beni en çok üzen konu bu olmuştur
nasıl yani dedim
nötr mü bu adam bana karşı

Yaşadıklarınızın hepsi birbiriyle bağlantılı aslında ikinizde yıprandınız öfkelendiniz.İlk evlendiğiniz kişiler değilsiniz ki.Herşey normal olması gerektiği şekilde tozpembe ilerlemedi gereksiz kişilerle uğraştığınız için hayal kırıklığı yaşadınız.Sadece sen üzülmedin.

Asıl bence sen ne hissediyorsun?

Geçmişi yaşadıklarınızı hiçbirşeyi düşünmeden kalbinden geçen ne?

Ben bu adamı tüm kalbimle seviyorum diyebiliyormusun?

Evlendiğine pişmanmısın ?

Sen sevmiyorsan diğerlerinin pek bir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…