- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
o zaman çok yanlış düşünüyor.ben anlam veremiyorum bazı şeylere
eşim galiba ailesine koyduğu tepkiden dolayı benim için en büyük fedakarlığı yapmış olduğunu düşünüyor
Ya aslında yaşananları atlatmam biraz zaman alacak ama
eski ben yok ortada sürekli aklıma gelipte eşimin yüzüne vurmuyorum
Hani sağolsun kendisi gerçekten çoğu konuda yardımcı oluyor
Ama beni bu hale getiren durum onun bir başka insanda olduğu zaman gösterdiği ilginin
Yarısını bile bana göstermemesi
Ben bunu sıkıntı ediyorum
Sordum kendisine sevmiyorsun beni dedim
Cevabı hep aynı seviyorum, senin için çokçada çabalıyorum
Ama sen görmüyorsun, dik başlısın bu yüzden çoğu şeyde senin yanında olamıyorum diyor
Dik başlılık konusuda şu mesela halletmesi gereken birşeyler var söylüyorum
Sonra biraz daha bekleyip hatırlatıyorum
Baktım yine yapmıyorsa kendim hallediyorum
Ha buradan sorumsuz bir adam gibide algılanmasın
Sadece bana karşı böyle düşündürüyor
Terapiye devam edeceğim
haklı benceben anlam veremiyorum bazı şeylere
eşim galiba ailesine koyduğu tepkiden dolayı benim için en büyük fedakarlığı yapmış olduğunu düşünüyor
benim hissettiğim bu yanio zaman çok yanlış düşünüyor.
aslında ulaşılması zor bir insanımdır
ama dediğiniz gibi seviyor ama duygu yok
seviyorum ama
boşanmak istersen önünde asla durmam diyen birisi
bu beni yıpratıyor
deniyorum ondan ayrı mutlu olacağım şeyleri keşfediyorum
yapıyorum
sonrasında ise bir paylaşımımız kalmıyor
eğer o zaman izin vermeseydin, eşinin ailesini istemeyen, sevmeyen kötü gelin, eş olacaktın.tamamen eşimi şuçlayamam dediğim kısım şöyle
ben eşime karşı en baştan beri resti çekmiş olabilseydim belki oda vaktinde şimdiki olduğu gibi olabilirdi
ama ben vicdanıma
yufka yüreğime ve iyi niyetimin kurbanı oldum
Aynı ben icdan merhamet diye diye zamanında hayır denilmediği için bunlar oluyor affetmeside kolay olmuyor kendimizede eşimizede kızıyoruz.Sürekli onu suçlamayı bırak bence en iyisi çift terapisievet müsade ettim
belki vicdan yaptım bilmiyorum
hepsinde eşimi şuçlayamam ama
onlar yüzünden böyle olduk bunu biliyorum
yani öyle büyük kavgalar ettik ki
sanki bitirdik birbirimizi
kAbul etmesem ne olur du?
Belkide zorla yaptırılırdı?
En son konularımdan birinde kv bizim evimize misafir yolladı
emri vaki yaptı
eve almayacaktım ama şu lanet olasıca vicdanım var ya yine dayanamadım
Haklısınız evet amaBirak kalmasin. Bak konularina cok hakim degilim bu konu uzerinden ypiyorum yorumlarimi. Bi sure cek kendini. Am bunu kusme olarak yapma. Her zaman nasilsan oyle davran o iletisim kurmak istediginde. Ama sen biseyleri cozmeye calisma akisina birak.
Bende esimi severim ayrilmayi daasla istemem ama bosanalim derse inadimdan 1 sn onunde durmam. Hatta eline ceketini ben veririm. Esinin karakteri budur. Kolay kolay da degismez. Onu bilmem ama bu benim sevmedigim anlamina gelmiyor. Sende kesin bi karar vermdikten sonra bosanma fikrini atma ortaya, dillendirme, anlamsizlastima.
