En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

Ay hic sorma songül heyecanki anlatilamaz.Bayraklar asili bekliyorum.O degilde bizim

oturdugumuz ev cikmaz sokakta 3 apartman 200 haneyiz ve sirf alman yabanci cok az Türk

olarakta birtek ben varim.Arabayla her eve dönüsümde sokaga girdigimde sanki

kurtlarla,aslanlarla dolu kafese girmis gibi hissediyorum kendimi sırnaşık şey birde komsular

isiniz cok zor deyip durmuyorlarmi,ben bizimkilerden bir mücize daha bekliyorum.Ne

olursa olsun dostluk kazanacak diyorum.Ama yinede Ins.biz aliriz jeyyar:roflol:

Şanlı Bayragımız avrupanın göklerinde DaLgalanacak.....
KıRMıZı BeYaZ bizim KANIMIZ......!
SAMPİYON TÜRKİYEM

bu akşam tek bir yüreğiz arkadaşlar. kalplerimiz millilerimiz için atacak. allahın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz. aslanlara güveniyorum.. başaracaklar...

bu akşam tek bir yüreğiz arkadaşlar. kalplerimiz millilerimiz için atacak. allahın izniyle bunun da üstesinden geleceğiz. aslanlara güveniyorum.. başaracaklar...

Evet milletce tek yüregiz,:dance: acayip heyecanliyim,allah millilerimizin yardimcisi

olsun.Kazansalarda,kaybetselerde yinede onlarlayiz.Buralara gelmekte büyük basari 16

takimdan 4 e kaldik.Hic beklemiyorlardi.Alman basini dostluk ve kardeslik vurgusu

yapiliyor.Bol sanslar Türkiyem...

evetttt tabikide allahımın izmniyle yenicez onları içimden öle geçiyo tamam güçlüler ama mbizimde yüregimiz var onunla oynuyoruz bayragımı astım bile iş yerine yebersek yaroın kırmızı beyaz giyecem:dance:

inanın hemde farkla yeneceğiz diyorum ben...içimden öyle geliyor ve bütün dualarımız aslanlarımız için...allahın izniyle bunuda başaracaklar....
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK....

şimdi gittim formami aldım bayrağımıda astım.yeneceğiz kızlar....biz bunu başarabılırız..unutmayalım biz cilgin turklerızz.......ama başaramasakta yıne mıllılerımızı alkışlarım...bıze bu gururu yaşattıkları için

bunuda başarıcaz inanıyorum.Astım bayragımı bende maç saatini sabırsızlıkla bekliyorumm:teytey:

TÜRK MUZCİZESİ BÖLÜM 4........

SEN SAHADA BİZ BURADA TEK YÜREK TÜRKO
SENDEKİ YÜREK KİMDE VAR TÜRK YÜREK TÜRKO
oOoOoOoOoOoOoOo TÜRKO

ALLAHIM BİR MUCİZE DAHA

DUALRIMIZ VE KALBİMİZ SİZİNLE ÇOCUKLAR...BİR MUTLULUK DAHA YAŞATIN BİZE:asigim::hooray::hooray::hooray:

kader macina cok az saatler kaldi.insaallah bu macida alicaz.almanya cok güclü takim ama bizimde yüregimiz bir,inancimiz sonsuz.Allahin yardimiyla kazanacagiz insaallah.yensende,yenilsende biz hep seninle beraberiz..........

allahım ne olur aslanların yardımcısı olda emekleri boşa gitmesi...çok heyecanlıyım yaaa...hepimiz tek yürek...inanıyoruz ki inşallah yeneceğiz Allahın izniyle...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…