En byk kusurunuz ne?

karamsarlığım ve herkesi kendim gibi saftirik zannetmem...

bende çok çabuk sinirlenip karşımdakini kırabiliyorum, ama sonradan da pişman oluyorum, kendimi frenlemeyi öğrenmeliyim :mymeka:

kızdıgım zaman gozum gormuyor canımdan cok sevdıgım kısıyı bıle uzebılıyorum o an kendıme engel olamıyorum ben gıdıyorum yerıme canavar ruhlu duygusuz bır tugce gelıyor bu halım benı bıle korkutuyor

Hiç hoşlanmadığım huyum kendimi istediğim gibi müdafa edememek.Karşımdaki kim olursa olsun tutulup kalmak ve istediğim gibi savunma yapamamak.Bir kac dk sonra kafamda hersey diziliyo ama iş işten gecmiş oluyo.Bu da beni haklıyken haksız durumuna düşürüyo çoğu zaman .Berbat bişey bu...

1. sabırsız oluşum.
2. hapşırır gibi konuşuyorum. içimde ne varsa tutamıyorum dank diye söylüyorum :uhm:

biraz asabiyim çabuk kızabiliyorum bazen ama kontrol edebildiğim de oluyor
ve karşımdakini kendim gibi zannetmem
+ haketmeyen insanlara fazla değer vermiş olmam

1-Çok gıcıkım çok!!!hihoyyyt
2-Bazen anlatmak istediğimi kısa ve öz söylüyorum,konu bambaşka yerlere gidiyor..
3-Hoşlanmadığım biri varsa çok belli ediyorum..
Direkt muhatabımı kesiyorum..
O kişinin bulunduğu ortamda olmam illa ki şartsa yüzümden ne kadar sinirli olduğum hemen belli oluyormuş,kardeşim öyle der..:1closedeyes:
4-Çok inatçıyım.
5-Sabredip sabredip çok olmadık olaylara patlıyorum..:tomato:
6-Ayy aklıma gelmedi, yine yazarım..gamyoncuiremsu

hayır demesini bilmiyorum............kırmamak için hem evet diyorum.
insanları kendim gibi sanıyorum.........

bu huyumu hiç sevmiyorum çok ama çok kararsızım..........
heleki kendime kıyafet alırken asla hemen seçim yapıp alamam............
sinir olurum kendime..........

arkadaşlar,dürüstçe yazalım bakalım.sizce en büyük kusurunuz nedir

kızdığımda yada kırıldığımda karşımdaki kim olursa olsun ağzımdan ne çktığını bilmeden konuşurum ve alabildiğince kinciyim ne yazıkkisenağlama

Herkesi kendim gibi biliyorum.Çok ağır şakaları kaldıramıyorum ve çabuk kırılıyorum.Bana göre en büyük kusurum bu...

en büyük kusurum insanlara çabuk inanmam...çok çabuk kandırılabilir yapım var kazık yiye yiye adam olcem ama ne zaman..

patavatsızlık.............

aklımdan geçeni hemen söylerim,kötü bir şey ama yapım böyle....

en başta dişleğim sırnaşık şey
sonra çatlak :roflol: yani göbüşümde çatlaklar var kızımın hediyesi :asigim:
sonra sinirliyimdir kötükedihüso
aileme karşı özellikle
hiçbirşeye tahammülüm yok klava:
gerginim aptalın tekiyim kafamçokkarıştı
kendimi birşey zannediyorum laelaelaelaelae
oh be rahatladım

oo çok severim kendimi eleştirmeyi ben..
tam benlik konu..

ben huysuzumdur, gerginken hiç çekilmem.
sabahları uykusuz kalktıysam gayet suratsızımdır, ilk çayımdan önce bana yaklaşılmaz.
kapris yaparım, ama beni çekeceğini bildiğim kişiye, sınırlarını zorlatım hatta..
çok açıksözlüyüm, hiç düşünmeme karşımdakinin üzülüp üzlmeyeceğini hemen söylerim..
insanları silemem hayatımda, ne kadar kötülük te yapsalar gene de dönüp arkamı gidemem.
çok ağlarım ve bundan hiç hoşlanmam, gözyaşım gözümün ucunda durur tutamam kendimi..

daha çok var aslında da ben bile nefret ettim kendimden yazınca ne biçim birşey mişim ben diye..:dilcikar:

affetmem..ve cabucak unutmam..her unuttugumda bır kez daha hayal krıklgına ugramam..
kalbıme yenılmem ve kendımden olmam..

kaprisliyim
asabiyim
aptalım
asosyalim
unutkanım
yani ne ararsan bende
ama temiz kalpliyim....iyi niyetliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…