En iyisi terapi fakat bu sefer ben düşünmeyecegimAynı ben icdan merhamet diye diye zamanında hayır denilmediği için bunlar oluyor affetmeside kolay olmuyor kendimizede eşimizede kızıyoruz.Sürekli onu suçlamayı bırak bence en iyisi çift terapisi
Evet öyle olacaktı ya bide ben ne bileyimeğer o zaman izin vermeseydin, eşinin ailesini istemeyen, sevmeyen kötü gelin, eş olacaktın.
eşin en azından bir ayın sonunda misafirliğin bitmesi gerektiğini ailesine çıtlatmalı veya anlatmalıydı. çünkü sen söylesen kovmuş olurdun.
dengeleri bozan eşin oldu sen değil.
Haklısınız evet ama
Zaten öyle her gün boşanalım diyen biri değilim
Nasıl diyeyim sürekli kafa ütüleyen
Aynı şeyleri tekrar edip bıktıran biri değilim
Eşimi kasmam bir yere gitmek istese sorgulamam bile
Tek sorunum benim eşimin bana karşı birşey hissetmediğini düşünmek
Bunu bana düşündüren şey ise herşeyin benim ağzımdan çıkan tek bir kelimeye bakıyor olması
Ben bunu kaldıramadım inanın
yani daha yeni evlisin. bilemezdin.Evet öyle olacaktı ya bide ben ne bileyim
Herkesi kendi ailem gibi bildim
Art niyet iyi niyetimin bu kadar kullanılacağını bilemedim ki
Birak kalmasin. Bak konularina cok hakim degilim bu konu uzerinden ypiyorum yorumlarimi. Bi sure cek kendini. Am bunu kusme olarak yapma. Her zaman nasilsan oyle davran o iletisim kurmak istediginde. Ama sen biseyleri cozmeye calisma akisina birak.
Bende esimi severim ayrilmayi daasla istemem ama bosanalim derse inadimdan 1 sn onunde durmam. Hatta eline ceketini ben veririm. Esinin karakteri budur. Kolay kolay da degismez. Onu bilmem ama bu benim sevmedigim anlamina gelmiyor. Sende kesin bi karar vermdikten sonra bosanma fikrini atma ortaya, dillendirme, anlamsizlastima.
evet müsade ettim
belki vicdan yaptım bilmiyorum
hepsinde eşimi şuçlayamam ama
onlar yüzünden böyle olduk bunu biliyorum
yani öyle büyük kavgalar ettik ki
sanki bitirdik birbirimizi
kAbul etmesem ne olur du?
Belkide zorla yaptırılırdı?
En son konularımdan birinde kv bizim evimize misafir yolladı
emri vaki yaptı
eve almayacaktım ama şu lanet olasıca vicdanım var ya yine dayanamadım
tamamen eşimi şuçlayamam dediğim kısım şöyle
ben eşime karşı en baştan beri resti çekmiş olabilseydim belki oda vaktinde şimdiki olduğu gibi olabilirdi
ama ben vicdanıma
yufka yüreğime ve iyi niyetimin kurbanı oldum
Evet öyle olacaktı ya bide ben ne bileyim
Herkesi kendi ailem gibi bildim
Art niyet iyi niyetimin bu kadar kullanılacağını bilemedim ki
Ama bana gelince hep muhalefet.Beklediğim sevgiyide sözcüklerle ifade edemez.Buda böyle bir adam
belkide beni en çok üzen konu bu olmuşturDiğer konularinizi bilmiyorum ama şu yazdığıniz yorulmanizin nedeni ise haklısınız. Evli değilim ama ilişkimde bu durum beni de çok yipratti. Git diyince gitmeyecegim seninleyim diyecek güçlü bi insan istiyorum karşımda ben öyleyim oda oyle olsun istiyorum lakin olmuyor yeterince sevilmedigi hissi olusturuyor bu da. Sevildigimi bilsem de. Çok fena valla bu haklısınız. Ama hemen bosanin demekte doğru değil tabi.. umarım halledersiniz..
belkide beni en çok üzen konu bu olmuştur
nasıl yani dedim
nötr mü bu adam bana karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?