En byk kusurunuz ne?

çok ıyı nıyetlı olmama ragmen hemen senaryo kurarım
ınsanlar bana kotuluk yapacakmıs gıbı
gercı bu da eskı sevgılımden kaldı bana mıras:)

kimseye karşı hayır diyemiyorum yüzüm tutmuyor bu huyuma sinir oluyorum ....

En büyük kusurum , çok detaycı olmam...

Hiçbir şeyle üstünkörü ilgilenemem, ya hep ya hiç tir benim için...

aynen cnım ya ateş grubu bir burcsun galiba ben öyleyimde burcumdan geldiğini sanıyorum bu özelliği:)
çok fazla detaya inerim.küçücük bir kusur için herşeyden bile vazgeçebilirim
off ne iğrenç bi özellik bu ya

en büyük kusurum dilim,
her zaman doğruyu söylerim ,
her ne olursa olsun doğruyu söylemek bazen çok üzüyor ,
derler ya doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur işte o hesap,
amannnn yinede beni seven böyle seviyor zaten,
sevmeyende kendi bilir beni kaybeder.........

Son düzenleme:
eğer canım yanmıssa karsıdakinin canını felaket yakıyorum gerek laflarım gerek hareketlerim..
bide herkesi kendim gibi sanıp sonunda üzülen ben oluyorum..
kimseye kötü biseyi yakıstıramıyorum delimiyim neyim anlamıyorum valla...

ben de herkesi kendim gibi sanıyorum ve hep verici olmak istiyorum....nedense hep tabiri caizse kazık yiyorum ama olsun ben böyleyim ....................

hımmm en büyük kusurum asla altta kalamam,en son sözü hep ben sölemek isterim eee kavgalarımızı düşünün artık kocişle kaydirigubbakcemile3

Bazı tıpler benım ıyı nıyetımı kÖtÜye kullanıyorlar.herkesı kendım gıbı gÖrme kusurum varrr ((

en buyuk kusurum cok sınırlı olmam ve hayatta cevremdekı ınsanlara karsı polıtık olamamam

En büyük kusurum mafeles ki çok çabuk snirlenebiliyorum en ufak birşey yetiyor,çok sabırsızımda ayrıca inatçıyım ne yazıkki en kötüsü kontrol edemiyorum kendimi:1no2:

fesat kinci eleştirici sert fazla yaptırımcı ve kuralcıyım..

Allah kocama sabır versin.

kolay kolay kimseyi üzmem ama bir tartışma olursa ve bana çok dokunursa inanılmaz bir savunma mekanizmam oluyor ve o an ne söylediğimi bilemiyorum sonra pişman olacağım şeyler oluyor sadece karşımdakini kırmak için söylüyorum ama pişman oluncada herşey için çok geç oluyor.
çok fazla inatçıyım.
mükemmeliyetçiyim.

ilk adımı hep karşı taraftan beklemem yani bi arkadaşım bana samimiyse ancak öyle bende onla samımıyet kurabılırm yani kimilerıne göre çok soğuk kimilerine göre çok samimiyim orta yolu bulamadım:kedi:vede hemen barışma huyuma sinir oluyorum birine çok kızgında olsam iki espiri yapsa güler hemen barışırmzemuszemus

en çok kendime kızdığım huyum fazla hassas olmammmm :gitme:

hemen kırılıp üzülüyorum umursamaz olamıyorum çok takıyorum her şeyi puff yaaaÇok üzgünüm çoook

Yazmıştım ama bi daha yazıyım , nasılsa kusurlar saymakla bitmez kaydirigubbakcemile2

Kıskanç ve mükemmeliyetçi olmam kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…