• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

rüştünün hatalarıda oldu ..kalesini boş bıraktı..o golüde yemezdik ama olacağı varmış...ama çocuklara helal olsun 2 saat koşturmak,stres allah hepsine güç versin...bizleri böyle sevindirdilr allahta onları sevindirsin....

inanilmaz bi gece yasadim yaa suanda okdr mutluyumki anlatamam

gol yedikten sonra ümüdiii kesmistim acikcasi

attigimiz golle yerimden bi firladimki bi daAA oturamadim cok heycanliydi

en büyük TÜRKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HERKES GÖRDÜ EN BÜYÜK KİMMİŞ :hooray:

HERKES ÖĞRENDİ SON DÜDÜK ÇALANA KADAR MAÇ BİTMEZMİŞ :hooray:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla benim kociste sevincinden cildirdi kizlar .macin sonunda balkona cikti bagirdi türkiye türkiye diye.balkonun kapisini ben kapiyom o birdaha aciyor bagiriyor.bebisimde tekmeledi durdu ben heyecanlandikca.dogurucam sandim heyecandan.ne macti ama dimi kizlar.son 2 dk.da 1-0olunca hic ummuyoduk tüm ümitlerimizi yitirmistikki dualarimiz kabul oldu.helal olsun türkiyeye.

hakkını yemeyeyim yediği gol harici çoki yi kurtarışları vardı rüştünün...(rüştünün ezelden beri tek zayıf yönü bu, kaleden çıkmayacak. boş bıraktımı gol yiyoz...)herşeyde bir hayır vardır derler ya , belki de o golü yemeseydi bu kdar hırslanmayacaktık...farkettiyseniz gol yedik ama bitti bu maç demediler futbolcular. daha bi asıldılar son saniyelere........

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:::sm_cool::

hakeme rağmen:kızgın: formanın hakkını veren futbolcularımızı ve
teknik ekibimizi kutluyorum...:nazar:

SEN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUN TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMM!!!
kalbimturkzd2.gif

Bekle bizi Almanya!!

gol yemeden acilamiyooolar. bence rüstü cok iyi idi.

bütün futbolcularmiz harikaydi

helal olsun hepsineeeeeeeeeeee :dance::dance::teytey:

arkadaslar bizim ev inledi.almanya ile yari finale kaldik.bizim evde carsamba günü curcuna olacak esim alman ben türk oglum her ikisinide destekliyor ama daha cok bizi cünkü almanya macinda bukadar heyecanla izlemiyor.esimi kizdiriyorum biz alacagiz siz 3 kere aldiniz busefer biz alacagiz.:hooray:üzgünüm askim ama biz alacagizzzzz:teytey:jeyyar:sm_cool:

Müthiş bir maçtı gittik gittik geldik yaa

helal olsun bizim gibi kimse yürekli oynayamaz böyle..

duygusal milletiz anacım napalım ya:teytey:

yıkılıyo bizim cadeeeeeeee:sm_cool::teytey::hooray:

ne desem bos, ne yapsam bos.
Allahima binlerce kez sükürler olsun.
Bu nasil birseydir 3 mac arka arkaya son anda böyle cevirilir mi. HELAL OLSUN.
Allah yollarini acik etsin, yar ve yardimcilari olsun insaAllah.
Buraya kadar geldik ya, artik kazansak'da kazanmasak'da sadece helal olsun demek ve tebrik etmek düser. Bize bu gururu yasattiklari icin, bu inanilmaz maclari yasattiklari icin, Allahim cok sükürler olsun. Bütün A Milli Takimina'da tesekkürler. Azmin zaferi budur iste.
Arkadaslar yani herkes bunu aklinda tutsun hic unutmasin. Ne zaman olursa olsun, nasil olursa olsun, ne kadar kötü durumda olursaniz olun, hic bir zamam ümidinizi inancinizi yitirmeyin. Hayatta ne olup ne olmayacagini Allah'tan baska kimse bilemez. O'nun istemedigi hic birsey olamaz. O yüzden hic bir zaman inancinizi ve pozitif düsünmeyi unutmayin. :enbuyukkk:

Helal olsun aslanlarımıza..
Bize bu gururu yaşattıkları için..Son ana kadar azimle, inatla, inançla mücadele ettikleri için..
Çok mutluyum, çok gururluyum.
En Büyük Türkiye!!!!

Türk olmanın gururunu 1 kere daha yaşattılar bize :hooray:

İşte azmin sonu,işte akıtılan alın terin bedeli :hooray:

Bu sevinci bize yaşattıkları için canı gönülden teşekkürler,yolları açık olsun :hooray:

70 milyon yürek onlar için çarptı ve bunun karşılığı onların bize yaşattığı gurur oldu :hooray: :hooray:

kizlar turdan simdik geldim,aman allahim meger biz nekadarda coookmusuz yurdisinda bu duyguyu yasamak harika,herkes sokakta acayip mutluyum bi ara erken dogum yapicam zannettim,allah yolumuzu acik etsinnnharika bi duyguuuuuuuuuuu,,,

Back
X