- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
benim takıntım, kurgumda olabilirEşin başkaları varken rahatlıyorsa ve sen yokmuş gibi davranıyorsa sorun büyük....
eğer bu senin alınganlığın değilse tabi
Akrepsin ve soğudun.yoo akrep burcuyum
çünkü beklediğin cevabı vermiyor:Hayır ben kendisine soruyorum
Yani ben istersem devam edecek istemezsem bitecek mi diyorum
Evet diyor
Bende o zaman sen beni sevmiyorsun diyorum
Eşimin sinir olduğu nokta boşanma lafını dile getirmem
Benim artık psikolojim alt üst oldu inanın
Ne onu anlayabiliyorum nede kendimi
Bir gün önce deliler gibi boşanmak istiyorum diğer günde onu kaybetmekten korkuyorum işte tuhaf birşey benimkide
eskiden çok kıskanç bir insandım ama şimdi hiç aklıma dahi gelmiyorAkrepsin ve soğudun.
Onu manyaklar gibi kıskanacak bir olay olması lazım ki tekrar toparlayasın.
yoksa bitmiş sizde bu evlilik.
evet bazı konularda öyle öfkeliyim kiçünkü beklediğin cevabı vermiyor:
ne boşanması hayatım? birbirimizi seviyoruz, yaşadıkların kolay değildi. hala kırgınsın. ama ben seni daha çok severek telafi edeceğim hatalarımı.
gibi cümleler bekliyor insan değil mi?
evet boşanırız demesi sevgi değil vazgeçme anlamı içeriyor. bu da seni üzüyor, kocana olan öfken sürüyor bastırmaya çalışsan da.
2 yıldır yaşadıkların normal değildi. çok zordu. sen onlar yüzünden evine, eşine, evliliğine alışamadın. kendi evinde, evliliğinde hatta eşinin yanında misafir gibi kaldın, dışlandın.benim takıntım, kurgumda olabilir
2 yıldır çok normal şeyler yaşamadığım için
hem suçlu hem güçlü durumu yani.evet bazı konularda öyle öfkeliyim ki
o izin vermese şu olmazdı
bu bunu diyemezdi gibi garip ama doğru şeyler geliyor aklıma
ya inan eskisinden bin kat iyi eşim ama
sanki bende buldumcuk mu oldum bilmiyorum
evet öyle sözler bekliyorum belkide ama oda öfkesine yenilip benim canımı yakıyor
Ben bunu kabullenemiyorum
Akrepsin ve soğudun.
Onu manyaklar gibi kıskanacak bir olay olması lazım ki tekrar toparlayasın.
yoksa bitmiş sizde bu evlilik.
katılıyorum.Sana kendini degersiz hissettiren seviyosa da sevgisini belli etmek istemeyen, belki simarirsin diye, belki beklentilerin artar diye bilemem bi esin var. Bence seviyodur emin ol seni sevmese ailene de hic pas vermez. Yine bence kendini onun gozunde cocuk gibi, veya kolay gibi gostermissin. Cek elini etegini kocandan. Birak o senin ne hissettigini dusunsun. Birak o seviyor mu sevmiyor mu diye yesin kendini. Once kendi degerinin farkina var. Merak etme, sorma, umursama. Cool ol biraz. Bakma mesala ortamda kimle konustuguna. Sende onla muhattap olma. Sana birsey soyledginde hı hı canim de kafani cevir. O desin beni sallamiyor onemsemiyor diye. Ama bunu kusmus gibi yapma. Yani trip attigini uzuldugun icin yaptigini dusunmesin. Ben galiba kaybediyorum desin. Bak nasil toparnacak.
çünkü beklediğin cevabı vermiyor:
ne boşanması hayatım? birbirimizi seviyoruz, yaşadıkların kolay değildi. hala kırgınsın. ama ben seni daha çok severek telafi edeceğim hatalarımı.
gibi cümleler bekliyor insan değil mi?
evet boşanırız demesi sevgi değil vazgeçme anlamı içeriyor. bu da seni üzüyor, kocana olan öfken sürüyor bastırmaya çalışsan da.
evet bazı konularda öyle öfkeliyim ki
o izin vermese şu olmazdı
bu bunu diyemezdi gibi garip ama doğru şeyler geliyor aklıma
ya inan eskisinden bin kat iyi eşim ama
sanki bende buldumcuk mu oldum bilmiyorum
evet öyle sözler bekliyorum belkide ama oda öfkesine yenilip benim canımı yakıyor
Ben bunu kabullenemiyorum
evet müsade ettimSen müsaade etmesen eşin evine zorlamı getirecekti.Zamanında çekseydin restini.
Komiklik olsun diye söylemedim :)belkide
ama bence hiç komik değil
aslında ulaşılması zor bir insanımdırSana kendini degersiz hissettiren seviyosa da sevgisini belli etmek istemeyen, belki simarirsin diye, belki beklentilerin artar diye bilemem bi esin var. Bence seviyodur emin ol seni sevmese ailene de hic pas vermez. Yine bence kendini onun gozunde cocuk gibi, veya kolay gibi gostermissin. Cek elini etegini kocandan. Birak o senin ne hissettigini dusunsun. Birak o seviyor mu sevmiyor mu diye yesin kendini. Once kendi degerinin farkina var. Merak etme, sorma, umursama. Cool ol biraz. Bakma mesala ortamda kimle konustuguna. Sende onla muhattap olma. Sana birsey soyledginde hı hı canim de kafani cevir. O desin beni sallamiyor onemsemiyor diye. Ama bunu kusmus gibi yapma. Yani trip attigini uzuldugun icin yaptigini dusunmesin. Ben galiba kaybediyorum desin. Bak nasil toparnacak.
evet müsade ettim
belki vicdan yaptım bilmiyorum
hepsinde eşimi şuçlayamam ama
onlar yüzünden böyle olduk bunu biliyorum
yani öyle büyük kavgalar ettik ki
sanki bitirdik birbirimizi
kAbul etmesem ne olur du?
Belkide zorla yaptırılırdı?
En son konularımdan birinde kv bizim evimize misafir yolladı
emri vaki yaptı
eve almayacaktım ama şu lanet olasıca vicdanım var ya yine dayanamadım
arkasına konulan gülücükKomiklik olsun diye söylemedim :)
"Belki de" lik bir ihtimal varsa tedbir almakta fayda var
hımm kırmak istemedim, sempatik gelmişti.arkasına konulan gülücük
bayağı eğlendiğinizi hissettirdi bana
ama neyse
tamamen eşimi şuçlayamam dediğim kısım şöylePink ailelerde sıkıntı varsa bunun evlatlar halleder. Senin ailende bir sorun olsa size emrivaki falan yapsalar, deriz ki bu sorunu çöz. Bu sorunu eşin çözsün demeyiz. Senin mesafeyi ayarlamanı, olmadı rest çekmeni söyleriz. Yani ailenin evliliğine zararı varsa engelleyemediğin için seni de suçlu buluruz. Aynı durum eşinin ailesi için de geçerli. Bu sorun senin çözeceğin bir şey değil. Ailesi de bu yaştan sonra düzelmez. Evliliğinize zararı olan bir durumda resti çekecek eşin. O yüzden eşimi suçlayamam diye bir şey yok.
ben anlam veremiyorum bazı şeylerehem suçlu hem güçlü durumu yani.
sen iki sene onların kahrını çekmişsin. o senin iki haklı tribine katlanamıyor mu?
kim olsa, o eşe kırgınlığı da kızgınlığı da geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?