En byk kusurunuz ne?

şöle bi düşündüm de ne olabilir die sanırım içimde ki gücün farkında olamamam.yani sandığımdan daha güçlü olduğumun farkında olmamam.

beni anlatmışın .

haklıyken bile tartışmanın sonunda haksız oldugumu kabul etmekkkten nefret ediyorum ama uzatırsamdaaa iyicene geriliyorus lanet olsun diyippp haklısın diyorum..
bide taktımmı bşye takıyorum aradan zaman geçse bile içimde yer ettiyse ortamı gelince lafı sokmaktan kendimi alıkoyamıyorum:)

arkadaşlar,dürüstçe yazalım bakalım.sizce en büyük kusurunuz nedir

sinirlenince ,sonu ne olur demeden ağzıma ne gelirse sayıyorum.bi de bağırıyomuşum ama bana normal konuşuyorum gibi geliyo.
dürüst olmayı da sevmiyorum aslında ama elimde değil vazgeçemiyorum.teraziyim ya illa adil olucam,en yakınımdan sokaktaki insana kadar

bazen anlayıp dinlemeden sinirleniyorum ve gereksiz çıkışlar yapabiliyorum.
eğer sinirden gözüm dönerse herşeyi yakıp yıkıp kül ediyorum sonra da pişman oluyorum tabi
aslında sakin yapılıyım ama kimse damarıma basmasın o zaman ben bile kendimi tanıyamıyorum :çok üzgünüm:

En büyük kusurum , çok detaycı olmam...

Hiçbir şeyle üstünkörü ilgilenemem, ya hep ya hiç tir benim için...

Çok çabuk parlarım ses tonumu yükseltirim sinirlenince de
Çok gururluyumdur bende affetmem a.s
Bana yapılan kötülükleri söylenen kötü sözleri unutmam ama iyilikleri de tabikii
a.s.

çok aşırı sinirliyim sinirlendiğim zaman kendime zarar veriyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum
sinirlendiğimde karşımdaki insanı kırmışım üzmüşüm hiç umrumda olmuyor 2 yada 3 saat sonra yaptığım hareketlerden çok utanıyorum
( arkadaşlar çok sinirliyim)

çok kinciyimdir bana söylenen yapılan kötü şeyleri unutmam ( iyilikleri asla unutmam) ama kötülükler akılmdan çıkmaz sinirlendiğim zaman anında silerim insanları

kusursuz olmammmm deeeeeerrmiiişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.

ya benim kusurum fazla dobra olmam. karsımdaki kırılırmı incinirmi düşünmeden lap diye söylerim herşeyi. içimde kalsalar o insanla dialoglarım sahte olacakmıs düşüncesindeyim. kusurum bu ama değiştirmeyi düşünmüyorum

bende terazi burcuyum vee illa doğruyu konuşucam. en büyük özelliğim bu ence bu devirde yalancılar duruma göre konuşanlar kazanıyor

herkesi kendim gibi sanıyorum yaa herkeese iyilikle yaklaşıyorum yaa o kdr kızıyorum ki kendime..azcıkta olsa kin tutmak iidir..ben hiç tutamıyorum :mymeka:

çok sabırlıyım bu huyumdan nefret ediyorum
bide çok kırılganım ama hep içime atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…