En byk kusurunuz ne?

çook sinirliyim en ufak ters bir laf yada hareket beynimde kaynar su etkisi yapıyor sesim fena halde yükseliyor malesef öfke yoğunlluğundan sonra o kadar pişman oluyorumki anlatamam:çok üzgünüm: ve kimseye ihtiyaç duymam:1closedeyes: her şeyle kendi çabalarımla başa çıkmaya çalışırım sonrada neden benle kimse ilgilenmiyor diye dert ederim

Son düzenleme:
en son söylenecek Lafı iLk başta söyLüyorum kaLp kırıyorum ama sonrada çook üzüLüyorum:sinifsinif:
birde aşırı kinciyim bana yapıLanı yıLLar geçsede unutamıyorum

Alıngan ve aşırı duygusal olmam, sevdiklerime fazla bağlanmam, çekingen olmam :çok üzgünüm:
Yılda bir kere agresif olurum, o gün her şeye kızabilirim

cok kirilgan bir yapim oldugu icin cabuk küserim ve en kötüsüde birine küstümmü herkezden cikartirim kimseyle konusmaz yüzüne bakmam
en nefret etdigim özelligimdir
ama hamileligimde yumusadi iyice
esim hatta bu hamilelik en cok bu huyuna yaradi diyodu
ve sükürki eskisi gibi diilim:teytey:

her duygumu çok ortada yaşarım sevinçimi üzüntümü kıskançlığımı ...... hiç tek başıma yaşayamam bu duygularımı :bbo:

çok çabuk ve şiddetli parlarım ama aynı hızlada sönerim beni üzen insanlara karşı çok iyi niyetliyim yapılan tüm kötülükleri beynim siliyo hiç bişey olmamış hiç bişey söylenmemiş gibi davranıyorum böyle olmayı hiç istemiyorum ama kendimide değiştiremiyorum azcık kinci olsam ne var:mymeka:

çok iyi niyetliyim ve herkesi kendim gibi görüyorum ve bunun cezasınıda çekiyorum insanlara kırılmasın diye bişey diyemiyorum ama yine üzülen hep ben oluyorum nefret ediyorum bu huyumdan kafamçokkarıştı
artı çok merhametliyim biraz gaddar olabilsem keşkee şakkıdı

kırmamak için susarım, bu yüzden üzüldüğüm çok olmuştur, içime atarım. fazla merhametliyim, tamam bu da lazım ama benimki fazla. bazı insanlar haketmiyor.

sanırım biraz fazla dobrayım karşımdaki kişinin iki yüzlülüğünü farkettiğim an bunu ona söylerim rol yapamam!böle oluncada haksız taraf hep ben olurum çok ukala olduğum düşünülür..keşke iki yüzlü olup bende işlerimi saman altından yürütebilsem başkaları gibi insanlara ozaman yaranıyosun:tomato:

aynı sen de bnm gbisn malesef ama, susmayı ögreniyorum yavas yavas hiç iyi bir huy degil aleyhine oluyr.

aynı ben

hayatımadki en büyük kusurlarım çok sinirli,kindar ve kızdığım zaman acımasız olmam.bende bu huylarımı sevmiyorum ama değiştiremiyorumda elimde değil....

kırmamak için susarım, bu yüzden üzüldüğüm çok olmuştur, içime atarım. fazla merhametliyim, tamam bu da lazım ama benimki fazla. bazı insanlar haketmiyor.

aynen insanları kırmamak için birşey söylemiyorum ama sonra üzülen hep ben oluyorum hep içime atıyorum ve bu huymada sinir oluyorum

kusursuz olmam dermişim:sm_cool:
sinirlenince bianda reflexle karşımdakine bağırmam bundan nefret edıyorum sonra çok pişman oluyorum
kendimi tutmayı beceremıyorum bırturlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…